Biraz önce test yaptım belli belirsiz çizgi var çok dikkatli bakınca görünüyor büyük ihtimalle testte bozukluk var. regl olmayı beklemek lazım sanırımHamile olacağımı sanmıyorum bu ay ama yarın sabahta regl olmazsam test yapacağım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biraz önce test yaptım belli belirsiz çizgi var çok dikkatli bakınca görünüyor büyük ihtimalle testte bozukluk var. regl olmayı beklemek lazım sanırımHamile olacağımı sanmıyorum bu ay ama yarın sabahta regl olmazsam test yapacağım![]()
Yok cnm adet oldum hayırlısı ise olsun ne diyelim cnmİnşallah siz güzel haberler verirsiniz
Bozuk olabilir ama olmayadabilirBiraz önce test yaptım belli belirsiz çizgi var çok dikkatli bakınca görünüyor büyük ihtimalle testte bozukluk var. regl olmayı beklemek lazım sanırım
Bende 28-30 gibi bekliyorum bat geçen ay 28 di aslında 4 gün geciktim uygulama 30 a çevirdi batı pazartesi yüksek ihtimal yaparım ya ultra erken gebelik testi var elimde labaquik çıkar diye dişünüyorumBat günü olmazsam yaparım diye düşünüyorum. Bat 27-28 zaten az kaldısen ne zaman test yapcaksın?
BekliyorumBozuk olabilir ama olmayadabilirbence hemen yok deme bekle bakalım
![]()
hadi inşallah vardır da pzt güzel haberlerini bekliyoruz o zamanBende 28-30 gibi bekliyorum bat geçen ay 28 di aslında 4 gün geciktim uygulama 30 a çevirdi batı pazartesi yüksek ihtimal yaparım ya ultra erken gebelik testi var elimde labaquik çıkar diye dişünüyorum
Amin canım cümlemizinhadi inşallah vardır da pzt güzel haberlerini bekliyoruz o zaman![]()
Solda ki bulanık tam görünmüyor ama daha koyu olan sanki o gibiEki Görüntüle 3663772 Kızlar sağda ki dün solda ki ( daha ıslak olan ) bugün, artış olmuş mu sizce ?
Evet o net değil çokta idrarla ıslatmadım ama neden böyle oldu bilmiyorum neyse bir daha denerimSolda ki bulanık tam görünmüyor ama daha koyu olan sanki o gibi
Umarım vardır ve sağlıkla ilerler7 gün var daha göğüs ağrım var ilk defa bu kaşar ağrıyor kasık ağrım var düşügüm var test yapmak istemiyorum erken şuan 28 ekimde yapmayı düşünyorum
Eki Görüntüle 3663772 Kızlar sağda ki dün solda ki ( daha ıslak olan ) bugün, artış olmuş mu sizce ?
Hamilesin aşkım hamilesin bi tane daha test yap mutlaka bekliyorum bak kalbim güm güm atıyooooEki Görüntüle 3663806
Laboquick marka kaset testte böyle silik çizgi çıktı. Bat 4 gün var. Yalancı pozitif yaşayan oldu mu bu markada?
Ay sorun şu ki benim bat 29 ekim olarak görünüyor, ilk pikide 10 ekimde gördüm bende pco var lh değerim yüksek ondan oluyor sanırım lh değerim 14,2PİK Baya mutlaka degerlendir :)
Bende ilk yaptığımda böyle çıkmıştı. Sabah idrarı ile tekrar yaptım ve daha koyu çıktı. Bat a 4 gün kala yapmıştım bende. Şu an bir gün kaldı beklemedeyim. İnşallah sağlıkla ilerler ikimizindeEki Görüntüle 3663806
Laboquick marka kaset testte böyle silik çizgi çıktı. Bat 4 gün var. Yalancı pozitif yaşayan oldu mu bu markada?
3 test yaptım 3ü de silik pembe şekilde çıkıyoHamilesin aşkım hamilesin bi tane daha test yap mutlaka bekliyorum bak kalbim güm güm atıyoooo![]()
3 test yaptım 3ü de silik pembe şekilde çıkıyoyarın kan vereceğim
Yarın kan vereyim diyorum bende erken mi ki kan vermek için biraz daha mı beklesem. İnşallahh sağlıkla ilerlesinBende ilk yaptığımda böyle çıkmıştı. Sabah idrarı ile tekrar yaptım ve daha koyu çıktı. Bat a 4 gün kala yapmıştım bende. Şu an bir gün kaldı beklemedeyim. İnşallah sağlıkla ilerler ikimizinde![]()