- Konu Sahibi Hayalim kizim
-
Teşekkür ederim canım yazdığın için inşallah yerleşmedir ya diken üstündeyim şuan korkuyorum adete dönerse diyeCanım benim inşaAllah yerleşme kanamasıdır, tam gününe de denk geliyor. çünkü yerleşme kanaması 7-10 gün arası olur. Bel ve göğüs ağrın da olunca umut verici olmuş. Bence 2-3 güne tekrar test yap.
Teşekkür ederim canım yanıtın içinCanim insallah yerlesmedir 2 gün takip et yerleşme 2 günden fazla olmaz ve kırmızıya dönmez
Benimde bat 13 bugün bende çamaşırımda çok az apaçık kahve leke değmiş emin olamadım günlük ped koydum umarım yerleşmedir sizin leke açık mı koyu mu acaba?Canım merhaba benimde bugün kahve lekem geldi bat 13-14 Temmuz 29 unda çatlama oldu sabah test yaptım negatifti akşamına leke geldi yerleşme olabilir mi bel ve göğüs ağrım var ayrıca
Evet ben de gördüm iniallah test doğrudurKızlar bende dayanamadm sabahı bekleyemedim bu saatte yaptım ben görüyorum ama sizce?
Sabah farklı testle yaptım simdi farklı testle ikiside yanlıs olamaz herhaldeEvet ben de gördüm iniallah test doğrudur
Normal regle dönüştü kuzum yaHayalim kizim canım sen naptın kahverengi leke gelmişti devamı geldi mi
Şimdi gördüm çok sevindim sizin adınıza inşallah sağ salim alırsınız bebeğinizi kucağınızaKızlar test yaptırdım 9.41 :))))
O kadar düşük değerle bile belirgin bir çizgi çıkmış neredeyse hangi markaydı acaba? Ben günün geçmeden gebelik testi yapmayacağım çizgi aramaktan yoruldum şimdilik ovulasyon testi yapıyorum pik olursa tekrardan test yapacağımKızlar bende dayanamadm sabahı bekleyemedim bu saatte yaptım ben görüyorum ama sizce?
Belirtilerin neydi canım benim de bat a 2 gün kaldı kasıklarım fenaKızlar test yaptırdım 9.41 :))))
tebrik ederim güzelim 2.ayda olması mükemmel bir duygu darısı başımızaSabah farklı testle yaptım simdi farklı testle ikiside yanlıs olamaz herhalde
Valla ben belli belirsiz bi çizgi görüyorum hayırlı olsunGünaydın kızlar Regle son 2 gün kaldı aşırı kaşık ağrım var sağ ve solda sabah predictor yaptım siz bir şey görüyor musunuz
Yaaa inşallah bende görüyorum gibi bata 2 gün kaldı bakalımValla ben belli belirsiz bi çizgi görüyorum hayırlı olsun
Benimde açık kahveydi dün bir kere geldi başka da gelmediBenimde bat 13 bugün bende çamaşırımda çok az apaçık kahve leke değmiş emin olamadım günlük ped koydum umarım yerleşmedir sizin leke açık mı koyu mu acaba?
İlk idrarla yaptığım predictor early akşam yaptığım awox evet küçücük değeri bile algıladıO kadar düşük değerle bile belirgin bir çizgi çıkmış neredeyse hangi markaydı acaba? Ben günün geçmeden gebelik testi yapmayacağım çizgi aramaktan yoruldum şimdilik ovulasyon testi yapıyorum pik olursa tekrardan test yapacağım
Yumurtlamadan sonra 8. Ve 9. Gün regl ağrısı çektim resmen test yaptığım gün hiç ağrım sızım yoktu birazda göğüslerim hassas regle 4 gün kala yaptım benBelirtilerin neydi canım benim de bat a 2 gün kaldı kasıklarım fena
Teşekkür ederim İnşallah hepinizin başına gelsinnnntebrik ederim güzelim 2.ayda olması mükemmel bir duygu darısı başımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?