- 15 Nisan 2020
- 147
- 81
- 18
- 39
Hepimiz bu güzel haberi en cabugundan alır burada birbirimize güzel haberleri veririrz inşallahİnşallah güzel haberler alırız birlikte güzel haberlerini bekliyor olacağım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hepimiz bu güzel haberi en cabugundan alır burada birbirimize güzel haberleri veririrz inşallahİnşallah güzel haberler alırız birlikte güzel haberlerini bekliyor olacağım![]()
10 kasim benide ekler misinMerhaba hanimlar BAT 10-15 Kasım olanlar beraber bekleyelim hadiKullandığınız kür veya ilaç var mı ? Kac yıldır gebelik istiyorsunuz? Daha önce hiç gebe kaldınız mı ?
Sevm57
15 Kasım @sz96 9 Kasım @arvenelendil 12 Kasım @greengirl1 10 Kasım @- Janna - 5-12 Kasım @mboncuk 15 Kasım @vaveylaaaaaa 18 Kasım @Gulsenmug34 7 Kasım @Kindergarden26 7 Kasım @MiLissy 9 Kasım arin16
10 Kasım
Hiç test yaptın mı kuzum birde ne durumdasın belirtin var mı10 kasim benide ekler misin
15 Kasım beni de ekler misinMerhaba hanimlar BAT 10-15 Kasım olanlar beraber bekleyelim hadiKullandığınız kür veya ilaç var mı ? Kac yıldır gebelik istiyorsunuz? Daha önce hiç gebe kaldınız mı ?
Sevm57
15 Kasım @sz96 9 Kasım @arvenelendil 12 Kasım @greengirl1 10 Kasım @- Janna - 5-12 Kasım @mboncuk 15 Kasım @vaveylaaaaaa 18 Kasım @Gulsenmug34 7 Kasım @Kindergarden26 7 Kasım @MiLissy 9 Kasım arin16
10 Kasım -- Blabla --
10 Kasım Y Yolculuksever 12 Kasım deros84
7-8 Kasım @Minnakpandam 12 Kasım @fifii 10 Kasım @Pikachu_ 11 Kasım
Insallah adet agrisi degil de bebis agrisidirMerhabalar arkadaşlar, ben de 3 yıl olacak deniyoruz ama olmuyir. Bir tüp bebek operasyonu, ardindan bir ameliyat geçirdim bu ayda klomen ve çatlatma iğnesi kullandım. Bat 12 Kasım ama kasık ağrılarım fazla bunu daha önceki tecrübelerimden taniyorum. Sanki hayra alamet değil yine de bir umut bat gününü bekliyorum![]()
AmiiiinnnSelam arkadaslar benimde bat 7 yada 8 . Bakalim hayirsiyla bekliyorum bende. Allah tüm evlat isteyenlerin gönlüne göre versin
![]()
Evet bende gordumKızlar merhaba. Polikistik over var bata kaç gün var bilmiyorum ama 1 haftadan az kaldığına eminim. Az önce iş yerinde test yaptım negatif olduğunu düşünerek 2 dk bekleyip çantama kaldırdım. 1 saat sonra baktığımda hafif belirsiz çizgi gördüm. Kuruma çizgisine pek benzemiyor gibi geldi ama bu markayı da ilk defa kullanıyorum. Sizce kuruma çizgisi mi?
