- 28 Temmuz 2025
- 152
- 20
- 13
- 29
- Konu Sahibi prensesbiri
-
Bnm son 5 hâlâ yapmadimSon 6 yapsam mı ki
Cnm valla belirti arada sirada kasigima batma oluyo onun disinda biseyim yok senin var miAy varmı belirtin herhangi bişey yapmayı düşünüyormusun
Benımde hiç bişey yok aynı senin gibi arada sancı veya batma anlık geçip gidiyor ama ben ıkı gundur akşam 9 da uyuyorum gözümü açamıyorumCnm valla belirti arada sirada kasigima batma oluyo onun disinda biseyim yok senin var mi
Bnmde cok uykum var ama tembelliktendir diye düşünüyorumBenımde hiç bişey yok aynı senin gibi arada sancı veya batma anlık geçip gidiyor ama ben ıkı gundur akşam 9 da uyuyorum gözümü açamıyorum
Korkma korkma ama yine de 2 3 gün kala yap böyle çok stresli erken öğreninceBenmde 5 gun var hadi bakalimkim nasil beklicek teste yapmaya korkuyorum
Ahahhaha dene bakalim ne olucak sen pozitif gorursen bende yaparim belkkBen bugün akşam yapıcam valla ne olucaksa olsun aman
Ondan diyorum ya cok stres her konuda yukselicek mi kimaysal mi vs vsKorkma korkma ama yine de 2 3 gün kala yap böyle çok stresli erken öğrenince
Az once evi temizliyordum karnim agrimaya basladi oturdum kasiklarim sancilaniyo ne alaka suan buuKorkma korkma ama yine de 2 3 gün kala yap böyle çok stresli erken öğrenince
Az kalmış hadi hayırlısıBen henüz test yapmadım 3 gün var
Kan verdin mi testten sonraAz once evi temizliyordum karnim agrimaya basladi oturdum kasiklarim sancilaniyo ne alaka suan buu
Bacım bence 2 gün daha bekleSon 6 yapsam mı ki
Yapmadim ki testKan verdin mi testten sonra
Ay pardon karıştırdımYapmadim ki test
Bahahhahah olabilir daha yapmadim 5 gun varAy pardon karıştırdımyorgun ruhum du heralde test yapıp pozitif gören
Yap gitsin ozaman için rahatlasın bariAy valla nolucaksa olsun kızlar yapıcam valla hiç ağrım bişeyim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?