- 26 Ağustos 2021
- 43
- 8
- 1
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy inşallah canım olmazsa aşılama olcam zaten yapacak bi şey yok doğal yolla olmuyosa zorlamanın manası yok 1.5 yıl oldu artık deneyeli artık olsun istiyorum 2 yıllık evliyim 1.5 yıldırsa istiyorum ben bu işin bu kadar zır olduğunu bilseydim evlenir evlenmez işe koyulurdum zatenBatını bekle kuzum bende öyle beklemeye çalışıyorum umarım bu ay uğurlu gelir![]()
Kuzum bende 1 yıldır evliyim hiç korunmadım neredeyse adet dışında boş günümüz yok ama olmayınca olmuyormuş her şeyim de normalAyy inşallah canım olmazsa aşılama olcam zaten yapacak bi şey yok doğal yolla olmuyosa zorlamanın manası yok 1.5 yıl oldu artık deneyeli artık olsun istiyorum 2 yıllık evliyim 1.5 yıldırsa istiyorum ben bu işin bu kadar zır olduğunu bilseydim evlenir evlenmez işe koyulurdum zaten![]()
BENIDE EKLERMISINIZ BAT 12 KASIMMerhaba hanimlar BAT 10-15 Kasım olanlar beraber bekleyelim hadiKullandığınız kür veya ilaç var mı ? Kac yıldır gebelik istiyorsunuz? Daha önce hiç gebe kaldınız mı ?
Sevm57
15 Kasım @sz96 9 Kasım @arvenelendil 12 Kasım @greengirl1 10 Kasım @- Janna - 5-12 Kasım @mboncuk 15 Kasım @vaveylaaaaaa 18 Kasım @Gulsenmug34 7 Kasım @Kindergarden26 7 Kasım @MiLissy 9 Kasım arin16
10 Kasım -- Blabla --
10 Kasım Y Yolculuksever 12 Kasım deros84
7-8 Kasım @Minnakpandam 12 Kasım @fifii 10 Kasım @Pikachu_ 11 Kasım Q Queenkbr 15 Kasım
Amiiinnnn umutsuzluğa kapıldıkta bi sözü aklıma kazıdım “Allah gerçekleştirmeyeceği şeyi hayal ettirmezmiş.
Hadi insaAllah güzel haberlerini bekliyorumBakalım günüm gecikirse tekrarlayayım o zaman umarım birimizden biri pozitif görür
Benimde gebeligim 1 bucuk sene sürdü diger cocugumda .. tam dedim olmuyor tamam artik , tam onun dedigim an oldu.. tam umudumu kaybetmistim merhaba dediAyy inşallah canım olmazsa aşılama olcam zaten yapacak bi şey yok doğal yolla olmuyosa zorlamanın manası yok 1.5 yıl oldu artık deneyeli artık olsun istiyorum 2 yıllık evliyim 1.5 yıldırsa istiyorum ben bu işin bu kadar zır olduğunu bilseydim evlenir evlenmez işe koyulurdum zaten![]()
Testiniz hangi markaKızlar merhaba. Polikistik over var bata kaç gün var bilmiyorum ama 1 haftadan az kaldığına eminim. Az önce iş yerinde test yaptım negatif olduğunu düşünerek 2 dk bekleyip çantama kaldırdım. 1 saat sonra baktığımda hafif belirsiz çizgi gördüm. Kuruma çizgisine pek benzemiyor gibi geldi ama bu markayı da ilk defa kullanıyorum. Sizce kuruma çizgisi mi?
