Bat 13,14,15,16 EKİM olanlar gelin birlikte bekleyelim 🐣

Beni şüphelendiren şey kasık ağrim. Normalde hiç olmaz çünkü. İlk defa böyle oldum.

Yani neden olmayabilir anlamıyorum. Bir sorun var o zaman. Doktora gitmeyi en başından beri hiç istemedim. Bende 3 yıl sonra aşılama ile gelen ilk Bebek olduğum için artık kısmet

Yani neden olmayabilir anlamıyorum. Bir sorun var o zaman. Doktora gitmeyi en başından beri hiç istemedim. Bende 3 yıl sonra aşılama ile gelen ilk Bebek olduğum için artık kısmet
Bir yıla kadar normal. Aslında en büyük nedeni stres herhalde. Çok takiyorsan belki o etkiliyordur. Hiçbir şey denedin mi? Süt buhari? Soğan kürü?

Bu ay ki ovülasyon tablomu da ekledim. Yumurta ile sperm buluşuyor ama olmuyor yani pic yapan gün de ayın 28. i geçen regl dönemim 13 Eylül'de bu ay 11 Eylül oldu

Eklentiler

• IMG_20211001_223354.webp
    47 KB · Görüntüleme: 38
  • IMG_20211001_223354.webp
    47 KB · Görüntüleme: 38
Tabi 30 yasin altındaysan bir yıl normal. Yanlış bilgilendirme olmasın.

Bir yıla kadar normal. Aslında en büyük nedeni stres herhalde. Çok takiyorsan belki o etkiliyordur. Hiçbir şey denedin mi? Süt buhari? Soğan kürü?
Aslında bata 6 gün Kala biraz düşündüm olur muyum olabilir miyim diye . Ama yani yumurtlama dönemine rağmen kalamıyorsam bir sorun var galiba inşallah aranızdan gebe kalanlar olur

Hiç denemedim bende polikistik ve tiroid var. O da problem galiba

Bu ay ki ovülasyon tablomu da ekledim. Yumurta ile sperm buluşuyor ama olmuyor yani pic yapan gün de ayın 28. i geçen regl dönemim 13 Eylül'de bu ay 11 Eylül oldu
Belki spermler yumurtayı dölleyemiyordur. İltihap ya da mantar şikayetin varsa yumurtaya ulaşamadan yolda ölüyorlar. Ya da eşinin sperm hareketliliğinde bir şey olabilir. Ama diyorum ya bu ihtimallerin hepsi bir yılı geçince geçerli

Bilmiyordum bunları Çarşamba günü doktora gideceğim artık.

Selam
Temmuz’da kimyasal gebelik oldusonrasında tık yokdün test yaptın silik çıktı ama bekleyeceğim zira Temmuz’da hep silikti
Beta hcg yavaş arttı ve sonuç hüsran oldu
3 gün daha beklemek uzun hikaye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…