- 3 Şubat 2018
- 6.854
- 25.672
- 548
- 28
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
SEYRA001 MERHABA BENDE aynı durumu yasadım soğan kuru yapmıştım kistim için 8 gun gecıktırdı benıde. testlerım de negatıftı.Sancılar da var iki gündür geliyor geri gidiyor eğer yoksa bir olsam da kafam rahatlasa ya
Kızlar merhaba dün bu testi akşama dogru yapdım
Bısey cıkmadı yanı cok cok silik gorunurde vardı flasla tuttugumdada silik çizgiyi gorebılıyordum
Sabah uyandıgımda böyle olmus test
Az once freely marka test yapdım negatif cıkdı bu dün yaptgım comfort markaydı kuruma yapıyormu bileniniz varmı
Adet gunum bugun normalde
O kadar katılıyorum ki. Ben de bekliyorum bir hafta geçmediyumurtlamadan sonra test için beklemek o kadar zor ki![]()
Evet bende hala olmadım ya 2 gün gecikti şu anda dün test yaptım negatifSEYRA001 MERHABA BENDE aynı durumu yasadım soğan kuru yapmıştım kistim için 8 gun gecıktırdı benıde. testlerım de negatıftı.
Çok düzenli de icemedim soğan suyunu yani 7 gün anca içtim o yüzden mı oldu acaba bide 3 gündür sulu bir akıntı varSEYRA001 MERHABA BENDE aynı durumu yasadım soğan kuru yapmıştım kistim için 8 gun gecıktırdı benıde. testlerım de negatıftı.
2 gün erken 5 gun olmazsa bir daha test yap ben 7. gun yaptım negatıftı kesin değilim dediğim akşamı reglı oldum :)Evet bende hala olmadım ya 2 gün gecikti şu anda dün test yaptım negatif![]()
Belkiede takıyoruz diye iste2 gün erken 5 gun olmazsa bir daha test yap ben 7. gun yaptım negatıftı kesin değilim dediğim akşamı reglı oldum :)
Regl oldum az once zaten nasip bu ayda degılmısmerhaba testin üstünde de yazar. 5 ile en geç 10 dk sonra cıkan cızgıler negatiftir diye.
Regl oldum az once zaten nasip bu ayda degılmıs
Evet sürecimiz çol benzer umrarım ikimizinde güzel sonuçlanırrrBenimde seninle benzer gidiyor, birlikte takip edelim,
14 Ekim 19:10 Ovitrelle iğnesi Yumurtlamayı başlatan adım
15 Ekim akşam LH zirvesi Ovulasyon testi en koyu
15/16 Ekim gecesi Yumurtlama gerçekleşti Yumurta çatladı
15 Ekim akşam + 16 Ekim sabah En uygun birliktelik zamanı En yüksek gebelik şansı
17 Ekim sabah Yumurta ömrü bitmeden son deneme Hâlâ faydalı
24–26 Ekim Yerleşme (implantasyon) olabilir Hafif belirtiler başlayabilir
26 Ekim sabah Gebelik testi yapılabilir En doğru sonuç zamanı
Benim de 15 ekimde pikti 16 Ekim'de siliklesti bekliyorum bende hafif belirtiler var ama psikolojik olabilir sizde varmiKızlar Selam
Bu ayki döngümde 5 Ekim’de regl oldum.
16 Ekim’de LH testim çok koyu çıktı, yani pik günümdü.
17 Ekim’de 12:00 da Pik devam etti saat 16:00 civarı test silikleşti ve akıntım bitti — yumurtlamam o gün olmuş gibi görünüyor.
18 Ekim’de çizgi tamamen kayboldu.
Bu süreçte 7, 9, 12, 13, 16 ve 17 Ekim’de ilişki oldu.
Şimdi bekleme dönemindeyim, bakalım bu ay güzel bir haber gelir mi![]()
Evet bendede bazı belirtiler var vücudumu çok iyi tanıyan biriyim ama dediğiniz gibi psikolojik de olabilirBenim de 15 ekimde pikti 16 Ekim'de siliklesti bekliyorum bende hafif belirtiler var ama psikolojik olabilir sizde varmi
Mide ve bel bölgesinde baskı hissediyorumAmin sende belirti bişey var mı
En zoru da bekleme kısmı gerçekten benimki herhalde psikolojikEvet bendede bazı belirtiler var vücudumu çok iyi tanıyan biriyim ama dediğiniz gibi psikolojik de olabilir![]()
Aynen öyle tabi nasipten öte köy yok hayırlısıyla kolaylıkla olsun aminnnnhayırlısı olsun . vardır bunlarda da bir hayır. inşallah nasibimizde vardır da tek derdimiz beklemek olsun.