Gebeliğe Hazırlık BAT 10- 15 Kasım olanlar beraber bekleyelim 😊

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Testiniz hangi marka
Daha sonra üzerine su döktüm kuruma çizgisiyse eğer belki kaybolur diye böyle oldu. Fotoğraflarda az belirgin ama normalde bakar bakmaz fark ediliyor.

Eklentiler

• IMG_20211103_152359.webp
    IMG_20211103_152359.webp
    24,1 KB · Görüntüleme: 60
  • IMG_20211103_152017.webp
    IMG_20211103_152017.webp
    38,8 KB · Görüntüleme: 61
  • IMG_20211103_161720.webp
    IMG_20211103_161720.webp
    35,6 KB · Görüntüleme: 57
Öne step. Bu vardı eczanede ilk defa aldım
Bende surelab marka yapmıştım bu şekilde çizgi oluşmuştu bence siz başka bir markayla tekrar bi deneyin bazı markalar böyle çizgiler gösterip yanıltabiliyor bir kaç kere hevesim kursağımda kaldıda o yüzden siz garantileyin

Bende surelab marka yapmıştım bu şekilde çizgi oluşmuştu bence siz başka bir markayla tekrar bi deneyin bazı markalar böyle çizgiler gösterip yanıltabiliyor bir kaç kere hevesim kursağımda kaldıda o yüzden siz garantileyin
Evet bir markanın erken gebelik testinde ben de yaşadım. O yüzden temkinliyim ama insanın içi bi kıpır kıpır etmiyor değil. Hayırlısı hepimiz için.

Merhaba hanimlar BAT 10-15 Kasım olanlar beraber bekleyelim hadi 😊 Kullandığınız kür veya ilaç var mı ? Kac yıldır gebelik istiyorsunuz? Daha önce hiç gebe kaldınız mı ? 💫

Sevm57 Sevm57 15 Kasım
@sz969 Kasım
@arvenelendil12 Kasım
@greengirl110 Kasım
@- Janna -5-12 Kasım
@mboncuk15 Kasım
@vaveylaaaaaa18 Kasım
@Gulsenmug347 Kasım
@Kindergarden267 Kasım
MiLissy MiLissy 9 Kasım
arin16 arin16 10 Kasım
@HaticeK0610 Kasım
Y Yolculuksever 12 Kasım
deros84 deros84 7-8 Kasım
@Minnakpandam12 Kasım
@fifii10 Kasım
@Pikachu_11 Kasım
Q Queenkbr 15 Kasım
Mrb iyi akşamlar
Yaş 29 1 yıldır istiyoruz.
Bat 11 Kasım
Bu ay klomen kullandım fakat çatlatma iğnesine gerek duymadı doktor. Heyecanla bekliyorum 😭

Benim çatlatma iğnesi sonrası 11.günüm 10.gun test yaptım negatif ve sanırım regl olucam göğüslerim agırmaya başladı normalde regl olmadan 4 5 gün önce de böyle ağrır çünkü bir daha ki ay tekrar denicez artık napalim

Benim çatlatma iğnesi sonrası 11.günüm 10.gun test yaptım negatif ve sanırım regl olucam göğüslerim agırmaya başladı normalde regl olmadan 4 5 gün önce de böyle ağrır çünkü bir daha ki ay tekrar denicez artık napalim
Umutsuzluga kapilmak yok 🌸 Bebegin sana gelecegi zamani biliyordur sadece biraz nazli cikti bizimkiler 😍😁

Öyle oluyor zaten sürekli negatif görünce positif hic olmayacakmis gibi geliyor insana. Olur olur insaAllah .. :) Belkide tam asilamaya gidecem olmassa diye düsünürken bakarsin bu ay olur .. Duam seninle ve tüm hamile kalmak isteyenlerle 💐
Gercekten oyle 1.5 senedir hic pozitif gormemistim gecen ay ilk defa gordum inanamadim 2 3 test daha yaptim valla 😂 ama olmayinca olmuyor iste Allahim saglikli gebelikler nasip etsin 🤲 bende hep cift cizgi gorsem diyordum gordum ama saglikli olmadi onun uzuntusu coook daha farkli🥺

