BAT 15 16 17 18 19 Temmuz olanlar beraber bekleyelimmi❤️

Günaydın kizlar testi yaptım negatif bugunde olmazsan 3gun gecikmiş oluyorum sizce hala bir umut varmıdir ki

Eklentiler

• 1000010710.webp
    16 KB · Görüntüleme: 66
Canim belirtilerin nelerdi seninle yumurtlamamiz ayni gündü çünkü:)
Vala canım farklı olarak hissettiğim aşırı yorgunluk, halsizlik vardı 3 gündür sürekli yatma ihtiyacı hissediyordum.Asiri sivilcelenme oldu yüzümde. Özellikle alın bolgemde isilik gibi oldu.Ates basması vardı ateşimi ölçtügümde inişli çıkışlı oluyordu.37.2 çıkmıştı en yüksek olarak. Akıntımda artış var özellikle bugün adet oldum sandım lavoboya gittim böyle kremsi sulu akıntı oldu.Onun dışında adet olacakmisim gibi kasık ağrısı, diz ve bel ağrısı var.Arada da bulantı oluyor bu kadar canım

Anladım canım bunların birçoğu adet öncesi belirti gibi aslında. Bende de kasık bel ve ayak ağrısı var. Ateş basması da cok fazla oluyor 2 gündür. Ama adet mi gebelik mi bilmiyorum. 3 gün daha olmazsam regl test yaparim bende

Bende hiç bu kadar sivilcelenme olmamıştı bide halsizlik canım farklı olarak ikisi var. Diğerleri dediğin gibi adette de oluyordu bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…