- 28 Temmuz 2025
- 152
- 20
- 13
- 29
- Konu Sahibi prensesbiri
-
Geçen ay kimyasal geçirdiğim için reglim gecikti bu ay kestiremiyorum ama ovulasyonun 8. Günü ondan eminim test yaptım çünkü fotoğrafını koydum bi bakar mısınız lütfen siz de görebiliyor musunuzRegline kaç gün var
Çizgi çıkması gereken yer tam olarak neresi onu anlyamadım bide bu ovi testi mi gwbwlik testi miGeçen ay kimyasal geçirdiğim için reglim gecikti bu ay kestiremiyorum ama ovulasyonun 8. Günü ondan eminim test yaptım çünkü fotoğrafını koydum bi bakar mısınız lütfen siz de görebiliyor musunuz
Bu gebelik testi canımÇizgi çıkması gereken yer tam olarak neresi onu anlyamadım bide bu ovi testi mi gwbwlik testi mi
Sat tarihiniz neydiBu gebelik testi canım
Canım testi çok anlayamadım ama sen gördüysen çizgiyi ilk 3 dk içerisinde vardır o zamanBu gebelik testi canım
15 Ağustos regl olmam lazım bugün kaset testte silik çizgi gördüm, güvendiğim bir test. Suphelenmemin sebebi göğüslerim birden çok şişti ve arada ağrı giriyor. Ayrıca damarları çok belirginlesti. Regl öncesi öyle belirti gösteren biri değil regl ağrısı bile çekmem ancak son 1 hafta da birkaç kez anlık kasigima bıçak saplanır gibi ara ara ağrılar hissediyorum. Ayrıca bir hareketlilik var. Gaz, saç dökülmesi, halsizlik de var. Bir de ayrı bir hissiyat var bu ay anlamlandiramadigim. Şimdilik pozitif görünüyor, önümüzdeki günlerde ne olacak bakalım. Sende nasıl durumlar?Sonuç ne oldu
Erken gibi geldi, en az 10 geçmesi gerekiyor diye biliyorum. Bende biraz daha bekle. Belirtilerin var mı?Benımde yumurtlama günümün üstünden tam bir hafta geçti sizce yapayımmı test ne diyosunuz
Ben yaptım ama pişman oldum boşuna gitti test. Şimdş gidip bi daha da almak istemiyorum. Gecikmeyi beklicemBende bugun yapiyim diyorum ama emin değilim ya
Kaç günün vardı senin erken test mi yaptın laset test miBen yaptım ama pişman oldum boşuna gitti test. Şimdş gidip bi daha da almak istemiyorum. Gecikmeyi beklicem
Kaset miKaç günün vardı senin erken test mi yaptın laset test mi
Yani aslında var ama gebelik yaşamadıgım içim tam belirti mi onuda bilmiyorumErken gibi geldi, en az 10 geçmesi gerekiyor diye biliyorum. Bende biraz daha bekle. Belirtilerin var mı?
Yani hemen öyle belirti yoka yorma aslında bizde belirtinin neler olduğunu bilmiyoruz açıkçasıKızlar merhaba benim de bat 16 hiççç belirtim yok
Bu ay göğüs ağrısı,şişlik,gaz,tatlı isteği,iştah,bulantı,akıntı vs hiçbiri olmadı.Normalde bunlar her ay olur.Sadece 10 dk önce çok hafif bir sancı geldi halen devam ediyor sanki adet olacakmışım gibi.Geçen ay da 4 gün erken oldum.Yani hemen öyle belirti yoka yorma aslında bizde belirtinin neler olduğunu bilmiyoruz açıkçası
Valla bende geçen ay 3 gün erken oldum ve ağrılarım 10 gün önceden başladı ama şuanda ara ara oluyor öyle sürekli olan bir ağrım yok açıkçasıBu ay göğüs ağrısı,şişlik,gaz,tatlı isteği,iştah,bulantı,akıntı vs hiçbiri olmadı.Normalde bunlar her ay olur.Sadece 10 dk önce çok hafif bir sancı geldi halen devam ediyor sanki adet olacakmışım gibi.Geçen ay da 4 gün erken oldum.
O kadar yanıltıcı bir şey ki.Ne olacağını kestiremiyoruzValla bende geçen ay 3 gün erken oldum ve ağrılarım 10 gün önceden başladı ama şuanda ara ara oluyor öyle sürekli olan bir ağrım yok açıkçası
Yapma ya bende de 8 gun gecti cikmaz diye yapmak istemiyorumBenımde yumurtlama günümün üstünden tam bir hafta geçti sizce yapayımmı test ne diyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?