- 24 Ağustos 2021
- 1.759
- 1.061
- 63
Benim pozitif çıkcanı sanmam çatlamadan 14 gün sonra test yaptım negatif batım 6 kasım nasipBen 6 gün kala yaptım bence sen zamanını bekle kendi kendini yemek istemiyorsan![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim pozitif çıkcanı sanmam çatlamadan 14 gün sonra test yaptım negatif batım 6 kasım nasipBen 6 gün kala yaptım bence sen zamanını bekle kendi kendini yemek istemiyorsan![]()
Az daha sabret belki benmki gibi cıkıcak ama kafana u seferde baska seyler takılır.bende sonuclarıma e nabızdan baktım doktora gidip göstericem ne diyecek bkalmGöğüslerim şiş ve ağrıyor ama geçen ayda böyleydi yumurtlamadan sonra geçmedi göğüs ağrım kasıklarımda ve karnımda ağrım var. Onun haricinde zaten problemli bir midem var ne yesem dokunuyor birde maşallah aşeren hamilelerden daha fazla bir boğazım var normalde de bunları belirti olarak görmüyorum.
İlk idrarda yapmamıştım.bence olur genelde sabah ilk idrar saglıklı cıkarır diyolar ama varsa digerlerindede görünür benceSabah ilk idrarla mı yaptın yoksa herhangi bir saatte de olsa olur mu
Bekliyeceğim bakalımAz daha sabret belki benmki gibi cıkıcak ama kafana u seferde baska seyler takılır.bende sonuclarıma e nabızdan baktım doktora gidip göstericem ne diyecek bkalm
İlk gebeligi kaybedince smdi korkuyla yaklasıyorum ama nasiptenn öteye yok.Rabbim büyükBenim pozitif çıkcanı sanmam çatlamadan 14 gün sonra test yaptım negatif batım 6 kasım nasip
Doktor ne diyecek onuda haber ederim seninle biraz aynı gibi durumlarımzBekliyeceğim bakalım
Başın sağolsun nasip yapacak bir şey yokİlk gebeligi kaybedince smdi korkuyla yaklasıyorum ama nasiptenn öteye yok.Rabbim büyük
Birde mide ekşimesi cok oluyordu bendeHerhangi bir belirti, farklılık hissettiniz mi, ve bu ay neler yaptınız nelere dikkat ettiniz, özellikle şu tutunma kısmı kafama çok takılıyor etkileyen şeyler var mı acaba diye..![]()
Umarım her şey yolunda gider dualarım seninle ve tüm bebek isteyenlerle içinde kendimde dahilDoktor ne diyecek onuda haber ederim seninle biraz aynı gibi durumlarımz![]()
Seninde güzel haberlerini alrıızz inşallahBaşın sağolsun nasip yapacak bir şey yok
Aminn canım inşallahBekle canım ya umarım pozitif çıkar![]()
Anladım canım inşallah sağlıkla ilerlesin bu sefer sağlıkla kucağına alırsın inşallahİlk gebeligimde cok fazla gögüs agrısı sürekli hasta olucakmısım gibi kasıklarım agrıyodu iştahım artmıstı öyle anladm.onu kaybettk malesef.bunda cok az kasık agrım oldu o kdar acıkcası hiç dikkat etmedim akışına bıraktım![]()
Ahahha orda bi çift çizgiyi görsem kendimi yemeye razıyımBen 6 gün kala yaptım bence sen zamanını bekle kendi kendini yemek istemiyorsan![]()
Rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın seninkinide merakla bekliyorumUmarım her şey yolunda fi
Umarım her şey yolunda gider dualarım seninle ve tüm bebek isteyenlerle içinde kendimde dahil![]()
Bende meraklandım şuanAhahha orda bi çift çizgiyi görsem kendimi yemeye razıyımovulasyon testinde bile çift çizgi görünce Bi mutluluk oluyo
![]()
AminRabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın seninkinide merakla bekliyorum![]()
Hayirli ugurlu olsunSonucum cıktı
İnşallah canım içini karartma hemen ne kadardır deniyorsunAminn canım inşallah![]()
İnşallah darısı herkezin başınaHayirli ugurlu olsunsaglicakla al kucagina insaAllah
1 yıl olacak bu ay..İnşallah canım içini karartma hemen ne kadardır deniyorsun