Histeroskopi yapılmıştı polip şüphesiyle rahim ve tüpler için böyle bir şema çizdi doktor kızlar histeroskopide tüpler açık mı diye görülür mü hsg mi çektirmek gerekir

Eklentiler

• IMG_20211104_104730.webp
    IMG_20211104_104730.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 38
Gercekten oyle 1.5 senedir hic pozitif gormemistim gecen ay ilk defa gordum inanamadim 2 3 test daha yaptim valla 😂 ama olmayinca olmuyor iste Allahim saglikli gebelikler nasip etsin 🤲 bende hep cift cizgi gorsem diyordum gordum ama saglikli olmadi onun uzuntusu coook daha farkli🥺
Inanirim canim .. Allah dayanma gücü versin insaAllah.. ben herzaman diyorum Allahim hakkimda hayirliysa olsun hayirli degilse olmasin , biz bilemeyiz sen bilirsin Allahim. Rahme düstügü andan itibarende senin emanetindir dedim. Ama banada sor bende ayni 1.5 sene olmayinca her ay yinede üzüntü.. ister istemez üzülüyor insan :)) . Amin Allah herkese saglikli gebelikler nasib etsin , sanada canim. 🌹☺️

12 günüm kaldı benim de 🤷‍♀️ Gecen ay düşük yaşadığım icin fazla umudum yok bir belirtide yok zaten o yuzden heveslenmiyorum ama nasio bakalim 🤩🤲
Kız bazilarinda pek belirti olmuyoki belki sendede yoktur belirti.. ben önceki gebeliklerde valla aklimda hic kalmamis belirti varmiydi yokmuydu 😂 . Galiba adet bitmesini bekledim hep.. hic erken test yapmamistim.. bu site benide heveslendirdi erken gebelik testi yapmaya ama yapasim gelmiyyy😁

Merhaba arkadaşlar benim bu ay 2. Denemen yarın bat günüm dün test yaptım negatif. Ben daha öncesinden doktora göründüm her şey normaldi sizce bu ay regl olursam hormon testi yapmalımıyım daha erken mi düzenli regl oluyorum jinekolojik muayenede de bir şey çıkmadı

Merhaba hanimlar BAT 10-15 Kasım olanlar beraber bekleyelim hadi 😊 Kullandığınız kür veya ilaç var mı ? Kac yıldır gebelik istiyorsunuz? Daha önce hiç gebe kaldınız mı ? 💫

Sevm57 Sevm57 15 Kasım
@sz969 Kasım
@arvenelendil12 Kasım
@greengirl110 Kasım
@- Janna -5-12 Kasım
@mboncuk15 Kasım
@vaveylaaaaaa18 Kasım
@Gulsenmug347 Kasım
@Kindergarden267 Kasım
MiLissy MiLissy 9 Kasım
arin16 arin16 10 Kasım
@HaticeK0610 Kasım
Y Yolculuksever 12 Kasım
deros84 deros84 7-8 Kasım
@Minnakpandam12 Kasım
@fifii10 Kasım
@Pikachu_11 Kasım
Q Queenkbr 15 Kasım
@Bahar_Darcan486 Kasım
@yorgun777715 Kasım
@zeynepmuratselo12 Kasım
Teach_Mavi Teach_Mavi 11 Kasım
10 Kasım bat

Kız bazilarinda pek belirti olmuyoki belki sendede yoktur belirti.. ben önceki gebeliklerde valla aklimda hic kalmamis belirti varmiydi yokmuydu 😂 . Galiba adet bitmesini bekledim hep.. hic erken test yapmamistim.. bu site benide heveslendirdi erken gebelik testi yapmaya ama yapasim gelmiyyy😁
Iyi sabir valla ben gecikmeyi birak 4 5gun inceden basliyorum trst yapmaya 😂

Merhaba arkadaşlar benim bu ay 2. Denemen yarın bat günüm dün test yaptım negatif. Ben daha öncesinden doktora göründüm her şey normaldi sizce bu ay regl olursam hormon testi yapmalımıyım daha erken mi düzenli regl oluyorum jinekolojik muayenede de bir şey çıkmadı
Yani her adet sonrasi bakilmiyor benim bildigim hormonlara 1 senede 2 defa kan testi istemislerdi benden o kadar 😊

Back
X