BAT 15-31 EKİM OLANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİM 🤰🏻☀️🩷

kızlar benim de bat 28 ekim. progesteron testi yaptırdım 39.3 çıktı umarım gebelik habercisidir. sabırsızlıkla bekliyorum ay sonunu

Kızlar ben umudumu kestim bugun de kaset test yaptım yine çok silik çıktı sonradan belirginleşti sanırım hepsi kuruma testler bozuk

Bana da aynısı oldu önceki gün regl başladı sandım sonra kesildi sonra kahverengi akıntı geldi bi süre sonra tekrar kesildi dalga geçiyor resmen kan çok az gördüm bir kerecik o da koyu regl kanı gibi değildi

Evet dalga geciyor sanki benimle reglyse bile daha önce hic once bi damla gelip sonra kesildigi olmamisti. Sabah yada gece olurum demistim hatta ilac icerim cok agrim olur. Yanima ilac koydum gece icerim agrim olursa diye hic agrim falan yok. Ben anlamadim

Bi yandan da meme ağrım falan geçti nerdeyse kalmadi. Tam da regl olacak gibiyim. Oglen bir ilik duş alacağım bugun sansima evdeyim. Belki sicakla birlikte çözülür

tsh için geç bi saatte tahlil vermişsiniz. 12 saat açlıkla sabah erken saatlerde birde baktırın bence. Yüksek tsh yerleşme aşamasında olumsuz etki yapabiliyor ama sizin değeriniz kaç ?
Saatın bu denli etkılı oldugunu bılmıyordum acıkcası, ılaca 3,80 basladık ıkı ay oncesıne kadar 3,10lara dustu sımdı tekrar 4,5 olmus

arkadaşlar bat sanırım 29 ekim, var mı yok mu anlayamıyorum artık. innvovita ve awox test markaları

Olur canım haberleşelim mutlaka. Regl günlerimizde aynı olacak o zaman. Herhangi bir değişiklik bir belirti yaşıyor musun?
P prenses_hanm merhaba mesajlarınızı okudum sizin son durumunuz ne oldu acaba

sol kasık Yumrutamada beri ağrıyor göğüslerim de ağrıyor inşallah benfefr vardır düşük yaptım mayıs ayında

Kızlar test sonucum bu neden böyle beyaz çizgili acaba bilen var mı

Eklentiler

• IMG_9657.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 37
Psikolojik aşkım kesin ya saldım ben bi şekilde salabildim kendime zaman verdim şubata kadar
Kwsinlikle psıkolojık bendede hersey vardı sonuc adet oldum
Bende ocaga kadr kendıme süre verdim bide benim amh düşük
Ocaga kadr hamile kalamazsam rahim filmi felan cekılecegım sonra sürec nasıl işler bilemıyorum en azından ileride keske yaptırsaydım dememk için olabı yaptıracagım olmassada daha nasip yanı elimizden gelenı yapalım gerısı takdırı ilahi

Kızlar yumurtalama 10 ekim çatlama beklenen bat 29 30 ekim arası, yumurtalamadan sonra göğüslerimde şişlik oldu ancak takviye kullanıyorum pikassos onun etkisi de olabilir, ara ara kasık batmalarımda oluyor fakat bende hep olur, az önce ovulasyon yapayım koyulaşma var mı bakayım dedim baya var birde pco var lh değerim yüksek onda da böyle pik çıkmış olabilir evde gebelik testim yok alıp yapayım mı en erken ne zaman yapabilirim bilgi verirseniz sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…