• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BAT 15-31 EKİM OLANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİM 🤰🏻☀️🩷

Hamile olacağımı sanmıyorum bu ay ama yarın sabahta regl olmazsam test yapacağım 🤷🏼‍♀️
Biraz önce test yaptım belli belirsiz çizgi var çok dikkatli bakınca görünüyor büyük ihtimalle testte bozukluk var. regl olmayı beklemek lazım sanırım

Yok ben de gitmedim cnm adet oldum bende dün sabah gecikmede belki bahar aylarinda olabiliyor diyorlar biraz daha bekleyim belki düzelir diğer aya

Bat günü olmazsam yaparım diye düşünüyorum. Bat 27-28 zaten az kaldı 😊 sen ne zaman test yapcaksın?
Bende 28-30 gibi bekliyorum bat geçen ay 28 di aslında 4 gün geciktim uygulama 30 a çevirdi batı pazartesi yüksek ihtimal yaparım ya ultra erken gebelik testi var elimde labaquik çıkar diye dişünüyorum

IMG_4753.webp
Kızlar sağda ki dün solda ki ( daha ıslak olan ) bugün, artış olmuş mu sizce ?

Eki Görüntüle 3663806
Laboquick marka kaset testte böyle silik çizgi çıktı. Bat 4 gün var. Yalancı pozitif yaşayan oldu mu bu markada?
Bende ilk yaptığımda böyle çıkmıştı. Sabah idrarı ile tekrar yaptım ve daha koyu çıktı. Bat a 4 gün kala yapmıştım bende. Şu an bir gün kaldı beklemedeyim. İnşallah sağlıkla ilerler ikimizinde 💙

Bende ilk yaptığımda böyle çıkmıştı. Sabah idrarı ile tekrar yaptım ve daha koyu çıktı. Bat a 4 gün kala yapmıştım bende. Şu an bir gün kaldı beklemedeyim. İnşallah sağlıkla ilerler ikimizinde 💙
Yarın kan vereyim diyorum bende erken mi ki kan vermek için biraz daha mı beklesem. İnşallahh sağlıkla ilerlesin ❤️ bekleyen herkese nasip olsun ❤🙏

Back
X