Bat 13,14,15,16 EKİM olanlar gelin birlikte bekleyelim 🐣

Merhaba kızlar bat 13 bekliyorum ama sanırım bugun dayanamayıp test yapacağım, sizce gebelik varsa pozitif çıkar mı 2 güncük daha sabredrmiyorum. Midemde yanma göğüslerde şişlik ve hassasiyet var.
Merhaba canım sabredebildin mi bari döllenmeye göre değişiyor diyorlar 9 gün kala öğrenen bile var

Selam
Temmuz’da kimyasal gebelik oldusonrasında tık yokdün test yaptın silik çıktı ama bekleyeceğim zira Temmuz’da hep silikti
Beta hcg yavaş arttı ve sonuç hüsran oldu
3 gün daha beklemek uzun hikaye
Merhaba canım kimyasal gebelik yaşadın sanırım kan ver bence daha öncede böyle bir şey yaşadığını söyle belki tutunmasını kolaylaştıracak ilaç verir doktorun

Erken gebelik testi değil normal testlerden yaptım negatif çıktı. Bat yarın bakalım ne olacak
Hayırlısı ile mutlu haberi alırsın inşAllah sıkma canını ben heran regl olabilirim diye bekliyorum

Aslında bata 6 gün Kala biraz düşündüm olur muyum olabilir miyim diye . Ama yani yumurtlama dönemine rağmen kalamıyorsam bir sorun var galiba inşallah aranızdan gebe kalanlar olur
İnşAllah canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Sen ovülasyon testi ilemi takip ediyorsun yumurtladığından emin olabiliyormusun yani

Kızlar ne durumdasınız test yapan yada belirtileri değişen artan varmı

kızlar selam bende 2.5 senedir korunmuyorum ama henüz bebiş yok, martta kimyasal yaşadım daha sonra olmadı tekrardan gecen ayın 25inde hsg cekindim bat 17 eylül 3ünde yumurtladım 4ü çatladı , hep aklımda test yapmak var ama şimdiden cıkmaz biliyorum 5 gün kaldı sabırsızlanıyorum

Kızlarrrr selam benimde bat 16 bakalım 4 gün var test yaptım ama negatif bakalım ne çıkacak ama olacak gibi hissediyorum zaten e Barim topikcik açılmış bende gelin hep beraber bekleyelim hadi bakalım hayırlı haberlerimiz olsun insAllah

Merhaba İnşAllah her şey gönlünce olur bende geçen sene mayıs ayında kimsayal gebelik geçirdim ondan sonra olmadı benimde her şey Allahtan

Aranızdan ilk elenen ben sizleri takip ediyorum. Mutlaka çıkacak aramızdan hissediyorum
İnşAllah kuzum benim sağ kasığımdan bacağıma inen ağrı var ağrıyor sürekli az akıntım birde göğüs ağrım var yarını bekliyorum bakalım adet günü olacağım zaman göğüs ağrısı pat diye geçer o yüzden sürekli göğüslerimi kontrol ediyorum

Hoşgeldin canım ovülasyon testiyle felan takip ettin mi yoksa uygulamaya göremi. Bu testleri niye bu kadar erken yapıyorsunuz canikolar canınızı sıkmaktan başka bir işe yaramıyor

Hoşgeldin canım ovülasyon testiyle felan takip ettin mi yoksa uygulamaya göremi. Bu testleri niye bu kadar erken yapıyorsunuz canikolar canınızı sıkmaktan başka bir işe yaramıyor
Hoşbuldum canım yok hiç ovi test kullanmadım uygulama sadece ay ne bilim işte dayanamayıp yapıyoruz ayyy hayırlısı artık hakkımızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…