Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

Ay aynı ben de 2 ay öncesine kadar bi şey yoktu biz de yeni denemeye başladık bu ay 3. Ay dpo4 hakkımızda hayırlısı olsun herkes bebek sormaya başladı dualar etmeye başladılar hayırlısı olsun amin deyip geçiyorum kimseye bi şey demeden evliliğimin 3. Yılına girdim bu arada.

Doktorun yorumu çok iyi yalnız istemsizce çok güldüm. Allah'ım sen sürecimizi uzatmaa

Ben de 2.5 yıll :)) kimse de kötü niyetle sormuyor tabii ki de. Diyorlar ki artık yaş biraz geçince bebek bakımı zorlaşır kafan kaldırmaz, aynı enerjin olmaz bu sebeple çok geç kalma gibi düşünceleri var. Resmen aydınlanma yaşadım yani neden bu kadar bekliyorum diye. Ya inşallah Rabbim bekletmeden bebeklerimizi kucağımıza versin sağlık sıhhatle inşallah, gerçi bu heyecanlar da tatlı. Arada sabırsızlanıyoruz, arada üzülüyoruz, ara ara güzel hayaller kuruyoruz falan bu süreçte tatlı ama artık bebeklerimizi kucağımıza alalım inşallah.

Ay inşallah Allah isteyen herkese versin inşallah öyle bi düştü ki şu 3 ayda bebek sevgisi içimize eşim de aynı ben de çok istiyoruz ama zamanı ne zaman bilmiyoruz tabi. Evet ilk yıl soran yoktu 2. Yıl başladılar sormaya 2. Yıl da bitti 3 e girdik geçen ay geç kalmış gibi hissediyorum çevremde yeni evlenen kim varsa hamile ya da birçoğunun bebeği var . Allah bizlere de nasip etsin biz de yaşayalım o güzelliği

Bence ondan önceki değerlendirmek daha iyi olmuş bakalım pik gösterecek mi kendisini yoksa çoktan gerilerde mi kaldı..

Vallahi şu an kasım ayındayız hamile olmuş olsak ağustos sonu gibi mi gelir bebişler ya da eylül ayına sarkar. Havalar sıcakken güzelce :))) Allah’ım nasip et ne olur
Topiklerdeki bebek isteyen herkese. Hamilelik testi yapmayı düşünüyor musunuz, düşünüyorsanız DPO kaçta

Vallahi güzel olurdu evet ağustos gibi falan oluyor. Benim daha Dpo 4, bat 6 Aralık. Yumurtlama ve çatlamayı geçen ay görmedim ben çok stres yaptığım için adetim de 15 gün gecikmişti. bu ay ilk defa görüyorum çok mutluyum umarım da güzel şeyler olur

ay bende yaptiricaktim ama bu ay da bekleme karari aldim olmazsa yaptirmayi düşünüyorum insallah sifa olur
Bende uzun zamandır istiyordum nasip bugünmus. Yarım saat sonra olacağım Allahin izniyle inşallah şifa olur. Aminn

gurbetsel Takibe başladığımdan beri saat gibi tıkır tıkır olan 27-28lik günlük döngülerim 35’lere uzadı. Siz de gecikmelerinizi yazınca dikkatimi çekti. Stres yapmadığımı sanıyorum ama yumurtlamayı değiştirip geciktiriyor mu anlamadım ben de. Batımıza 9-12 gün var. Döllenme oldu mu acaba, yerleşme olacak mı her şeyy muamma. Hayırlısı ile artık. Stres yapmadan ama umutla

Bence ondan önceki değerlendirmek daha iyi olmuş bakalım pik gösterecek mi kendisini yoksa çoktan gerilerde mi kaldı..
saat 11 de yaptım koyulaşmıştı. ama bende pcos olduğu için koyulaşmaya başladı mı sonrasında pike yakın derecede koyu oluyor ama tam pik olmadan birkaç gün öyle kalıyor. sonrası da zaten regl tarihim geliyor renk açılmış oluyor yani çatlamadan sönmüş oluyor yumurtam diye yorumluyorum. bakalım bu ayda da aynı şekil olcak mı yoksa pik görecek miyim onu bekliyorum bende malesef daha :/

Bence en azından bir ay doktor eşliğinde yumurtlama takibi yakın, dediğiniz gibi çatlamıyorsa kist de oluşabilir diye biliyorum. Belki çatlatma iğnesi kullanırsınız, aylarınızı böyle belirsizlikle geçirmeyin derim.

doktora gitmem şu anlık fayda etmiyor tedavi uygulamıyorlar çünkü önce kilo ver diyorlar pcos olduğu için. en iyi gelen şey kilo vermek tabii ama çok diyetisyen denedim kısır döngüye girdim al ver döngüsü sürecinde çok yoruldum. yapamıyorum bir şekilde. aralık ayında da olmazsa artık tekrar doktora gitmeyi düşünüyorum bakalım...

Anladım pcos olunca farklı şeyler yaşanabiliyor. En güzeli aylık doktorla yumurta büyüme ve çatlama takibi yapabilmek ama onu da çeşitli zorluklardan yapamıyoruz. Ancak pcos varsa döngünün her gününde umut vardır düzenlilere göre belli olmuyor ne zaman nasıl davranacağı pcoslularun yumurtalarının. İnşaAllah en kısa zamanda...

aynen herkesin kendince bir sorunu var işte ama düzenli olanlar en azından takibi daha kolay yapıyor. hayırlısı olsun hakkımızda :)

aynen herkesin kendince bir sorunu var işte ama düzenli olanlar en azından takibi daha kolay yapıyor. hayırlısı olsun hakkımızda :)
Amin düzenli olup yıllarca herşey denemesine ve hiçbir sorun olmamasına rağmen pozitif göremeyenler var. Yani hiç belli olmaz... Ne düşünüyorsak o değil bazen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…