Bat 16 ağustos olanlar gelin birlikte bekleyelim

Aaa canım ya ne guzel erkenden ogrenmıssın benım 14 agustos daha oturuyom
Benımde ne bı sancı bısey yok ya oylece duruyorum 6agustosta bı lekelenme oldu azıcık kahverengı ve bı damlada açık renk kan 9agustos testımde neqatıftı umudumu o yuzden kaybettım olsa çıkardı dıye bıde tatlım ultrasonda 31temmuz yumurtamın çatladıgını soylemıssı doktor

10. Güne kadar yerlesebiliyor canım o yüzden hiç umutsuzluğa kapılma yarın yapabilirsin varsa cikar artık güzel haberler alırsınız inşallah

10 gün gecikirse yapıcam peki akıntı ve sürekli sıkışıp tuvalete gitme isteği var mı
Ya bu ay çok garipti yumurtlama doneminde bile akinti olmadı her ay göğsüm hassaslasir o hiç olmadı hiç ümidim yoktu yani bu ay buradaki kızların gazına gelip test yaptım sadece bel ağrım kasik ağrım hafif vardı ama onu da yorgunluğa bağlıyordum yani. O yüzden bence kimse ümidini son güne kadar kesmemeli hiç belli olmuyor

Ya benim de bu kadar belirtisiz olmam kafamı karıştırıyor ama hiç de ümidim yok.Ama sen böyle söyleyince acaba mı dedim 2.5 yıldır istiyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…