- 26 Haziran 2025
- 212
- 317
- 18
Hilal hanım maşallah subhanallah çok net gibi hayırla gelsin inşallahİ
İdrar yaptım hemen belirdi bu sefer
Çok teşekkür ederimHilal hanım maşallah subhanallah çok net gibi hayırla gelsin inşallahHangi testi yaptınız acaba?
Darısı başınıza inşallah tez vakitte hayırlısı ileHilal hanım maşallah subhanallah çok net gibi hayırla gelsin inşallahHangi testi yaptınız acaba?
Amin inşallah, çoookkk teşekkür ederimDarısı başınıza inşallah tez vakitte hayırlısı ile
son fotografta hafif ikinci cizgi var gibiSizce bir şey var mı?
yaaa gerçekten mii. bütün fotolar tek bir teste ait ben gözle net görüyorum telefonda güzel çıkmıyor. :) Ama görmenize sevindim . Test prodoctor. yarın bir daha deneyeceğim.son fotografta hafif ikinci cizgi var gibi
Çatlatma iğnesinin üzerinden 12 gün geçmesi lazımmış doğru pozitif için çünkü çatlatma iğnelerinde beta hcg mevcut oluyormuş bu nedenle üzerimden 12 gün geçince doğru pozitif çıkıyormuş,iğneden kaç gün sonraki testiniz bu?Kızlar merhaba bu arada çatlatma iğnesi olmuştum reglim'e 5 gün var test yaptım nimo marka bir bakar mısınız lütfen
Ben iki tanesinde cizgi gördüm hayırlı olsun inşallah ☺Sizce bir şey var mı?
Bana mı öyle geliyor sanki silik bir çizgi varSizce bir şey var mı?
Benim testlerim de o, yanıltıcı değildir. Hayırlı olsun inşallahyaaa gerçekten mii. bütün fotolar tek bir teste ait ben gözle net görüyorum telefonda güzel çıkmıyor. :) Ama görmenize sevindim . Test prodoctor. yarın bir daha deneyeceğim.
Kaset test erken sonuç vermiyor. Varsa da göstermemiş olabilirB-good diye bir marka vardı elimde kaset test
Ameliyat oldun mu bende de vardı kemik kisti tam kalçamdaBat 5 gün var sabah test yaptım gene negatif tertemiz test :))) bacağım da kemik kisti var cook ağrım olduğu için kırmızı reçeteli ilaç kullanıyorum ve hamilelik riski vardır diye içemiyorum. O risk ortadan kalksın bari diye sabah test verdim akşama cikicakmis sonuç bakalım. Bari negatifse ilaç icebilirim
Daha da koyulaştı 3 saat sonra yaptığım teste bakkkkBana mı öyle geliyor sanki silik bir çizgi var
Bakabilir misin? 3 saat sonra iyice netleşti öncekine göre.Benim testlerim de o, yanıltıcı değildir. Hayırlı olsun inşallah
Kızlar benim bat 1 Temmuz daha çok var yumurtlama yeni bitti ama burada dertleşerek fikir alarak beklemek istiyorum, sizler beklerken neler yapıyorsunuz ben her gün avokado yiyorum bol su tüketmeye çalışıyorum
Banada yorum yaparmisiniz 29 haziran adet olmam gerekiodu 5 gun gecikti ovulasyon test pozitif gebelik negatif4 temmuzdan hellooo
Maşallah var gibi duruyorBakabilir misin? 3 saat sonra iyice netleşti öncekine göre.
Yaa inşallah vardır yarın kan vericem. Hala inanamıyorum 10 aydır deniyoruz ve hipertiroidim var. İnanın o kadar çok istedim ki inşallah vardırMaşallah var gibi duruyorkanda da çıkar kesin Gözünüz aydın olsun
İnşallah vardır inşallah, Rabbim gönlünüze göre versin inşallahYaa inşallah vardır yarın kan vericem. Hala inanamıyorum 10 aydır deniyoruz ve hipertiroidim var. İnanın o kadar çok istedim ki inşallah vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?