Çizgi pik olup silikleşene kadar her gün diyorlar silikleştiği günde dahilDünü değerlendiremedim bugunu değerlendirdim sizce yarını da değerlendirmelimiyim
Sonra tekrar kesildi ve sadece kahve akıntı geliyor çok arada bir çok garip böyle olan var mı 2-3 gündür arada bir gelen kahverengi akıntı asla regllerim gibi değilRegle döndü gibi zaten
Bana da aynısı oldu önceki gün regl başladı sandım sonra kesildi sonra kahverengi akıntı geldi bi süre sonra tekrar kesildi dalga geçiyor resmen kan çok az gördüm bir kerecik o da koyu regl kanı gibi değildiAh kızlar yine ben geldim. Dun saat 2 3 gibi adetim basladi sanmistim. Aksamda test negatif cikti. Ama bugun hala adet olmadim. Önü arkasi gelmedi kanamamin. Hayatimda ilk kez böyle oldu. Gecen ay cikolata kistin olabilir iki ay sonra bakalim demisti doktor. O olabilir mi sebebi. Eger dunki yerlesme kanamasiysa kanda bugün ciksr mi gebelik?
Evet dalga geciyor sanki benimle reglyse bile daha önce hic once bi damla gelip sonra kesildigi olmamisti. Sabah yada gece olurum demistim hatta ilac icerim cok agrim olur. Yanima ilac koydum gece icerim agrim olursa diye hic agrim falan yok. Ben anlamadimBana da aynısı oldu önceki gün regl başladı sandım sonra kesildi sonra kahverengi akıntı geldi bi süre sonra tekrar kesildi dalga geçiyor resmen kan çok az gördüm bir kerecik o da koyu regl kanı gibi değildi
Bi yandan da meme ağrım falan geçti nerdeyse kalmadi. Tam da regl olacak gibiyim. Oglen bir ilik duş alacağım bugun sansima evdeyim. Belki sicakla birlikte çözülürBana da aynısı oldu önceki gün regl başladı sandım sonra kesildi sonra kahverengi akıntı geldi bi süre sonra tekrar kesildi dalga geçiyor resmen kan çok az gördüm bir kerecik o da koyu regl kanı gibi değildi
Canım kaset değil erken gebelik testi yapsan ?Eki Görüntüle 3662951 yine kuruma mı ya lütfen cevap verin
Saatın bu denli etkılı oldugunu bılmıyordum acıkcası, ılaca 3,80 basladık ıkı ay oncesıne kadar 3,10lara dustu sımdı tekrar 4,5 olmustsh için geç bi saatte tahlil vermişsiniz. 12 saat açlıkla sabah erken saatlerde birde baktırın bence. Yüksek tsh yerleşme aşamasında olumsuz etki yapabiliyor ama sizin değeriniz kaç ?
Kızlar ben de aranızda yerimi alayım bat 24-25 Ekim bu ay ilk defa ovulasyon testiyle takip ettim yumurtlama zamanımı net olarak biliyorum o yüzden inşallah burda bekleyen herkes beklediği hayal ettiği o çift çizgiyi görür
Kızlar ben de aranızda yerimi alayım bat 24-25 Ekim bu ay ilk defa ovulasyon testiyle takip ettim yumurtlama zamanımı net olarak biliyorum o yüzden inşallah burda bekleyen herkes beklediği hayal ettiği o çift çizgiyi görür
P prenses_hanm merhaba mesajlarınızı okudum sizin son durumunuz ne oldu acabaOlur canım haberleşelim mutlaka. Regl günlerimizde aynı olacak o zaman. Herhangi bir değişiklik bir belirti yaşıyor musun?
sol kasık Yumrutamada beri ağrıyor göğüslerim de ağrıyor inşallah benfefr vardır düşük yaptım mayıs ayındaYumurtlama takip etmeyi çok stres yapıyorum diye bırakmıştım. Bu ay tahmini yumurtlama zamanımdan bir kaç gün sonrası göğüs ağrım başladı hafiften. Şu an da regl günüme 2 gün kaldı göğüs ağrılarım arttı ve ara ara kasık ağrım oluyor.
Kwsinlikle psıkolojık bendede hersey vardı sonuc adet oldumPsikolojik aşkım kesin ya saldım ben bi şekilde salabildim kendime zaman verdim şubata kadar
Umarım vardır bende gecikmem olana kadar emin olamıyorum halasol kasık Yumrutamada beri ağrıyor göğüslerim de ağrıyor inşallah benfefr vardır düşük yaptım mayıs ayında
Kaç gün var bataUmarım vardır bende gecikmem olana kadar emin olamıyorum hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?