Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Düştü sanırım.. kanamam basladıMaşallahReglden bir gün önce, peki çatlamadan kaç gün sonra çıktı bu değer? Ovulasyon testi yaptınız mı?
Bugün regl oldumYok cnm ya hala olmadım beklemedeyim testte bitirdim kalmadı evde almakda istemedim adetim bir gün geçince yapmıştım negatifdi o yüzden yok diye düşünüyorum bakalim
Bugün regl oldum![]()
Yerleşme kanaması tarzı birşeydir belkiDüştü sanırım.. kanamam basladı
Benimde gecikmenin 2. Günü sancılarım var umuyorum ki olmam olmayız güzel haberler alırızKızlar geçikmenin 4. Günü henüz regl yok, ama ara da çok çok az renkli akıntı oluyor. Test yapmaya cesaretim yok ne olur bana gaz verin![]()
Aynıyız bende çatlıyorum meraktanKızlar piki 14 ekimde gördüm ne zaman test yapsak çıkarr çok merak ediyorum![]()
Test yapmalısınız bence 4 gün nasıl sabrettinizKızlar geçikmenin 4. Günü henüz regl yok, ama ara da çok çok az renkli akıntı oluyor. Test yapmaya cesaretim yok ne olur bana gaz verin![]()
Hemen yapmalısıııınKızlar geçikmenin 4. Günü henüz regl yok, ama ara da çok çok az renkli akıntı oluyor. Test yapmaya cesaretim yok ne olur bana gaz verin![]()
Ay nasıl dayandın dört günn kız hemen yapKızlar geçikmenin 4. Günü henüz regl yok, ama ara da çok çok az renkli akıntı oluyor. Test yapmaya cesaretim yok ne olur bana gaz verin![]()
Evet bu bir belirti aslında test varsa yapın çıkar artıkKızlar yarın regl günüm ama karın ağrım neredeyse hiç yok. Ve göğüslerimde inanılmaz çok damarlar çıktı ucuna kadar damar var. Bu bi belirti mi yoka reglden önce böyle olan oldu mu hiç ben ilk defa görüyorum
Artık gerçeklerle yüzleşme zamanı gelmiş de geçiyorKızlar geçikmenin 4. Günü henüz regl yok, ama ara da çok çok az renkli akıntı oluyor. Test yapmaya cesaretim yok ne olur bana gaz verin![]()
Ben hala olamadım testde yaptım negatif halaBugün regl oldum![]()
Temmuzda tüp bebek yaptırdım o da negatif olmuştu. Açıkçası çok uzun zamandır doğal yollardan olacağına karşı umudumu yitirmiştim. Bir de negatif görmekten artık illallah geldi sanırımTest yapmalısınız bence 4 gün nasıl sabrettiniz
Varsa kesin çıkıcaktır hepimize moral olur inşallah vardır
Yoksada hiç üzülmeyin önümüzdeki ay planlamasına başlarsınız![]()
İnş canım o kadar çok süpriz olacak ki olursa. Bi kaç ay sonra 2. Tüp bebeğe başlayacaktık. Bakalım yarın yapacağım heralde test korkunun ecele faydası yok…Artık gerçeklerle yüzleşme zamanı gelmiş de geçiyorinşaAllah güzel sonuç paylaşırsınız. Bekliyoruz
![]()
Kaç senedir negatif görmekten canım bi noktadan sonra test görmek istemiyorsunAy nasıl dayandın dört günn kız hemen yapinşallah vardır
![]()
İnş canım benim 5 gündür böyle ya ara ara hiç regl olacak gibi değilim arada da oldum heralde diyorum bi bakıyorum yok:/ bir de böyle bir damla renkli akıntı oldu 2 kere. Yani yoksa da vücudum artık bana nasıl bir oyun oynuyorBenimde gecikmenin 2. Günü sancılarım var umuyorum ki olmam olmayız güzel haberler alırız![]()
Haklısın canım öyledir mutlaka bir an önce allah kucağını doldursunKaç senedir negatif görmekten canım bi noktadan sonra test görmek istemiyorsunama yarın yapacağım galiba ya. Tüp bebek yaptırdığım ay bile 31. Günde olmuştum bugün 33. Gün artık :/