Bat 16 ağustos olanlar gelin birlikte bekleyelim

Geçen ay kimyasal geçirdiğim için reglim gecikti bu ay kestiremiyorum ama ovulasyonun 8. Günü ondan eminim test yaptım çünkü fotoğrafını koydum bi bakar mısınız lütfen siz de görebiliyor musunuz
Çizgi çıkması gereken yer tam olarak neresi onu anlyamadım bide bu ovi testi mi gwbwlik testi mi

15 Ağustos regl olmam lazım bugün kaset testte silik çizgi gördüm, güvendiğim bir test. Suphelenmemin sebebi göğüslerim birden çok şişti ve arada ağrı giriyor. Ayrıca damarları çok belirginlesti. Regl öncesi öyle belirti gösteren biri değil regl ağrısı bile çekmem ancak son 1 hafta da birkaç kez anlık kasigima bıçak saplanır gibi ara ara ağrılar hissediyorum. Ayrıca bir hareketlilik var. Gaz, saç dökülmesi, halsizlik de var. Bir de ayrı bir hissiyat var bu ay anlamlandiramadigim. Şimdilik pozitif görünüyor, önümüzdeki günlerde ne olacak bakalım. Sende nasıl durumlar?

Erken gibi geldi, en az 10 geçmesi gerekiyor diye biliyorum. Bende biraz daha bekle. Belirtilerin var mı?
Yani aslında var ama gebelik yaşamadıgım içim tam belirti mi onuda bilmiyorum
Gögüs uçlarım 3 gün şiş gezdim sinirlerim tepemde dün sağ tarafıma ağrı saplandı geçti ara ara beyaz akıntım var ara ara ama ve dün 9 da uyudum aşırı uyku halim oluyor akşamları

Yani hemen öyle belirti yoka yorma aslında bizde belirtinin neler olduğunu bilmiyoruz açıkçası
Bu ay göğüs ağrısı,şişlik,gaz,tatlı isteği,iştah,bulantı,akıntı vs hiçbiri olmadı.Normalde bunlar her ay olur.Sadece 10 dk önce çok hafif bir sancı geldi halen devam ediyor sanki adet olacakmışım gibi.Geçen ay da 4 gün erken oldum.

Valla bende geçen ay 3 gün erken oldum ve ağrılarım 10 gün önceden başladı ama şuanda ara ara oluyor öyle sürekli olan bir ağrım yok açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…