- 14 Eylül 2025
- 759
- 172
- 18
Doğum kapsıyormu peki tss diyorlar doğum teminatlıTamamlayıcı sağlık sigortası yaptırmıştım canım. İstanbuldayım. Daha önce ciddi nörolojik bi rahatsızlık yaşadığım için uzun süt hastanede yatım. O zamandan beri 2 yıldır yaptırıyorum. Bakalım ne diyecekler.
17 ekimBen 3. Gün reglim yarın 4 bitince 1-2 gün sonea başlarım diye planladım amaevraa4 o başladı galiba sizin bat nedir acaba
Sizin daha yakınmış benim uygulamada 30 ekim gösteriyor ben bi tık geç başlıcam sizden17 ekim
Hea biz yakınmışız benim de 19 Ekim yakın bir arkadaşımın gebelik haberinı aldım inşallah bize de bu ay nasip olur sağlıklı bi gebelik17 ekim
tss'lerde 1 yıl sonra tekrar yeniletince doğumu kapsıyorDoğum kapsıyormu peki tss diyorlar doğum teminatlı
regl belirtileri yaşayan ben bu ay hiçbir şey hissetmiyorum. Normalde yumurtlama sonrası göğüsler şişerdi bu sefer tık yok. akıntı ve baş ağrısı dışındaHea biz yakınmışız benim de 19 Ekim yakın bir arkadaşımın gebelik haberinı aldım inşallah bize de bu ay nasip olur sağlıklı bi gebelik
Hepsinde aynı şey geçerli değiltss'lerde 1 yıl sonra tekrar yeniletince doğumu kapsıyor
allianz'da kullandım, şuan türkiye sigorta kullanıyorum ikisinde de 1 yıl sonra yeniletince kapsıyorHepsinde aynı şey geçerli değil
Eğer eşinizin ve sizin bi sağlık sorunu yoksa uygundur ama eşinizden sperm sorunu varsa yumurtlamaya kadar üç günde bir ,yumurtlama ve sonrası üç gün üst üste olmalıKızlar selam sat 20 Eylül reglim 26 sında bitti bat 18 Ekim yumurtlama günü 4 Ekim olarak görünüyor
27 Eylül dolu
28 Eylül boş
29 Eylül dolu
30 Eylül boş
1 Ekim dolu
2 Ekim boş
3 Ekim boş
4 Ekim bugün değerlendireceğim
5 Ekim de değerlendireceğim
Tüp bebek de denedim olmadı şimdi akışına bıraktım açıkçası spontan olacağına pek inancım yok denemeler çocuk için değildi tamamen keyfiama sizce yumurtlama zamanını kaçmış mı 2 gün üst üste boş oldu ya sizce nasıl
EvetYumurtlamam olmak üzere mi kızlar hiç akıntım yok vücut sıcaklığımda da bi değişim yok böyle görünce şaşırdım
Ay bizdeki sorunlar saymakla bitmezEğer eşinizin ve sizin bi sağlık sorunu yoksa uygundur ama eşinizden sperm sorunu varsa yumurtlamaya kadar üç günde bir ,yumurtlama ve sonrası üç gün üst üste olmalı
U umutvarherzaman2612benimde 29 Ekim inşallah çifte bayram kutlarım
Evet bugün sipariş ettim Salı elimde olur şuan adetim ben 9 da bitecek gösteriyor takvim başlayacağım hemen nasıl kullanılıyor tam bilmiyorum anlatır mısın düşük yaptım 4 ay oldu kalmadım hala
Ay inşallahbenimde 29 Ekim inşallah çifte bayram kutlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?