Yumurtlama olunca 2 cizgide ayni koyulukta oluyor hatta t cizgisi daha koyu oluyor catlamada ise t cizgisi siliklesiyorkizlar catlama olup olmadigi nasil anlaioruz
Ben de düşük yaptığım bebekte hiç farketmedim. Ailemin yanına gitmiştim, adetimi bekliyordum bir baktım çift çizgi1.5 senedir her ay bende dinliyordum kendimi heo belirti aradim ama gercek hamilelikte gercekten insan anlıyor bütün aranan belirtilerden daha farkli bir hisgecen ay esime diyorum ben hamileyim bence bak gorursun inanmadi her ay dedigim icin testte cikinca ben demistim dedim
Bende geriden geliyom mühim değilKızlar 7 kasım alıyor musunuz listeye biraz önceden geliyorum sanırım
HarikaBende geriden geliyom mühim değil
Benm daha çok var canım 18 kasımHarika1 hafta kaldı bakalım benimkine Senin tarihin ne zaman kuzum
Hadi hayırlısı saglıkla gelsın minnoşlar inşallahMerhabalar kızlar benim bat 7 Kasım kızım var 8 yaşında ikinciyi istiyoruz 6 aydır deniyoruz bu ay yumurtlamayı ve çatlamayi gördüm heyecanla bekliyorum
Çok erken vermişsiniz amaBAT 10 Kasım evlendiğimizden beri yani 1 yıldır hiç korunmadım hiç gebelik yaşamadım.bu ay yumurtlama takip ettim çatlamayı gördüm günleri değerlendirdik. Dün kan verdim bekleyemedim ama 1.20 çıktı umarım erken diye negatiftir
Insallah guzel sonuclanirMerhaba bat 9 Kasım bende pko var klomen ve çatlatma iğnesi denedik bu ay hayırlısı bekliyoruz
İnşallah öyle olur beklemek çok zor geldiÇok erken vermişsiniz ama10 gunde neler degisir nelerr
İnşallah bekleyen isteyen herkes için güzel sonuclanırInsallah guzel sonuclanir
Umutsuz olma bak hepimizin bir umudu varbat 10 bende bekliim bari suracikta umutsuz vaka olarak
her ay gebelik belirtisi yasayip yine yeniden regl olmak can sıkıcı ...Umutsuz olma bak hepimizin bir umudu var
Ben evlendiğimden beri hiç korunmadım ve afedersiniz ama boş günümüz yok yani değerlendirmediğimiz ama ben kimyasal bile olsa gebelik yaşamadım her ay adet bittikten diğer adet olana kadar hamileyim gibi hareket edip dikkat ediyorum sonra elim boş kalıyor ama umudum var işte öyle kendi kendimeher ay gebelik belirtisi yasayip yine yeniden regl olmak can sıkıcı ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?