Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

bugun iyim sanki ya konu pek aklıma gelmedi ama ben buraya da baya alıştım he:)
Kesinlikle ben de kızlar ne yaptı, acaba gelişme yaşayan var mı :)) herkeste aynı heyecan, herkeste aynı istek :) sırf bu yüzden foruma kayıt oldum :)) çoğunuzun isimlerini bilmesem de kullanıcı isimlerini biliyorum :)) güzel haberlerimizi de buradan birbirlerimize veririz inşallah

Ay bu doktorlar daa. Kilo da olsa (bende de var) insan bi takip yapar en azından. Sağlık ocağı letu falan yazıyor mu acaba pcoslulara öneriyorlar. Bende de 25 kilo fazla var. Takmıyorum. Yalnız bir iğne var geçen başlıklarda morjuno mu ne 9 bin gibi bir fiyat, reteçesiz de alınabiliyor. Öyle bir şey mi baksanız. Rabbim hiç yormadan, bekletmeden sağlıkla versin inşallah ama doktor değiştirseniz. Bilmiyorum reçetesiz fe satılabilen yumurtlama takviyesi varsa bir baksanız eczacıya danışıp. Hiç bozmayın moralinizi ve çıkmazda hissetmeyin lütfen. Stres süreci etkiler yoksa

Canını hiç sıkma 43 kiloyum pcosum var 2 aydır yumurtalamaya dair birşeyim yoktu çizgi reglime 3-4 gün kala koyulaşıyordu ümitsizdim doktor yumurta tembelliği var gelecek ay çatlatma iğnesi deneyelim dedi bi takviye kullandım bu ay etkisi oldu mu bilmiyorum yumurtlama gördüm ve dpo2 deyim herşey nasip ama olabildiğince sıkmamaya çalış kendini dün kasıklarımda regl olacakmışım gibi ağrılar oldu

sizde pcos yok sanırım sadece kilo var herhalde. bende de işte hormon değerlerim kötü değil ama yumurtlamam durmuş durumda yani iki senedir yumurtlama yok öyle diyeyim zaten adetin geliş biçiminden anlıyorum yumurtlama olmadığını az geliyor çünkü. kaç tane doktora gititm kilo ver de kilo ver başka bir şey demiyorlar. kilo ver 3 ay sonra gel diyorlar. biraz kilo veriyorum ama sonra geri alıyorum bu sefer doktora da gidemiyorum hani kilo vermemişsin dicek diye. tedaviye de başlamıyorlar kiloluysan tedavi şansı tanımıyorlar bende buna üzülüyorum... evet riskleri var kilolu gebeliğin ama %10 luk şansımı elimden alıyorlar tedaviye başlamadıkları için.

Stres her şeyin batırıyor ya bu heyecan falan işte kafayı dağıtacak bi şeyler lazım ama yok işte yok senin bat ne zamandı ? Evet oldu mu döllenme acaba ya hep aklıma geliyor kafa hep orada

10 ayı geride bıraktım, her ay yeni bir umutla devam ediyorum, Bat 8 Aralık görünüyor. Umudunu aralığa bırakanları bekliyorum aralik ayı bizim ayimiz olsun yılın son ayı mucizelerimize kavusuruz insallah
kızlar merhaba geçen ekim ayında yaşadığım düşük sonrası bugün ilk reglimi oldum ve bende bat 25-26 ile aranıza tekrar katılmış bulunmaktayım
umarım hepimizin kalbindeki dua kabul olur ve yılın son ayı bizlere şans getirir

kesinlikle katılıyorum canim ve 3 defa ovu kullanan biri olarak önermiyorum aşırı stres yapiyor esinle arana bir mesafe koymana sebep.oluyor ve sadece cocuk icin birliktelik oluyor gibi hissettiriyor iki taraf içinde agir yukler bence, buda iki tarafin stresini arttiriyor. İcinden geldigi gibi gun asiri sekilde ilerlenirse zaten her türlü denk geliyor

korunmaya biraktiginizda döngünüz degismistir benim o sekilde oldu korunmayi biraktigim ay gecikmelerim oldu sonra o sekilde devam devam etti, streste etkiliyor tabiki sakin kalmaliyiz

gunaydinn, umut dolu heyecanli gogus ağrısı ve sol tarafli kasik ağrılı
Al işte bi belirti izleyen daha napaciiiizzz bilemiyorumm. Dpo kaçtasın canım? Benim vücut sustu resmen. Dokununca sadece göğüs ucu acısı var. O da çok normal herhalde.

korunmaya biraktiginizda döngünüz degismistir benim o sekilde oldu korunmayi biraktigim ay gecikmelerim oldu sonra o sekilde devam devam etti, streste etkiliyor tabiki sakin kalmaliyiz
Aaa çok mantıklı. Ben de diyorum özellikle yumurtlama günü birleşmeleri etkiliyor olabilir mi diye. Dile getirenn de yoktu. Strese girecektim neden uzamaya başladı birden mi tembelleşti diye :))) içimi rahatlattın gerçektenn

Al işte bi belirti izleyen daha napaciiiizzz bilemiyorumm. Dpo kaçtasın canım? Benim vücut sustu resmen. Dokununca sadece göğüs ucu acısı var. O da çok normal herhalde.
hahah bide takip etmiycem dedim herkese de etmeyin diyorum canim benim eon iki adetim biraz değişik geçti bu ay da yumurtlamam biraz erken oldu gibi hissettim 4 gun kadar o yuzden mecbur takip ettim belki ben yanlis anlamisimdir diye, gogus agrim yumurtlama zamanimda hiç olmazdi asla yani yasamadidm rwglden 4 5 gun once baslardi simdi yumurtlamadan bir gun once basladi ve gecmiyor ayni zamanda sistiler, e kasık agrisi da batıyor yani hissettiriyor kendini bugun tahminimce 4 dpodayim

yok yok hatta ben ilk 2 3 ay anlamadim ve hamileyim saniyordum yalanci pozitifler falan derken sonradan danknetti kafama korunmayi biraktiktan sonra uzamaya başladi direk o ay normalde döngüm 23 24 gündü 27 28 gune çıktı hatta iki kere 30 31i de gördüm, duzenli adet oluyorum ama tam gunu kestiremiyorum bazen 1 2 gun erken bazen 1 2 gun geç, korkma sakın da stres yapma döngün degismis sadece :)

Bat 16 Aralık daha çok var :) Senin kaç ? Allahımmm inşallaahhhh amin amin aminnn
Yaa çok var senin. Benim yıkılmama ya da uçmama son 9 belki 8 :)) bat 4 tahmin ediyorum. Regl dönemi neyse de bu 2. kısımda zaman geçmiyor sanki

Aynı sayılırızz sanırım benim şöyle bi hesaplasak ya senle.
17 akşam koyu
18 sabah akşam pik
19 sabah koyu akşam silik
20’sinde bir şey yok
21’inde aşırı su gibi akıntı. Çatlama 20 midir 21 mi?

Bir kere yumurtlama döneminde benim de göğüs ağrısı oldu ve ilkti daha önce hiç olmamıştı çok umut etmiş ve sonunda da üzülmüştüm. Vücuduma tepkiliyim artık önemsemicem belirtileri desem de yine de insan her seferinde aynı tongaya düşüyor ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…