Umarım kuruma çizgisi değildir. Bir hayal kırıklığını daha kaldıramamEvet bende gordumben 4 gun once net cizgi ile ogrenmistim 1 hafta kala boyle gorunuyor olabilir bence sabah kan verin insallah vardir
![]()
Bende geleyim mi bilgi amaçlı batım 6 ama umudum yok benim çatladı ilk defa bu ay 1 kasımda test verdim negatif erken mi verdim sizce bende hayıt tohumu duydum kapsül olarak sizce çakşır mı hayıt tohumu mu hangisi daha iyi eşime de ferula plus men kullandırıyorum içinde C vitamini çakşır kökü ekstresi arı sütü polen vs varTabiki olur ben kendi batima gore yazdimbende çakşır suyu önereyim o zaman onuda bir denemenizde fayda var ben 1.5 senedir hic hamile kalmamistim gecen ay caksir suyu kullandim gebe kaldim( kimyasal oldu ama nasip hamile kalabildigimi gordum sonucta
) arastirmanizi oneririm
![]()
Kız bu sonuçta bi umut var karamsar olma 10 kasımda yine yap bazen yükselebilir bu bi arkadaşımın öyle olmuştu inşallah yükselirBAT 10 Kasım evlendiğimizden beri yani 1 yıldır hiç korunmadım hiç gebelik yaşamadım.bu ay yumurtlama takip ettim çatlamayı gördüm günleri değerlendirdik. Dün kan verdim bekleyemedim ama 1.20 çıktı umarım erken diye negatiftir![]()
Amiiinnnn umutsuzluğa kapıldıkta bi sözü aklıma kazıdım “Allah gerçekleştirmeyeceği şeyi hayal ettirmezmiş. “Selam arkadaslar benimde bat 7 yada 8 . Bakalim hayirsiyla bekliyorum bende. Allah tüm evlat isteyenlerin gönlüne göre versin
![]()
Amin kuzum inşallah geçen ay adetim gecikmesine rağmen yaptırdığım test 0.100 falandı bu ay adete 10 gün kala 1.20 inşallah yükselirKız bu sonuçta bi umut var karamsar olma 10 kasımda yine yap bazen yükselebilir bu bi arkadaşımın öyle olmuştu inşallah yükselir![]()
İnşallah canım ya çok sevinirim umarım burda bütün anne adaylarına o duyguyu tattırır bi günAmin kuzum inşallah geçen ay adetim gecikmesine rağmen yaptırdığım test 0.100 falandı bu ay adete 10 gün kala 1.20 inşallah yükselir![]()
Aynen öyle canimAmiiinnnn umutsuzluğa kapıldıkta bi sözü aklıma kazıdım “Allah gerçekleştirmeyeceği şeyi hayal ettirmezmiş. “
Kuzum 6 günde 7 günde gebelik durumunda ne değişen hcg değerleri okudum bu sitede inşallah erken yapmışsındır. Yumurtan ne zaman çatladı bende 31 Ekim gecesi 1kasıma bağlayan saatlerde yaptırdım testimi ama yumurtam 24 ekimde çatlamıştıİnşallah canım ya çok sevinirim umarım burda bütün anne adaylarına o duyguyu tattırır bi günbize de Allah gerçekleştirmiyeceği şeyi hayal ettirmezmiş bunu da unutma ben de çatladı yumurtam 1 kasım test yaptırdım 0.100 çıktı ama batım 6 kasım erken mi yaptım testi sence
Bakalım günüm gecikirse tekrarlayayım o zaman umarım birimizden biri pozitif görürAynen öyle canimseninle batlarimiz asagi yukari ayni benimkide 7 yada 8. test belki erken olmus olabilir canim umudun hep olsun. Bir kac gün sonra yine ver istersen. Ben almanyada yasiyorum kan verme hic yapmadim burda. Ama bir kac gün sonra yada tam bat günümde test yapmayi düsünüyorum.. hakkimizda hayirlisi olsun
.. haberleselim
18 ekim ultrasonda gördüm 19 da randevum vardı doktora 19 da gördük hissettim ben zaten çatladığını çok keskin çok fena bi ağrı hissettimKuzum 6 günde 7 günde gebelik durumunda ne değişen hcg değerleri okudum bu sitede inşallah erken yapmışsındır. Yumurtan ne zaman çatladı bende 31 Ekim gecesi 1kasıma bağlayan saatlerde yaptırdım testimi ama yumurtam 24 ekimde çatlamıştı
Batını bekle kuzum bende öyle beklemeye çalışıyorum umarım bu ay uğurlu gelir18 ekim ultrasonda gördüm 19 da randevum vardı doktora 19 da gördük hissettim ben zaten çatladığını çok keskin çok fena bi ağrı hissettim