Bat 1-2-3-4-5 Temmuz olanlar gelin birlikte bekleyelim 👼👩‍🍼🤰🏼

10 günüm bugün ganopeptly vurulmuştum iki test yaptım hem kaset hem erken gebelik testi kan verdim negatif çıktı hiç bir şekilde değer çıkmadı ama ikiside çift çizgi. HCG olsaydı kandada çıkmazmiydi

Testler hatalı büyük ihtimalle kanda yoksa idrarda da olmaz

Aynen hayırlısı olsun bakalım adeti bekliycez bir ümit sol kasık ağrısı var 1 haftadır da şeffaf beyazımsi akıntı var normal mi
Hamilelikte de oluyor, umarım hamilleiktir. Saha vaktiniz varmış belki pozitife döner

İdrarda çıkarsa kanda kesin çıkmalıydı

Diğer gebeliklerimde hep 12. Gün kaset testle öğrendim aslında ama göstermeme ihtimali de var dediğiniz gibi ya da gerçekten yok sadece geciktim
Tekrar yapın aslında sabah ilk idrarla. Daha doğru sonuç verecektir. Umarım istediğiniz gibi olur

Tekrar yapın aslında sabah ilk idrarla. Daha doğru sonuç verecektir. Umarım istediğiniz gibi olur
Yarın benim de 12. Gün yapsam çıkar mı yoksa bi 14 gün göreyim mi iyice sabırsızlandım belirti neym bir şey de yok ama

kızlar artı med marka test yaptım sabah bat dün dü çizgi var ama artı mede güvenemiyorum ya varmıdır acaba

Eklentiler

• IMG_4991.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 61
kızlar artı med marka test yaptım sabah bat dün dü çizgi var ama artı mede güvenemiyorum ya varmıdır acaba
Gayet netHayırlı olsun.
Başka testle deneyin. Ben ilk days doctorla yaptım. Genelde yanlış çıkardığını söylediler. Awox da yaptım. İkiside pozitifti. Gittikçe koyulaşır.

Arkadaşlar 29 Haziran'da erken gebelik testi yapmıştım. Pozitifti. Daha kan vermedim. Regl günümde 2 damla kahverengi kan geldi. Sanırım yerleşme kanamasıydı. Daha da olmadı. Kasık ağrımda geçti. Bugün de test yaptım. Resmi paylaşacağım. Sorum şu, şuan 4+4 . Bugün doktora gidip kan vereceğim. Sizlerin gününüz ve beta değeriniz kaç acaba? Gittiğinizde kese göründü mü?

Eklentiler

• IMG_20250705_074726.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 58
Ben elendim a dostlar
Hafif bir kan geldi tuvalette şuan tam sökülme olmadı perde birşey yok ama adet başladı zaten gece karın ve bel ağrım çoktu hayırlısı olsun herkese ☺

5. Hatlardan sonra kese görününür değeriniz üç bini geçince keseyim görüyorlar genelde

Merhaba hayırlı olsun bu ayı nasıl değerlendirdiniz acaba gün aşırı falan mı yoksa ovülasyon ile mi takip ettiniz

Kızlar hepinize günaydın elenenlere geçmiş olsun önümüzde ki ay inşllah hepiniz pozıtıf görürsünün,galiba pozıtıflerde attı kan veren var mı kızlar

Gayet netHayırlı olsun.
Başka testle deneyin. Ben ilk days doctorla yaptım. Genelde yanlış çıkardığını söylediler. Awox da yaptım. İkiside pozitifti. Gittikçe koyulaşır.
Bilemedim bende umutlanıpta hayal kırıklığına uğramak istemiyorum o yüzden tamda sevinemedim daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…