10 günüm bugün ganopeptly vurulmuştum iki test yaptım hem kaset hem erken gebelik testi kan verdim negatif çıktı hiç bir şekilde değer çıkmadı ama ikiside çift çizgi. HCG olsaydı kandada çıkmazmiydiÇatlatma iğnesinin üzerinden 12 gün geçmesi lazımmış doğru pozitif için çünkü çatlatma iğnelerinde beta hcg mevcut oluyormuş bu nedenle üzerimden 12 gün geçince doğru pozitif çıkıyormuş,iğneden kaç gün sonraki testiniz bu
Testler hatalı büyük ihtimalle10 günüm bugün ganopeptly vurulmuştum iki test yaptım hem kaset hem erken gebelik testi kan verdim negatif çıktı hiç bir şekilde değer çıkmadı ama ikiside çift çizgi. HCG olsaydı kandada çıkmazmiydi
Aynen hayırlısı olsun bakalım adeti bekliycez bir ümitTestler hatalı büyük ihtimallekanda yoksa idrarda da olmaz
Yok ameliyat olcak düzeyde değil Allah korusun ilerlemez inşallah. Benim de uyluk ve tibia da. Sana ameliyat mı dedilerAmeliyat oldun mu bende de vardı kemik kisti tam kalçamda
Hamilelikte de oluyor, umarım hamilleiktir. Saha vaktiniz varmış belki pozitife dönerAynen hayırlısı olsun bakalım adeti bekliycez bir ümitsol kasık ağrısı var 1 haftadır da şeffaf beyazımsi akıntı var normal mi
İdrarda çıkarsa kanda kesin çıkmalıydı10 günüm bugün ganopeptly vurulmuştum iki test yaptım hem kaset hem erken gebelik testi kan verdim negatif çıktı hiç bir şekilde değer çıkmadı ama ikiside çift çizgi. HCG olsaydı kandada çıkmazmiydi
Bir Umut var inşallahHamilelikte de oluyor, umarım hamilleiktir. Saha vaktiniz varmış belki pozitife döner
Evet kesinlikle bende şaşırdım yeni teste çıkıp kanda çıkmayıncaİdrarda çıkarsa kanda kesin çıkmalıydı
Ben oldum 2023te leğen kemiğimden ilik alıp oraya naklettilerYok ameliyat olcak düzeyde değil Allah korusun ilerlemez inşallah. Benim de uyluk ve tibia da. Sana ameliyat mı dediler
Diğer gebeliklerimde hep 12. Gün kaset testle öğrendim aslında ama göstermeme ihtimali de var dediğiniz gibi ya da gerçekten yok sadece geciktimKaset test erken sonuç vermiyor. Varsa da göstermemiş olabilir
Tekrar yapın aslında sabah ilk idrarla. Daha doğru sonuç verecektir. Umarım istediğiniz gibi olurDiğer gebeliklerimde hep 12. Gün kaset testle öğrendim aslında ama göstermeme ihtimali de var dediğiniz gibi ya da gerçekten yok sadece geciktim
Yarın benim de 12. Gün yapsam çıkar mı yoksa bi 14 gün göreyim mi iyice sabırsızlandım belirti neym bir şey de yok amaTekrar yapın aslında sabah ilk idrarla. Daha doğru sonuç verecektir. Umarım istediğiniz gibi olur
Gayet netkızlar artı med marka test yaptım sabah bat dün dü çizgi var ama artı mede güvenemiyorum ya varmıdır acaba
5. Hatlardan sonra kese görününür değeriniz üç bini geçince keseyim görüyorlar geneldeArkadaşlar 29 Haziran'da erken gebelik testi yapmıştım. Pozitifti. Daha kan vermedim. Regl günümde 2 damla kahverengi kan geldi. Sanırım yerleşme kanamasıydı. Daha da olmadı. Kasık ağrımda geçti. Bugün de test yaptım. Resmi paylaşacağım. Sorum şu, şuan 4+4 . Bugün doktora gidip kan vereceğim. Sizlerin gününüz ve beta değeriniz kaç acaba? Gittiğinizde kese göründü mü?
Merhaba hayırlı olsun bu ayı nasıl değerlendirdiniz acaba gün aşırı falan mı yoksa ovülasyon ile mi takip ettinizArkadaşlar 29 Haziran'da erken gebelik testi yapmıştım. Pozitifti. Daha kan vermedim. Regl günümde 2 damla kahverengi kan geldi. Sanırım yerleşme kanamasıydı. Daha da olmadı. Kasık ağrımda geçti. Bugün de test yaptım. Resmi paylaşacağım. Sorum şu, şuan 4+4 . Bugün doktora gidip kan vereceğim. Sizlerin gününüz ve beta değeriniz kaç acaba? Gittiğinizde kese göründü mü?
Bilemedim bende umutlanıpta hayal kırıklığına uğramak istemiyorum o yüzden tamda sevinemedim dahaGayet netHayırlı olsun.
Başka testle deneyin. Ben ilk days doctorla yaptım. Genelde yanlış çıkardığını söylediler. Awox da yaptım. İkiside pozitifti. Gittikçe koyulaşır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?