BAT 15 16 17 18 19 Temmuz olanlar beraber bekleyelimmi❤️

Bat 15 temmuz veya 16 temmuz olanlar gebelik belirtisi hissediyor musunuz test yapıyor musunuz? Çok erken değil miii
Merhaba benim normal regl tarihim 16 idi ama ben bu ay 3-6 arası yumurtlama ve çatlamayu gördüm regl sarkarmı bu durumda geç yumurtlama mı olmuş oluyor ben belirtilerime yenik düşüp farklı marka testler yaptım early Predictör bile belli belirsiz silik çıktı dün mesela bilginiz varmı bu muhabbetlerde yoksa etken mi daha test için felan

Bat 15 temmuz veya 16 temmuz olanlar gebelik belirtisi hissediyor musunuz test yapıyor musunuz? Çok erken değil miii
Merhaba benim normal regl tarihim 16 idi ama ben bu ay 3-6 arası yumurtlama ve çatlamayu gördüm regl sarkarmı bu durumda geç yumurtlama mı olmuş oluyor ben belirtilerime yenik düşüp farklı marka testler yaptım early Predictör bile belli belirsiz silik çıktı dün mesela bilginiz varmı bu muhabbetlerde yoksa etken mi daha test için felan
Benimde Bat 18 Temmuz ovulasyon testı ıle takıp ettım ilk kez 4-5 Temmuz gıbı yumurtlama oldu ne zaman belırtı oluyor acaba en erken
Yumurtlama günlerimiz aynı gibi benimde 3-6 arası belirti varmı son durumunuz ne acaba test için etken mi daha

Test yapmaya o kadar korkuyorum ki bata 4 gün var. Tüm regl belirtilerini yaşıyorum zaten
Ben bata 4 gün kala erken gebelik testi yaptım tertemiz negatif çıktı. Olsa çıkardı dimi silikte olsa çok üzülüyorum. Bata 2 gün kaldı kasıklarım sürekli batıyor göğüslerim özellikle ucu çok hassas sivilcelenme var baya ama adet olcam galiba ya. Erken gebelik testinin yanlış çikma ihtimali var mı acaba

Daha erken bence canım biraz daha bekle benim 3gun gecikti negatif

Kızlar ben hamileymisim hala inanamiyorum.insallah sağlıklı ilerler darısı sizlere olsun çok dua ediyorum.
Hay maşallah bizi de duana kat lütfen kimin kime duasının geçeceği belli olmaz Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hayırlı olsun inşallah çok sevindimmmmm

Ya kızlar birşey sormak istiyorum şimdi hepimiz gebelik olsun diye çırpınıyoruz baş ağrısı vs olduğunda napiyorsunuz şuan mesela regl migreni
Tutuyor bende mesela ilaç vs alıyormusunuz geçmiyor ayol

Hay maşallah bizi de duana kat lütfen kimin kime duasının geçeceği belli olmaz Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hayırlı olsun inşallah çok sevindimmmmm
Çok teşekkür ederim canım tabii ki ederim Rabbim gönlünüze göre versin en kısa zamanda müjdeli haberi almayı nasip etsin.

Kan verdin mi peki canım belki de testlerde çıkmıyordur
Yok canım vermedim şimdi doktorumla konuştum oda kan vermemi istedi gurbetteyim ve küçük ilcedeyim acilde bir kere baktırmak zorunda kaldım hem ücret aldılar birazda laf duydum o yüzden memkelte gidicem hafta içi anca o zaman baktirabilirim. Sende ne var ne yok

Kızlar bu arada gebelik testi önerisinde buluncam bu zamana kadar nerdeyse tüm markaları denemisimdir ama en memnun kaldığım laboquick Erken gebelik testinde bile çizgi zar zor görünürken çok net bir şekilde algıladı gerçekten başarılı

Ya kızlar birşey sormak istiyorum şimdi hepimiz gebelik olsun diye çırpınıyoruz baş ağrısı vs olduğunda napiyorsunuz şuan mesela regl migreni
Ben asla ilac kullanmadım. Diş ağrısını bile çektim yine de ilaç içmedim. Sorsan belirti varmiydi diye hiçbir belirti yoktu aslinda

Benim bata 2 gün var 2 gün önce yani adete 4 gün kala erken gebelik testi yaptım negatif silik bile çıkmadı. Göğüslerim patlayacak gibi hiç dokunamıyorum kasıklarım batıyor bide çok en net belirtiler bunlar ama bana adetten önce de oluyor bunlar bi de koku hassasiyetim fazla biraz

Bende kronik migren var canım tam adete yakın tutar genellikle. Migrenim tuttuysa ya o gün olurum ya da ertesi gün. İlaçlarım olmasa gözlerimi açamıyorum ama adete yakın tutarsa adet olmadan içmiyorum ilaçlarımı ya bişey varsa diye çekiyorum mecbur

Biraz daha bekle istersen canım tekrar yaparsın test inşallah vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…