Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

3 gün üst üste de cok yorucu ya kfjkgfj ya da ben yaşlandım :)
Eğer eşin zorlanmıyor ise bence bir sıkıntı olmaz. Burda hergün deneyerek hamile kalan arkadaşlar oldu. Ve tek yaptığı çok sık ilişki idi. Ama bu demekle olmuyor. Erkeğin de kadının da hali müsait olmalı. Hatta erkeğin hali daha da müsait olmalı kadınlar en kötü görev gibi dişini sıkar tamamlar..

hahaha bir de eşim grip oldu ya adam da hal kalmadı ha gayret kjşoh:) ya vallahi boyle de cok saçma neyse bu ayda boyle olsun sonu guzel olsun da neyse. eşimin hali var mı ondanda emin değilim hahahaha

hahaha bir de eşim grip oldu ya adam da hal kalmadı ha gayret kjşoh:) ya vallahi boyle de cok saçma neyse bu ayda boyle olsun sonu guzel olsun da neyse. eşimin hali var mı ondanda emin değilim hahahaha
Geçmiş olsun inşaAllah. Doktorları da anlamak zor değil mi bir gün aşırı ilişki yeterli içerde zaten o kadar yaşıyor diyorlar bir üst üste hergün diyorlar. Ay bilgi yalaması olduk

kesinlikle katılmıyorum her iki tarafinda istekli olmasi gerekk ve cocuk odakli olunmamasi gerekkkk

Geçmiş olsun inşaAllah. Doktorları da anlamak zor değil mi bir gün aşırı ilişki yeterli içerde zaten o kadar yaşıyor diyorlar bir üst üste hergün diyorlar. Ay bilgi yalaması olduk
vallahi burdaki bazı yorumları okuyorum aynı doktor gibi jhajhaha

neyse yalnız değilmişim :):):) adam beni gorunce kaçacak. bir de 3 gun ılışkiden sonra ilişki yasagı koydu kaç gun dedim regli olana kadar dedi çkjgnlkgfjh:):): haydaaa
bize de 3 gün üst üste yapın dediler bende eşime soruyorum yapar mıyız diye djkdkdpd kabul etmezse yapmam zaten zorla olmaz hdjdkdodpsğ

Ya valla öyle hdjdkdldpdp bir de bu ilişki rutine dönecek diye çok korkuyorum hani gerçekten ihtiyaç olduğunda yaşamak daha mantıklı
ama evliligin temellerinden biri de bu bence iki.kisiyi baglayan seyelrden biri sadece ruhsallik yetmez fizikselde olmali bence ben oyle düşünüyorum donmesi daha iyi

ama evliligin temellerinden biri de bu bence iki.kisiyi baglayan seyelrden biri sadece ruhsallik yetmez fizikselde olmali bence ben oyle düşünüyorum donmesi daha iyi
Biz 1.5 yıldır gün aşırı yapıyoruz (e ben rutinleşmişim zaten) ((

tabi canım temas bağımlısıyız neyseki haha ama adam grip benim boğazım ağrıyor bugun kesin sızıcam öjgnhg

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…