Benim de normal benim anlamadım da bu ya ne PCo var ne kist hiç bi şey eşime bile nolur nolmaz sperm kalitesi artsın siye doktorum vitamin önerdi ferula plus men diye onu içiyorum içeriği de çok iyi arı sütü polen çakşır kökü ekstresi falan var bende hayıt tohumu kapsülü alıp onu mu kullansam diyorum yaKuzum bende 1 yıldır evliyim hiç korunmadım neredeyse adet dışında boş günümüz yok ama olmayınca olmuyormuş her şeyim de normal
Nasip diyelim çok umudum yok ama bakalım hiç pozitif görmicekmiş gibi geliyor banaHadi insaAllah güzel haberlerini bekliyorum![]()
İnşallah bakalım adet olursam aşılama olcam bu ay zaten benim çatlama da öyle oldu aşılama diye kendimi çok hazırladım öylesine ilişkimiz oluyodu bi baktık kendi çatladı olumsuz olursa da en azından çatladığını gördük diyoruz biz de kendisi de olabiliyor Muş dedik bi femera kullandım yumurtam gelişsin diye 4 gün o da aşılama için gerekliydi gerisi nasip Allah’a kalmışBenimde gebeligim 1 bucuk sene sürdü diger cocugumda .. tam dedim olmuyor tamam artik , tam onun dedigim an oldu.. tam umudumu kaybetmistim merhaba dedi. Diger cocugumda hic beklemeden ilk denemede oldu cünkü olursa olur olmassa olmaz , zaten cocugumuz var düsüncesi vardi
Öyle oluyor zaten sürekli negatif görünce positif hic olmayacakmis gibi geliyor insana. Olur olur insaAllah .. :) Belkide tam asilamaya gidecem olmassa diye düsünürken bakarsin bu ay olur .. Duam seninle ve tüm hamile kalmak isteyenlerleNasip diyelim çok umudum yok ama bakalım hiç pozitif görmicekmiş gibi geliyor bana
Bakalım nasip biz elimizden geleni yaparız gerisi Allah’ın bileceği işÖyle oluyor zaten sürekli negatif görünce positif hic olmayacakmis gibi geliyor insana. Olur olur insaAllah .. :) Belkide tam asilamaya gidecem olmassa diye düsünürken bakarsin bu ay olur .. Duam seninle ve tüm hamile kalmak isteyenlerle![]()
yook gecen ay deli gibi yaptim test hep negatifleri gordum .. 2 gundur bi acikma halim var goguslrrimde dokununca agri var bazen bi kasik batmasi oluyo bunlari yumurtlama sonrasi agriya bagliyorum birde bas donmesi var bazen onuda vertigo vardi bende ona bagliyorum suan gebelik yonunden hic bi belirti hissetmemek icin kendimi cok zorluyorum cunku her ay yasadigim seyler canımHiç test yaptın mı kuzum birde ne durumdasın belirtin var mı
Bende naturallenin kadın ve erkek için olan bitkisel karışımlarını aldım ama bakalımBenim de normal benim anlamadım da bu ya ne PCo var ne kist hiç bi şey eşime bile nolur nolmaz sperm kalitesi artsın siye doktorum vitamin önerdi ferula plus men diye onu içiyorum içeriği de çok iyi arı sütü polen çakşır kökü ekstresi falan var bende hayıt tohumu kapsülü alıp onu mu kullansam diyorum ya
Doğru söylüyorsun canım inan hepimizin öyle en ufak şeyi gebeliğe yormak sonunda negatifi görmek çok üzüyoryook gecen ay deli gibi yaptim test hep negatifleri gordum .. 2 gundur bi acikma halim var goguslrrimde dokununca agri var bazen bi kasik batmasi oluyo bunlari yumurtlama sonrasi agriya bagliyorum birde bas donmesi var bazen onuda vertigo vardi bende ona bagliyorum suan gebelik yonunden hic bi belirti hissetmemek icin kendimi cok zorluyorum cunku her ay yasadigim seyler canım![]()
Onu kendim için almayı bende düşünüyorum eşim zaten kullanıyo vitamin sperm hareketliliğine kaliteye vs iyi geliyomuş bi de arı sütü de duydum doğurganlığı arttırıyormuş diyeBende naturallenin kadın ve erkek için olan bitkisel karışımlarını aldım ama bakalım
ya birde soyle bi durum var canim benim 2 cocugum var 3. ye ben haric herkes hazir diyebilirimDoğru söylüyorsun canım inan hepimizin öyle en ufak şeyi gebeliğe yormak sonunda negatifi görmek çok üzüyor![]()
Keşke yapabilsemya birde soyle bi durum var canim benim 2 cocugum var 3. ye ben haric herkes hazir diyebilirim.. 2 cocuktada hic bir belirti yasamadim ve testlerim bile regl 4 yada 5 gun sonra gecikmelerle silik cizgilerle ogrendim bu siteye ne zman girdim o andan beri hep kendimde belirti aramaya basladim halbuki acemi degilim yani belirti aramak bile erken test yapmak cok erken kendi canimizi sıkmktan baska bi ise yaramiyor en sagliklisi regl gecikmesi ve belirti aramamk
Amin inşallah hepimiz güzel haberler alırızİnşallah güzel haberler alırız birlikte güzel haberlerini bekliyor olacağım![]()