Gebeliğe Hazırlık BAT 10- 15 Kasım olanlar beraber bekleyelim 😊

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de düşük yaptığım bebekte hiç farketmedim. Ailemin yanına gitmiştim, adetimi bekliyordum bir baktım çift çizgi kendimi dinlememeye, kafaya takmamaya çalışıyorum ama Rabbim hayırlısıyla nasip etsin. Her şeyin zamanı var

Merhabalar kızlar benim bat 7 Kasım kızım var 8 yaşında ikinciyi istiyoruz 6 aydır deniyoruz bu ay yumurtlamayı ve çatlamayi gördüm heyecanla bekliyorum

BAT 10 Kasım evlendiğimizden beri yani 1 yıldır hiç korunmadım hiç gebelik yaşamadım.bu ay yumurtlama takip ettim çatlamayı gördüm günleri değerlendirdik. Dün kan verdim bekleyemedim ama 1.20 çıktı umarım erken diye negatiftir

Merhaba bat 9 Kasım bende pko var klomen ve çatlatma iğnesi denedik bu ay hayırlısı bekliyoruz

Çok erken vermişsiniz ama 10 gunde neler degisir nelerr

her ay gebelik belirtisi yasayip yine yeniden regl olmak can sıkıcı ...
Ben evlendiğimden beri hiç korunmadım ve afedersiniz ama boş günümüz yok yani değerlendirmediğimiz ama ben kimyasal bile olsa gebelik yaşamadım her ay adet bittikten diğer adet olana kadar hamileyim gibi hareket edip dikkat ediyorum sonra elim boş kalıyor ama umudum var işte öyle kendi kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…