• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BAT 15-31 EKİM OLANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİM 🤰🏻☀️🩷

Kızlar yarın regl günüm ama karın ağrım neredeyse hiç yok. Ve göğüslerimde inanılmaz çok damarlar çıktı ucuna kadar damar var. Bu bi belirti mi yoka reglden önce böyle olan oldu mu hiç ben ilk defa görüyorum

Düştü sanırım.. kanamam basladı
Yerleşme kanaması tarzı birşeydir belki
Çok erken öğrenmişsiniz çünkü
Ya da bir arkadaşımda olmuştu yerini beğenmemişti bebiş daha yukarıya çıkmış yoğun kanama sebebi ondanmış şuan doğdu gayet sağlıklı.Kötüyü düşünmeyin hemen 🙏🏻🙏🏻

Benimde sanki adet olucakmışım gibi hissediyorum daha 9 gün var aslında ama adet belirtilerim çok erken başladı.Oldum sanıp tuvalete gidiyorum sürekli 🥲

Kızlar geçikmenin 4. Günü henüz regl yok, ama ara da çok çok az renkli akıntı oluyor. Test yapmaya cesaretim yok ne olur bana gaz verin 🥹

Kızlar geçikmenin 4. Günü henüz regl yok, ama ara da çok çok az renkli akıntı oluyor. Test yapmaya cesaretim yok ne olur bana gaz verin 🥹
Test yapmalısınız bence 4 gün nasıl sabrettiniz 🥹
Varsa kesin çıkıcaktır hepimize moral olur inşallah vardır 😍🫶🏻
Yoksada hiç üzülmeyin önümüzdeki ay planlamasına başlarsınız ❤️

Kızlar yarın regl günüm ama karın ağrım neredeyse hiç yok. Ve göğüslerimde inanılmaz çok damarlar çıktı ucuna kadar damar var. Bu bi belirti mi yoka reglden önce böyle olan oldu mu hiç ben ilk defa görüyorum
Evet bu bir belirti aslında test varsa yapın çıkar artık 😊

Test yapmalısınız bence 4 gün nasıl sabrettiniz 🥹
Varsa kesin çıkıcaktır hepimize moral olur inşallah vardır 😍🫶🏻
Yoksada hiç üzülmeyin önümüzdeki ay planlamasına başlarsınız ❤️
Temmuzda tüp bebek yaptırdım o da negatif olmuştu. Açıkçası çok uzun zamandır doğal yollardan olacağına karşı umudumu yitirmiştim. Bir de negatif görmekten artık illallah geldi sanırım🤧 inş vardır olursa da gerçekten büyük süpriz olacak benim için 🙏

Artık gerçeklerle yüzleşme zamanı gelmiş de geçiyor 😊 inşaAllah güzel sonuç paylaşırsınız. Bekliyoruz 😊
İnş canım o kadar çok süpriz olacak ki olursa. Bi kaç ay sonra 2. Tüp bebeğe başlayacaktık. Bakalım yarın yapacağım heralde test korkunun ecele faydası yok…

Ay nasıl dayandın dört günn kız hemen yap 🥳🤲inşallah vardır🫶🏻
Kaç senedir negatif görmekten canım bi noktadan sonra test görmek istemiyorsun🙈 ama yarın yapacağım galiba ya. Tüp bebek yaptırdığım ay bile 31. Günde olmuştum bugün 33. Gün artık :/

Benimde gecikmenin 2. Günü sancılarım var umuyorum ki olmam olmayız güzel haberler alırız 🌸
İnş canım benim 5 gündür böyle ya ara ara hiç regl olacak gibi değilim arada da oldum heralde diyorum bi bakıyorum yok:/ bir de böyle bir damla renkli akıntı oldu 2 kere. Yani yoksa da vücudum artık bana nasıl bir oyun oynuyor🥹😃

Kaç senedir negatif görmekten canım bi noktadan sonra test görmek istemiyorsun🙈 ama yarın yapacağım galiba ya. Tüp bebek yaptırdığım ay bile 31. Günde olmuştum bugün 33. Gün artık :/
Haklısın canım öyledir mutlaka bir an önce allah kucağını doldursun🙏🏻 gecikme olmuş bayağı belirti felan var mı peki

Back
X