peki bat tarihiniz değişmiş miydiBen de geçen ay öyle gördüm hamileyim zannetmiştim ama yumurta çatlamaya hazırlanıyormuş çatlayamayınca erteliyomuş diye de okudum aynı zamanda zaten ovulasyon testleri lh ölçüyor e lh değerim yüksek sürekli pik görmem de normal
İnşallahaynen canım silikleşene kadar devam edin hayırlısı olur inşallah
Bunu ilk defa duydum bu ay bakalım bu aydan ümitliyimBen de geçen ay öyle gördüm hamileyim zannetmiştim ama yumurta çatlamaya hazırlanıyormuş çatlayamayınca erteliyomuş diye de okudum aynı zamanda zaten ovulasyon testleri lh ölçüyor e lh değerim yüksek sürekli pik görmem de normal
Yine aynıyızEki Görüntüle 3654806
Dün akşam da böyleydi değerlendirdik dün geceyi bugün 14:10 da yaptığım ovü testi de bu devam ediyor çstlamadı diye yorumluyorum normalde 1 gün sürer sonra silikleşirdi bu ay 2 gündür devam ediyoriyi bir şey olduğunu düşünüyorum kızlar umarım öyledir bu akşamı ve yarın akşamı da değerlendiririm bi aksilik olmazsa ne düşünüyorsunuz
Ben şuan ilk kez yaptım ovulasyon testi C koyu çıktı T de hiçbişey yokEki Görüntüle 3654806
Dün akşam da böyleydi değerlendirdik dün geceyi bugün 14:10 da yaptığım ovü testi de bu devam ediyor çstlamadı diye yorumluyorum normalde 1 gün sürer sonra silikleşirdi bu ay 2 gündür devam ediyoriyi bir şey olduğunu düşünüyorum kızlar umarım öyledir bu akşamı ve yarın akşamı da değerlendiririm bi aksilik olmazsa ne düşünüyorsunuz
Daha vücutta lh artmamış o zaman canım artmaya başlayınca yavaş yavaş belirginleşiyor akıntı artıyorBen şuan ilk kez yaptım ovulasyon testi C koyu çıktı T de hiçbişey yok
Bende bugün son günü bi deneyim dedim c koyu t hafif çıktı çok silikBen şuan ilk kez yaptım ovulasyon testi C koyu çıktı T de hiçbişey yok
C hep koyu olucak t onla aynı olursa catlama olmıs oluyorBende bugün son günü bi deneyim dedim c koyu t hafif çıktı çok silik
C ile t aynı renk olucakBen şuan ilk kez yaptım ovulasyon testi C koyu çıktı T de hiçbişey yok
Çatlama günü be diğer günü mü değerlendireceğim 5 ay önce düşük yaptım genel kontorllleri yaptırdım şuan da saylıklı beslenme sürecindeyim ve folik asit kullanıyşrımmC hep koyu olucak t onla aynı olursa catlama olmıs oluyor
Bende mart ayında dusuk yaptım inşalllah en kısa surede herkes mutlu haberlerı alırÇatlama günü be diğer günü mü değerlendireceğim 5 ay önce düşük yaptım genel kontorllleri yaptırdım şuan da saylıklı beslenme sürecindeyim ve folik asit kullanıyşrımm
Evet o gun ve ertesı gunÇatlama günü be diğer günü mü değerlendireceğim 5 ay önce düşük yaptım genel kontorllleri yaptırdım şuan da saylıklı beslenme sürecindeyim ve folik asit kullanıyşrımm
O zaman manifest yapalım bu ay hamileyizz inşallah rabbim önündeki engelleri kaldırsın sağlıcakla evlatlar nasip etsin bolca Meryem süresi oku lütfenBende mart ayında dusuk yaptım inşalllah en kısa surede herkes mutlu haberlerı alır
Anladım şuan birliktelik olsa bile olmaz yani öylemiDaha vücutta lh artmamış o zaman canım artmaya başlayınca yavaş yavaş belirginleşiyor akıntı artıyor
Doğru bebiş bak sana görsel atıyorum bu şekilde olduktan 24-36 saat arasında yumurtanın çatlaması bekleniyor pik günü ve çatlama günü değerlendirilmeliAnladım şuan birliktelik olsa bile olmaz yani öylemi
Çok normal iki çizgide aynı koyulukta olana kadar devam et test yapmaya sıvı alımını kes testten 1-2 saat önce seyrelmesin idrarınBen şuan ilk kez yaptım ovulasyon testi C koyu çıktı T de hiçbişey yok
Sperm vücutta 3-5 güne kadar canlı kalabildiği için yumurtlama yakınsa da gün aşırı birliktelik öneriliyor sperm orda bulunsun diye, bir de benim bu ay ilk yaptığımda silikti ertesi gün pik oldu, günlerce sürmeyedebilir. Kadın doğum uzmanı arkadaşıma reglin 10 u ile 20 si arasını gün aşırı, yumurtlama günü 3 gün üst üste değerlendirin dedi o şekilde değerlendirdi arkadaşım da ve bu ay hamile kaldıAnladım şuan birliktelik olsa bile olmaz yani öylemi
Tamam canım saolDoğru bebiş bak sana görsel atıyorum bu şekilde olduktan 24-36 saat arasında yumurtanın çatlaması bekleniyor pik günü ve çatlama günü değerlendirilmeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?