- 28 Mayıs 2025
- 88
- 48
- 3
- 29
- Konu Sahibi Hayalim kizim
-
İnşallah canım darısı size de nasip olsunGözün aydın canım çok sevindim inşallah sağlıklı ilerler darısı bize olsun
Negatif kızlar 2gun gecikti reglim. Çatlatma iğnesi geciktirir miKızlar eşim awox testi almış birazdan bende deneyeceğim inşallah yaniltmaz
Çizgi görüyorum gibi ama sanki dikkatlice baktın mı canımNegatif kızlar 2gun gecikti reglim. Çatlatma iğnesi geciktirir mi
İyice baktım canım yok yarın tekrar yapıcam. Senin test sanırım bozuk göremedim canım cizgiyiÇizgi görüyorum gibi ama sanki dikkatlice baktın mı canım
Ben görüyorum ama bir daha kapağını taktım elim takıldı neyse 2 güne bakacağız olup olmadığınaİyice baktım canım yok yarın tekrar yapıcam. Senin test sanırım bozuk göremedim canım cizgiyi
İnşallah vardır canım yarın bende tekrar yapıcam bakalım hakkımızda hayırlısı olsun inşallahBen görüyorum ama bir daha kapağını taktım elim takıldı neyse 2 güne bakacağız olup olmadığına
Amin canım bat ne zaman seninİnşallah vardır canım yarın bende tekrar yapıcam bakalım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Canım 9du yani dün bugünle beraber 2gun oluyo gecikme gebelik olsaydı testte çıkarmiydi yoksa geç döllenmemidir ki. Kızlar lütfen yardımcı olunAmin canım bat ne zaman senin
Daha önce hiç geciktin mi canım ya da bu ay farklı bi şey yaptın mı sen görmedin ama ben çizgi gördüm gibi bugün bekle olmazsa yarın yap tekrar canımCanım 9du yani dün bugünle beraber 2gun oluyo gecikme gebelik olsaydı testte çıkarmiydi yoksa geç döllenmemidir ki. Kızlar lütfen yardımcı olun
Bu ay 25nde çatlatma iğnesi oldum canım başka birşey yapmadımDaha önce hiç geciktin mi canım ya da bu ay farklı bi şey yaptın mı sen görmedin ama ben çizgi gördüm gibi bugün bekle olmazsa yarın yap tekrar canım
Daha önce hiç olmadım ben acaba o geçiktirme yapıyor olabilir mi bilmiyorumBu ay 25nde çatlatma iğnesi oldum canım başka birşey yapmadım
Geciktirebilir canım iğneyi kaç gün önce oldun genelde 14 en geç 17. günde adet gelmesi lazımNegatif kızlar 2gun gecikti reglim. Çatlatma iğnesi geciktirir mi
25nde iğne vuruldum doktorum 26da çatlar demişti bugün 16gunum canımGeciktirebilir canım iğneyi kaç gün önce oldun genelde 14 en geç 17. günde adet gelmesi lazım
İyi düşün iyi olsun belki de yerleşme kanamasıdir canımRegle 2 gün var şimdi kahrengi sümüksü peçeteye gelen bir şey var sanırım regl
Anladım canım yarın da gelmezse bi test daha yaparsın olmadı25nde iğne vuruldum doktorum 26da çatlar demişti bugün 16gunum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?