Amin canım inşallah pozitif çıkar
Yani 2 görünüyor cnm ama bu devlet hastane test değil mi değişik geldi bana referans Aralık farklı ,Kızlar 2 mi çıkmış anlamadım bakar misinz
Valla bende biir şey anlamadım canım tekrarla istersenKızlar benim testimde gariplik var test mi bozuk yardımcı olur musunuz ?Eki Görüntüle 2932577
Evet 2 çıkmış cumaya var daha bakalım belki değişir değer doktorun ne dediKızlar 2 mi çıkmış anlamadım bakar misinz
Cnm bozuk galiba bu test tekrarladin mi bundan sonra anlamdım bendeKızlar benim testimde gariplik var test mi bozuk yardımcı olur musunuz ?Eki Görüntüle 2932577
tekrarlamadım, çalışıyorum öğlen yemek arası yürüyüş yaparken alıp yapmıştım , evde testlerim var akşam yapsammı yeniden bide üzülmüştüm hamile değilim diye reglime 4 gün var pazar günü regli günümCnm bozuk galiba bu test tekrarladin mi bundan sonra anlamdım bende
Aynen akşam yaparsin tekrar haber edersin bizede insAllah güzel haber verirsintekrarlamadım, çalışıyorum öğlen yemek arası yürüyüş yaparken alıp yapmıştım , evde testlerim var akşam yapsammı yeniden bide üzülmüştüm hamile değilim diye reglime 4 gün var pazar günü regli günüm
Hamileliktende olabilir sökülmüyorda olabilirsin canım adet günün ne zmanKizlar sabah benim hafif lekem geldi kahverengi sonra hiç bir şey gelmedi ben adet oldum dedim hatta takvime ekledim ama hoc bir şey yok nedir sizcede gerçi ilk defa başıma böyle bir şey geldi ama sormak istedimbilgi verebilecek olan varmı
Bende bilemedim canım 16 bat günüm 3 gün varHamileliktende olabilir sökülmüyorda olabilirsin canım adet günün ne zman
Adet gününe kadar bekle derim aynı şeyi bende yaşamıştım ramazandaBende bilemedim canım 16 bat günüm 3 gün var
Himmm sonuç ne pekiAdet gününe kadar bekle derim aynı şeyi bende yaşamıştım ramazanda
Ben de anlamadım ki. Neyse adet tarihimi bekliyorum bakalımYani 2 görünüyor cnm ama bu devlet hastane test değil mi değişik geldi bana referans Aralık farklı ,
Regl oldumHimmm sonuç ne peki
Analdim cnm olsun hayırlısı diyelim bekleyelim bakım bende ne olacak ,Regl oldum
Aynen hayırlısıAnaldim cnm olsun hayırlısı diyelim bekleyelim bakım bende ne olacak ,
yeniden yaptım kocaman bir negatif .... bat a 3 gün var pazar günü olmam lazım hayırlısıAynen akşam yaparsin tekrar haber edersin bizede insAllah güzel haber verirsin
Hayırlı haberlerin olsun canımBende 28 Eylül de çatlatma iğnesi oldum. Bat bugün. Regl olacak gibi karın ağrısı başladı. Bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?