Yaaa bu harika bir habeerMerhabalar. Ben dün erken gebelik testi yaptım negatif çıkmıştı. Bugün de sağ kasık ağrısı için doktora gittim. Doktor rahmin çok kalinlasmis gebelik var gibi dedi. Kan verdim. Çok heyecan yaptim
Paylaş bizimle de inşallah pozitiftirYaaa bu harika bir habeer
Ya amin inşallah ama adet tarihinde de kalinlasmiyor mu acaba?Paylaş bizimle de inşallah pozitiftir
Yaa ne güzel bir haber inşAllah bundan daha güzel haberlerini alırız haber et bize mutlakaMerhabalar. Ben dün erken gebelik testi yaptım negatif çıkmıştı. Bugün de sağ kasık ağrısı için doktora gittim. Doktor rahmin çok kalinlasmis gebelik var gibi dedi. Kan verdim. Çok heyecan yaptim
Ben adet olacak gibiyim bugün olmazsam daha sonra kan vericemKızlar varmı gelişmeler
Hayırlısı olsun canım insAllah o zaman haber et bizedeMerhabalar. Ben dün erken gebelik testi yaptım negatif çıkmıştı. Bugün de sağ kasık ağrısı için doktora gittim. Doktor rahmin çok kalinlasmis gebelik var gibi dedi. Kan verdim. Çok heyecan yaptim
Hayırlısı olsun canım insAllah o zaman haber et bizedeMerhabalar. Ben dün erken gebelik testi yaptım negatif çıkmıştı. Bugün de sağ kasık ağrısı için doktora gittim. Doktor rahmin çok kalinlasmis gebelik var gibi dedi. Kan verdim. Çok heyecan yaptim
Bu arada bat ne zaman cmmHayırlısı olsun canım insAllah o zaman haber et bizede
Amin canım inşallah pozitif çıkarHayırlısı olsun canım insAllah o zaman haber et bizede
15 Ekim cuma. Acaba adet tarihim yakın diye mi kalın çıktı diyorum. Doktora da sordum. Ben şüphelendim bir bakalım dediHayırlısı olsun canım insAllah o zaman haber et bizede
Bu arada bat ne zaman cmm
Analdim cnm doktor doktor o şekilde baktiysa vardır tabi bir bildigi hayırlı haberler alırsın insAllah cnm15 Ekim cuma. Acaba adet tarihim yakın diye mi kalın çıktı diyorum. Doktora da sordum. Ben şüphelendim bir bakalım dedi
Belirtilerde adet ağrısıda çoğunlukla oluyor hayırlısı olsunBen adet olacak gibiyim bugün olmazsam daha sonra kan vericem
Var mı bı gelişme inşallah güzel haberler alırsınızAmin inşallah.
Evet öyle görünüyorKızlar 2 mi çıkmış anlamadım bakar misinz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?