Aynen hayırlısıHoşbuldum canım yok hiç ovi test kullanmadım uygulama sadece ay ne bilim işte dayanamayıp yapıyoruz ayyyhayırlısı artık hakkımızda
Ama erken gebelik testiydi.Günü geçmeyenlerin testlerini pek dikkate almıyprum ben sende alma
O kadar haklısın ki can sıkıyor gercektenHoşgeldin canım ovülasyon testiyle felan takip ettin mi yoksa uygulamaya göremi. Bu testleri niye bu kadar erken yapıyorsunuz canikolar canınızı sıkmaktan başka bir işe yaramıyor
Öyle olsa bile daha 1 ay olmuş olur elbetAma erken gebelik testiydi.
İnşallah olur bakalım. Sizlerin iyi haberini alalim bu ay.Öyle olsa bile daha 1 ay olmuş olur elbet
Bat 13 ekim yani yarın, dayanamadım bu sabah test yaptım sizce var mı gebelik
Ay inşallah öyledir, 1 senelik evliyim ilk sene bebiş istememistim meğer kanser lezyonum varmış bebeğin olmayabilir demişti dr şimdilik umutlanmak istemiyorum ama adet öncesi gibi kasık ağrısı yaşıyorum, beni biraz umutlandıran ara ara bulantım oluyor umarım stresten değildir onun dışında pek bı değişiklik hissetmedim açıkçasıCanım silik pembe çizgi var insAllahhayırlı olsun bence hamişsin sen adına sevindim ama kan kesin sonuç canım yarın kan ver istersen kesin sonuç bu arada belirti falan varmı canım yani yada adet olacakmış gibi felan hissediyor musun az bilgi rica etsem benimde 16 si ya bu gün yaptım ama çıkmadı ,
Cok geçmiş olsun canım gönlünüzce olsun insAllah bence var amaAy inşallah öyledir, 1 senelik evliyim ilk sene bebiş istememistim meğer kanser lezyonum varmış bebeğin olmayabilir demişti dr şimdilik umutlanmak istemiyorum ama adet öncesi gibi kasık ağrısı yaşıyorum, beni biraz umutlandıran ara ara bulantım oluyor umarım stresten değildir onun dışında pek bı değişiklik hissetmedim açıkçası
Aynen canım benmde gelecek ay rahim filmi cekilcek inşallah bu ay kalırım yumurta geliştirici kullanmistim ins faydasi olurSorun yok dedi esimde bende butun testlerimizi yaptik benim sadece gelecek ay rahim filmim cekilecek insallah ona gerek kalmadan bu ay kalirim.
Benimde sol kasigimda batma kramp gibi oluyor yumurtlamam bittiikten sonra basladi acaba dollenme filan mi oluyorBelirtilerim her ay oldugu gibi bu ay da var mide bulantim oluyor bugun diger aylardan farkli rahim kisminda kasilma oldu ayakta duramadim uzandim ozellikle batmam oluyor insallah hamilelikle sonuclanir hepimizin ki. Sizin belirtiler nelerdir 1 yildir sizinki neden olmadi ozel degilse anlatabilir misiniz
Ayy inşallah teşekkür ederimBüyük ihtimalle hamilesin canım
Amin hepimizin insallahhhCok geçmiş olsun canım gönlünüzce olsun insAllah bence var ama
İnşallahAy ben gördüm gayette var gibi inşAllah güzel ilerler canım
Sen stres yapma her şey olacağına varır Herzaman hayırlısını iste ben hissediyorum güzel haberler alacaksın inşAllah kan testi ver bence hrm kesinleşsin hemde varsa takviyelere başlanırİnşallahbikac güne belli olur artık, çok teşekkür ederim
Bu arada Benimde yarın. Ben test yapmadım ama en azından cumaya kadar olmazsam bekleyeceğim cuma günü belki yaparım bi test göğüslerimden takip ediyorum ben kendimi söküp acısı geçmeye başlayınca o gün oluyorumSen stres yapma her şey olacağına varır Herzaman hayırlısını iste ben hissediyorum güzel haberler alacaksın inşAllah kan testi ver bence hrm kesinleşsin hemde varsa takviyelere başlanır
İnşallah güzel haberler veririz birbirimizeBu arada Benimde yarın. Ben test yapmadım ama en azından cumaya kadar olmazsam bekleyeceğim cuma günü belki yaparım bi test göğüslerimden takip ediyorum ben kendimi söküp acısı geçmeye başlayınca o gün oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?