Gebeliğe Hazırlık BAT 10- 15 Kasım olanlar beraber bekleyelim 😊

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bat a 4 gün var ovulasyon testim böyle cikti normal gebelik testi yaptim cikmadi ama umutlanmali miyim sizce 🤔 2 gun onceye kadar yok gibiydi gozle zor gorunur cizgi vardi
Sıvı alımına dikkat ettin mi canım. Basen adet gününe yakında yumurtlama olabiliyor, ayda iki kez yumurtlama görenler vardı burda canım

Bir gün gecikmeyle erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Hafif kasık ağrılarım ve bel ağrım oluyor arada ve akıntım devam ediyor. Testin yanılma payı var mıdır?

Var canım yumurtlamadan beri kasık ağrısı batması dünden beri de mide bulantısı var canım
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin bebeğiniz inşaallah ve isteyen herkese de nasip etsin bana ve burda bekleyen herkese merak ettiğim yumurtlamadan sonra devam eden bir akıntınız oldu mu susn bende de var ama daha gecikme olmadı test yapmaya korkuyorum ama akıntı malesef adet öncesi belirti de olduğu için yeterki bşr belirti değil

Bir gün gecikmeyle erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Hafif kasık ağrılarım ve bel ağrım oluyor arada ve akıntım devam ediyor. Testin yanılma payı var mıdır?
Ben de 3 gun gecikmeyle yaptim negatif 😔 yanilma olmaz heralde, uzuldum niye geciktiki hic olmazdi 🤷🏻‍♀️

Yani canım hamile miyim diye sorma cevabı yazıyor orada zaten. 😄🥰🥰Tebrik ederim. Sağlıkla gelsin inşallah. Ne zamandan beri deniyordun canım merak ettim.
Canım bugün adetime bir gün kala kaset ve erken gebelik testi yaptım daha net çıktı ama hala kıskanç arkadaşım güvenmiyor testlere ya 10 testin 10 u da mi yanlış pozitif gösterir ya ? İnsan teyze olcam diye sevinir bizimki de kanda çıkar ben kanı bekliyorum diyor.
Bak fotoları ekliyorum canım 🙏🌼

Eklentiler

• IMG_20211113_072117.webp
    IMG_20211113_072117.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 42
  • IMG_20211113_123521.webp
    IMG_20211113_123521.webp
    33,4 KB · Görüntüleme: 40
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin bebeğiniz inşaallah ve isteyen herkese de nasip etsin bana ve burda bekleyen herkese merak ettiğim yumurtlamadan sonra devam eden bir akıntınız oldu mu susn bende de var ama daha gecikme olmadı test yapmaya korkuyorum ama akıntı malesef adet öncesi belirti de olduğu için yeterki bşr belirti değil
Amin inşallah canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin 🤲🏻 Akıntım aynı canım beyaz krem şeklinde devam ediyor dediğim gibi en belirgin özellik kasık batması oldu cnm birde yumurtlama gününden itibaren göğüs hassasiyeti var

Anladım çok teşekkür ederim bende beklemeye devam edecem inşaallah hayırlı haberi alırım burda bekleyen herkes alır o güzel haberi inşaallah 😊

var tabiki canım inşallah ben bir önceki bebeğimde testler hep negatifti hatta adet tarihimi 3 gün geçtikten sonra kan testim 1,20 çıkmıştı 4 gün sonra tekrar kan verdim pozitife dönmüştü. Allahın mucizesi hiç tükenmez :)

Malesef kimyasal gebelik olmuş bnde 13 10 8 diye gitti
Çok geçmiş olsun bende bugün erken gebelik testi yaptım baya silik çıktı iş çıkışı kan vermeye gideceğim doktor kalır kalmaz kan sulandırıcı iğneye başlamam gerektiğini söylemişti. Genetik testi de yapıldı pıhtılaşma problemi var bende coraspirin kullanıyorum 100 lük ama yeterli gelmiyormuş sizde bi test yaptırın mutlaka çağımızın genel sorunu oldu pıhtılaşma bi arkadaşımda da olmuştu aspirin kullandıktan sonra bidaha kimsayasal gebelik geçirmedi banada önermişti ama korkumdan kullanmamıştım oysaki hiçbir zararı yokmuş doktoruma sordum isterseniz sizde danışıp kullanın derim

Çok geçmiş olsun bende bugün erken gebelik testi yaptım baya silik çıktı iş çıkışı kan vermeye gideceğim doktor kalır kalmaz kan sulandırıcı iğneye başlamam gerektiğini söylemişti. Genetik testi de yapıldı pıhtılaşma problemi var bende coraspirin kullanıyorum 100 lük ama yeterli gelmiyormuş sizde bi test yaptırın mutlaka çağımızın genel sorunu oldu pıhtılaşma bi arkadaşımda da olmuştu aspirin kullandıktan sonra bidaha kimsayasal gebelik geçirmedi banada önermişti ama korkumdan kullanmamıştım oysaki hiçbir zararı yokmuş doktoruma sordum isterseniz sizde danışıp kullanın derim
Doktorum genetik testi söyledi ayın 30nda randevu aldık kanı vericez bakalm ama bide kan pıhtılasmasının bebek düşürmekle bi alakaso olmadıgı arastırıldı ben igne coraspirin vermiyorum kimseye dedi doktormda bulundugum sehrin ünlü doktorlarndan iyi ama benm kafam karıstı doktor konusundada ne yapacagımı blmiyorum

Birde benim ilk gebeligimde kalbi durdu malesef kimyasal gebelkte ikinci kayıptı

Ne yaptınız kan testi verdinizmi sonucu merak ettim

Ne yaptınız kan testi verdinizmi sonucu merak ettim
Kan verdim pazartesi günü 6.22 ye çıkmış bugün doktoruma gittik önemli olan yükselmesi dedi çarşamba tekrar kan ver bana whatsapp dan gönder dedi bide kan sulandırıcı iğne 6000 lik başladık bugün aspirin içmeye devam et dedi ama gün aşırı iç dedi normalde hergün içiyordum birde progestan verdi ağızdan günde 3 kez haftaya da kontrole gidicem tekrar rahim duvarın kalınlaşmaya başlamış dedi bi çpk doktor 30 lu 50 li rakamlara az dedi bu adam 1.20 ve 6.22 den umut veriyor yani bu sağlıksız gebelik değil kandaki pıhtılaşmadan dolayı beslenememesi bugüne kadar gittiğim doktorlara da pimanım geçen ayda histeroskopi işlemim yapıldı miyom alındı benden bakalım hayırlısı artık

Doktorum genetik testi söyledi ayın 30nda randevu aldık kanı vericez bakalm ama bide kan pıhtılasmasının bebek düşürmekle bi alakaso olmadıgı arastırıldı ben igne coraspirin vermiyorum kimseye dedi doktormda bulundugum sehrin ünlü doktorlarndan iyi ama benm kafam karıstı doktor konusundada ne yapacagımı blmiyorum

Bizden de istendi genetik testi bide kan testi orda homozigot mutant çıktı ama bunlar hep süreci uzatıyor tabi yıpratıyor haliyle 2 kez kimyasal gebelik geçirdikten sonra istediler testleri. 3. Kimyasal gebelikte doktora sordum aspirin kullanıyorum neden oldu diye yeterli gelmiyor dedi ki 100 lük aspirin nerdeee 6000 lik iğne nerde bugün regl günümdü normalde çok şükür kanamam da olmadı 🙏🏻

Back
X