- 11 Ekim 2021
- 117
- 52
- 13
- 30
Acaba diyorum erken gebelik testi mi alıp yapsam yarın sabah?Bizim 8 Ay oldu. insallah hepi
Benim daha önce erken gebelik testlerim hep olumsuz sonuçlandı zamansiz yaptığım için. Sen bir dene regline az zaman kaldı eğer gebelik varsa olumlu çıkar.Acaba diyorum erken gebelik testi mi alıp yapsam yarın sabah?
Sen kaç gün kala yapmıştın?Benim daha önce erken gebelik testlerim hep olumsuz sonuçlandı zamansiz yaptığım için. Sen bir dene regline az zaman kaldı eğer gebelik varsa olumlu çıkar.
Bizimde 8 ay olcak çünkü 7. Ay da olmadı kırmızılar geldi kızlarTest yaptım negatif çıktı
Bizim 8 Ay oldu. insallah hepimiz için hayırlısı olur
Ya inşallah olur iyi düşünün. Biliyorum çok zor.Bizimde 8 ay olcak çünkü 7. Ay da olmadı kırmızılar geldi kızlarartık bir şey diyemiyorum. İnsan gerçek anlamda üzülüyor. Hatta yıpranıyor
Bir yıla kadar normal. Aslında en büyük nedeni stres herhalde. Çok takiyorsan belki o etkiliyordur. Hiçbir şey denedin mi? Süt buhari? Soğan kürü?Yani neden olmayabilir anlamıyorum. Bir sorun var o zaman. Doktora gitmeyi en başından beri hiç istemedim. Bende 3 yıl sonra aşılama ile gelen ilk Bebek olduğum içinartık kısmet
Bu ay ki ovülasyon tablomu da ekledim. Yumurta ile sperm buluşuyor ama olmuyor yaniYani neden olmayabilir anlamıyorum. Bir sorun var o zaman. Doktora gitmeyi en başından beri hiç istemedim. Bende 3 yıl sonra aşılama ile gelen ilk Bebek olduğum içinartık kısmet
Tabi 30 yasin altındaysan bir yıl normal. Yanlış bilgilendirme olmasın.Yani neden olmayabilir anlamıyorum. Bir sorun var o zaman. Doktora gitmeyi en başından beri hiç istemedim. Bende 3 yıl sonra aşılama ile gelen ilk Bebek olduğum içinartık kısmet
Aslında bata 6 gün Kala biraz düşündüm olur muyum olabilir miyim diye . Ama yani yumurtlama dönemine rağmen kalamıyorsam bir sorun var galibaBir yıla kadar normal. Aslında en büyük nedeni stres herhalde. Çok takiyorsan belki o etkiliyordur. Hiçbir şey denedin mi? Süt buhari? Soğan kürü?
Hiç denemedim bende polikistik ve tiroid var. O da problem galibaBir yıla kadar normal. Aslında en büyük nedeni stres herhalde. Çok takiyorsan belki o etkiliyordur. Hiçbir şey denedin mi? Süt buhari? Soğan kürü?
Belki spermler yumurtayı dölleyemiyordur. İltihap ya da mantar şikayetin varsa yumurtaya ulaşamadan yolda ölüyorlar. Ya da eşinin sperm hareketliliğinde bir şey olabilir. Ama diyorum ya bu ihtimallerin hepsi bir yılı geçince geçerliBu ay ki ovülasyon tablomu da ekledim. Yumurta ile sperm buluşuyor ama olmuyor yanipic yapan gün de ayın 28. i geçen regl dönemim 13 Eylül'de bu ay 11 Eylül oldu
25 yaşındayım.Tabi 30 yasin altındaysan bir yıl normal. Yanlış bilgilendirme olmasın.
Bilmiyordum bunları Çarşamba günü doktora gideceğim artık.Belki spermler yumurtayı dölleyemiyordur. İltihap ya da mantar şikayetin varsa yumurtaya ulaşamadan yolda ölüyorlar. Ya da eşinin sperm hareketliliğinde bir şey olabilir. Ama diyorum ya bu ihtimallerin hepsi bir yılı geçince geçerli
Ben de 26. Yaşımız çok genç. Olur inşallah25 yaşındayım.
10 12 gün kala falan 2 defa yapmıştım. Benide suphelendiren mide yanmam oldu bu ay.Sen kaç gün kala yapmıştın?
İnşallah bu sefer olmuşturSelam
Temmuz’da kimyasal gebelik oldusonrasında tık yok dün test yaptın silik çıktı ama bekleyeceğim zira Temmuz’da hep silikti
Beta hcg yavaş arttı ve sonuç hüsran oldu
3 gün daha beklemek uzun hikaye
Erken gebelik testi mi yaptinİnşallah bu sefer olmuştur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?