Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
biz 6 aydir deniyoruz BAT 9 kasim insallah bu ay olur 1 tane düsük yaptim 1 tane oglumMerhaba hanimlar BAT 10-15 Kasım olanlar beraber bekleyelim hadiKullandığınız kür veya ilaç var mı ? Kac yıldır gebelik istiyorsunuz? Daha önce hiç gebe kaldınız mı ?
![]()
Insallaaaahhhbiz 6 aydir deniyoruz BAT 9 kasim insallah bu ay olur 1 tane düsük yaptim 1 tane oglum![]()
Merhaba bat 12 kasım gibi gözüküyoe düzeni değişmezse. Daha önce hiç gebe kalmadım adam akıllı değerlendirebildiğimiz 2. Ayımız diğer 2 ay dikkat edemedik. Tsh’ım 4 çıkmıştı ilaç kullandım şuan en son2.54 olmuştu halen kullanıyorum. Bu ay çatlama günü hariç 2 gün arayla değerlendirdik. Döngülerim genelde 24-25 gündür. Umarım bu sefer olmuşturMerhaba hanimlar BAT 10-15 Kasım olanlar beraber bekleyelim hadiKullandığınız kür veya ilaç var mı ? Kac yıldır gebelik istiyorsunuz? Daha önce hiç gebe kaldınız mı ?
![]()
Insallaaaah daha cok yeniymis ama Rabbim en yakin zamanda nasip etsin insallahMerhaba bat 12 kasım gibi gözüküyoe düzeni değişmezse. Daha önce hiç gebe kalmadım adam akıllı değerlendirebildiğimiz 2. Ayımız diğer 2 ay dikkat edemedik. Tsh’ım 4 çıkmıştı ilaç kullandım şuan en son2.54 olmuştu halen kullanıyorum. Bu ay çatlama günü hariç 2 gün arayla değerlendirdik. Döngülerim genelde 24-25 gündür. Umarım bu sefer olmuştur![]()
Benim bat 10 kasım 25 yaşındayım 9 aydın istiyoruz henüz gebelik oluşmadıMerhaba hanimlar BAT 10-15 Kasım olanlar beraber bekleyelim hadiKullandığınız kür veya ilaç var mı ? Kac yıldır gebelik istiyorsunuz? Daha önce hiç gebe kaldınız mı ?
![]()
yok degildi galiba kanamam olunca hastaneye gittim doktor hanilesin ama bebekcok kucuk gözkmior ama gebelik var demisti kendi jinekologuma gittimde zeynep bebek düsmüs demisti ama bn kendim farkettim kücücük bi et paracasi gbi biseydi düstügündeInsallaaaahhhdüşuk kimyasal gebelik miydi ? Oglunuzu Allah bagislasin uzun ömrü olsun insallaaaaaahhh
![]()
Teşekkür ederim inşallah size de nasip eder tez zamandaInsallaaaah daha cok yeniymis ama Rabbim en yakin zamanda nasip etsin insallah![]()
InsallaaaahhhBenim bat 10 kasım 25 yaşındayım 9 aydın istiyoruz henüz gebelik oluşmadı
İnşallah bu ay hepimize kısmet olur![]()
Anladim bende 2 hafta once kimyasal gecirdim malesefyok degildi galiba kanamam olunca hastaneye gittim doktor hanilesin ama bebekcok kucuk gözkmior ama gebelik var demisti kendi jinekologuma gittimde zeynep bebek düsmüs demisti ama bn kendim farkettim kücücük bi et paracasi gbi biseydi düstügünde
insallahAnladim bende 2 hafta once kimyasal gecirdim malesefbakalim simdi 2 haftam kaldi insallah bu ay saglikli olur da
![]()
MerhabalarMerhaba hanimlar BAT 10-15 Kasım olanlar beraber bekleyelim hadiKullandığınız kür veya ilaç var mı ? Kac yıldır gebelik istiyorsunuz? Daha önce hiç gebe kaldınız mı ?
![]()
Ayni günüz insallah ikimizde guzel haberlere uyaniriz o günMerhabalarBat 15 Kasım. 1 tane 6 yaşında oğlum var 4 ay önce düşük yaptım. Bu ay 3. Denememiz. Bu ay soğan kürü uyguluyorum normalde bende vajinit var enfeksiyondan kurtulamıyorum ama şeytan kulağına kurşun soğan küründen sonra akıntım yok denecek kadar az. Soğan küründen sonra aslan pençesi kürü yapacağım.
Tabiki olur ben kendi batima gore yazdim18 kasım olmuyor mubütün kasım topiklerinde varım
ama ümidim yok bu aydan.
Hayıt tohumu suyu önermeye geldim.
İlk hamileliğmde once soğan kürü yaptm sonra hayıt suyu ve preseed jel kullanmstm o ay hamile kalmstm.
Yumurtlama olunca 2 cizgide ayni koyulukta oluyor hatta t cizgisi daha koyu oluyor catlamada ise t cizgisi siliklesiyorTabiki olur ben kendi batima gore yazdimbende çakşır suyu önereyim o zaman onuda bir denemenizde fayda var ben 1.5 senedir hic hamile kalmamistim gecen ay caksir suyu kullandim gebe kaldim( kimyasal oldu ama nasip hamile kalabildigimi gordum sonucta
) arastirmanizi oneririm
![]()
İnşallah yaa. Rabbim nasip eder inşallah hepimize. Her ay kendi vücudumu dinlemekten çok yoruldum. Hayal kırıklığı yaşıyorum hepAyni günüz insallah ikimizde guzel haberlere uyaniriz o gün![]()
1.5 senedir her ay bende dinliyordum kendimi heo belirti aradim ama gercek hamilelikte gercekten insan anlıyor bütün aranan belirtilerden daha farkli bir hisİnşallah yaa. Rabbim nasip eder inşallah hepimize. Her ay kendi vücudumu dinlemekten çok yoruldum. Hayal kırıklığı yaşıyorum hep![]()