Bat 13,14,15,16 EKİM olanlar gelin birlikte bekleyelim 🐣

Bat 13 ekim yani yarın, dayanamadım bu sabah test yaptım sizce var mı gebelik

Canım silik pembe çizgi var insAllah hayırlı olsun bence hamişsin sen adına sevindim ama kan kesin sonuç canım yarın kan ver istersen kesin sonuç bu arada belirti falan varmı canım yani yada adet olacakmış gibi felan hissediyor musun az bilgi rica etsem benimde 16 si ya bu gün yaptım ama çıkmadı ,

Ay inşallah öyledir, 1 senelik evliyim ilk sene bebiş istememistim meğer kanser lezyonum varmış bebeğin olmayabilir demişti dr şimdilik umutlanmak istemiyorum ama adet öncesi gibi kasık ağrısı yaşıyorum, beni biraz umutlandıran ara ara bulantım oluyor umarım stresten değildir onun dışında pek bı değişiklik hissetmedim açıkçası

Büyük ihtimalle hamilesin canım

Cok geçmiş olsun canım gönlünüzce olsun insAllah bence var ama

Sorun yok dedi esimde bende butun testlerimizi yaptik benim sadece gelecek ay rahim filmim cekilecek insallah ona gerek kalmadan bu ay kalirim.
Aynen canım benmde gelecek ay rahim filmi cekilcek inşallah bu ay kalırım yumurta geliştirici kullanmistim ins faydasi olur

Benimde sol kasigimda batma kramp gibi oluyor yumurtlamam bittiikten sonra basladi acaba dollenme filan mi oluyor

Ay ben gördüm gayette var gibi inşAllah güzel ilerler canım

İnşallah bikac güne belli olur artık, çok teşekkür ederim
Sen stres yapma her şey olacağına varır Herzaman hayırlısını iste ben hissediyorum güzel haberler alacaksın inşAllah kan testi ver bence hrm kesinleşsin hemde varsa takviyelere başlanır

Sen stres yapma her şey olacağına varır Herzaman hayırlısını iste ben hissediyorum güzel haberler alacaksın inşAllah kan testi ver bence hrm kesinleşsin hemde varsa takviyelere başlanır
Bu arada Benimde yarın. Ben test yapmadım ama en azından cumaya kadar olmazsam bekleyeceğim cuma günü belki yaparım bi test göğüslerimden takip ediyorum ben kendimi söküp acısı geçmeye başlayınca o gün oluyorum

İnşallah güzel haberler veririz birbirimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…