BAT 15 16 17 18 19 Temmuz olanlar beraber bekleyelimmi❤️

Merhaba, benim de sat 15 haziran. Bat 14 temmuz kasık ağrısı, meme hassasiyeti, bazen bas dönmesi yaşıyorum. Adet olacakmışim gibi de hissediyorum. 29 haziran yumurtlama günümdü. Değerlendirdik.. gün geçmeden test yapmak da istemiyorum. Uzun bir süredir deniyoruz çünkü

Merhaba canım hoşgeldin, şuanda bu döngüyü bekleyenler olarak birkaç kişi adet oldu sanırım 1-2 gibi gebe kalan var bazılarımızda bekliyoruz hala

Merhaba canım benim yumurtlamada seninle aynı testler pozitif gibi silik çizgi var yarın kan vercem pazartesi anca sonuç çıkar herhalde

Hadi bakalim inşallah pozitiftir kuzum haber ver mutlaka
Tabii ki haber ederim canım. Yalnız hamile gibide hissedemiyorum.Cunku 7 aydır her ay hamileyim sandım ama olmadı hatta önceki ay yalancı pozitif veren test bile vardı.Yine olumsuz olur diye korkuyorum.Birde aşırı sıcak basması var inişli çıkışlı ateşim yükseliyor regl olacakmış gibi agrimda var bakalım göreceğiz çok stresliymis bu işler

Kızlar adetim 10 Temmuz birer gün ara ile yaptım. Sizce var mı yalancı pozitif olma ihtimali var mı iki farklı marka

Eklentiler

• 44DCC212-1BFA-42FD-AC8F-E0C1A0C7F6B4.webp
    66 KB · Görüntüleme: 40
  • IMG_1568.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 39
Sen ne kadar zamandır deniyorsun canım daha önce gebelik falan oldumu hiç
2 yıldır evliyim canım 1.5 yıldır da deniyoruz. Bende polip vardi histeroskopi oldum mart ayında. Bide prolaktin hormonum genelde yüksekti. Hep bir şeyler çıktı durdu artik umutlu olamıyorum maalesef

İnşallah hamilesindir canım 3 test yapmışsın üçü de yalancı pozitif değildir bence. Elinden geldiğince stres yapmamaya calis gönlünce olsun her şey

2 yıldır evliyim canım 1.5 yıldır da deniyoruz. Bende polip vardi histeroskopi oldum mart ayında. Bide prolaktin hormonum genelde yüksekti. Hep bir şeyler çıktı durdu artik umutlu olamıyorum maalesef
Umut maalesef her ay adeti görünce tükeniyor canım ama mücadeleye devam etmek zorundayız bende artık yorulduğumu hissediyorum ama yapacak bir şey yok Allah büyüktür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…