Ay evet ya hepinize teşekkür ederim bazen negatifçiler her şeye kötü yorum yapanlarda geliyor ama genel olarak iyiyizoff kızlar valla ıyı kı varsınız ya kımseye konusamadığım seylerı burda konuşmak cok ıyı
Özlemeye fırsat kalmıyor öyle oluncada fjkdkdpdpyazarken gelen o farkindalikiyi olmus iyi
simdi gun aşırı yumjrtlama takibi.olmadiginda genellikle soylerler ama boyle takip edenler ve edilenlerde zamanlamayi buldugu icin direk 3 gun ust uste deerlerrrrrGeçmiş olsun inşaAllah. Doktorları da anlamak zor değil mibir gün aşırı ilişki yeterli içerde zaten o kadar yaşıyor diyorlar bir üst üste hergün diyorlar. Ay bilgi yalaması olduk
ozlemek icin kac gun istersiniz xhjdndjdmxÖzlemeye fırsat kalmıyor öyle oluncada fjkdkdpdp
4-5 olsa özlerim bence jdjdodspspozlemek icin kac gun istersiniz xhjdndjdmx
evet ya genel olarak iyiyiz bende farkettim onu bazen forumda baska konulari okurken boyle sert dille konusanlar falan oluyor üzülüyorum yani cok sukur denk gelmedimAy evet ya hepinize teşekkür ederim bazen negatifçiler her şeye kötü yorum yapanlarda geliyor ama genel olarak iyiyiz
4-5 olsa özlerim bence jdjdodspsp
6 7 yap sen onu 4 5 az oldu sanki4-5 olsa özlerim bence jdjdodspsp
ay kizllaarr alemsiniz valla iki cilve yapin biseler yapin illa actiriyosunuz agzimiboyle gorev gibi oluyor ya ona kıl oluyor insan ama napıcan işte inşallah bugunde verimli bir gun olur sonra tatil hahaha
Benim yumurtlama yeni başlayacak maraton şimdi başlıyor bende djjdkdodpboyle gorev gibi oluyor ya ona kıl oluyor insan ama napıcan işte inşallah bugunde verimli bir gun olur sonra tatil hahaha
Elimde olsa ah djdkodpsps6 7 yap sen onu 4 5 az oldu sanki
Ben 24kızlar özel değilse sizin yaşlar kaç valla yaşla alakası var. hayır bir de kadınlar 40ınde kendini bulur diyorlar ben nereye koydumsa asla bulamıyorum hahaha
ayy ben yumurtlamayi geceli 5 gun oldu hala devam ara vermiyorum Allah sizi bildigi gibi yapsınBenim yumurtlama yeni başlayacak maraton şimdi başlıyor bende djjdkdodp
ya senin haftanın 7 gunu online olman lazım hahahahaBen 24
ay ben 27 ye giriyorum 11 aralikta insallahhh minnos bir bebegim henuzkızlar özel değilse sizin yaşlar kaç valla yaşla alakası var. hayır bir de kadınlar 40ınde kendini bulur diyorlar ben nereye koydumsa asla bulamıyorum hahaha
İçim geçmiş galiba hdjdksopsya senin haftanın 7 gunu online olman lazım hahahaha
arkadaşlar bende 39 artık teyze mi dersınız abla mı jhdlfkhgljkay ben 27 ye giriyorum 11 aralikta insallahhh minnos bir bebegim henuz
kiz Allah seni sen daha kucukcuksun ne yorulmasi dinc olman lazimmmmBen 24
ablammmm guveniyoruz sana basaricaksinarkadaşlar bende 39 artık teyze mi dersınız abla mı jhdlfkhgljkson düzlükte depar atıcam:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?