Gebeliğe Hazırlık BAT 10- 15 Kasım olanlar beraber bekleyelim 😊

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bekle reglni gecsin ben beklemedim pozitifi gordum ama yok kafam cok karisik simdi regl oldum olcam diye dusunmekten uyuyamiyorum kendimi cok strese soktum
Yaa bende dayanamıyorum daha bence varsa çıkar gibi doğru sonuç bata 4 gün var ama bakayım belkide bakmamak daha iyi

Maalesef ben bu ay adaya veda ediyorum umutlar birdahakine :((( regl oldum :((

Çok özür dilerim ama birşey sorucam bat 11 .bu sabah simsiyah bı kanamam oldu. Adet mi oldum yani ben :((

Ben bu ay çok umutluyum ama Allah bilir tabii. Benim tek belirtim normalde olan adet belirtilerimin hiçbirinin olmaması 🤭
Hadi inşallah 😍 benim bat bugün ama ben de çok umutluyum hissediyorum yanılmam inşallah. Benim adet dönemin de kasık ağrılarım oluyor 1 hafta öncesinde yine var ağrılarım ama tek fark yumurtlama gününden beridir hafif kasık ağrılarım var

Hadi inşallah 😍 benim bat bugün ama ben de çok umutluyum hissediyorum yanılmam inşallah. Benim adet dönemin de kasık ağrılarım oluyor 1 hafta öncesinde yine var ağrılarım ama tek fark yumurtlama gününden beridir hafif kasık ağrılarım var
Aynen benim de böyle içeride hafif sızı gibi. İnşallah güzel haberler alırız ya. Benim bat takvime göre 5 gün var ama yumurtlamaya göre 4 gün. Normalden erken yumurtladım bu ay.

Aynen benim de böyle içeride hafif sızı gibi. İnşallah güzel haberler alırız ya. Benim bat takvime göre 5 gün var ama yumurtlamaya göre 4 gün. Normalden erken yumurtladım bu ay.
İnşallah güzel haberler alırız sabırla bekleyin. Ben bir kaç gün daha beklemek istiyorum

Back
X