- 28 Temmuz 2025
- 152
- 20
- 13
- 29
- Konu Sahibi prensesbiri
-
Bence yapsaydın baya geçmişYapma ya bende de 8 gun gecti cikmaz diye yapmak istemiyorum
Yok be bat gunum yapicam ama bu aralar ovi denicem shshs bakalim iki cizgi esit cikmis olucak miBence yapsaydın baya geçmiş
Valla bilmiom herkeste farkli oluyo ya of yapmiyorum vazgectimOnlara çok güvenme benım reglimde ovulasyon testi çift kırmızı çıkmıştı
Testi al da cok erken daha cikmaz ki anca yerlesiyordurBen akşam alsam diyorum test ne diyosunuz
Sabah yaparım diye düşündümTesti al da cok erken daha cikmaz ki anca yerlesiyordur
Sen bilirsin cnm bir hafta varken cikmayabilirSabah yaparım diye düşündüm
Yaaa cok sevındım hayırlı uğurlu olsun belirtilerin varmıydıKızlar bat 16 agustos bugün miratechte pozitifi gördüm düne kadar negatifti
İlk defa hiçbir belirtim yoktu ya şimdi kan verdim henüz emin değilim bu testte çok yorum olmadığı için 2 saat sonra kan sonucu çıkacak bakalımYaaa cok sevındım hayırlı uğurlu olsun belirtilerin varmıydı
OlabilirLeke sonrası adetım baslardı normalde denıze gıtdıgımden leke olmus olabılır mı sızce kızlar
Benım bugunden sonra 6 günüm kalıyor arada agrı giriyor gidiyor öyle uzun bir ağrım olmadı açıkçası bu sefer ama 4 güne düşene kadar test yapmamak için kendimi tutmaya karar verdimOlabilir
Evet orası öylede insan da merak etmeden duramıyor acaba mı falan diye ama kafayı başka birşeyle meşgul etmek en iyisiBosuna erkenden yapıp neqatıfı gormekde uzuyor zaten gordugumuze de ınanmıyoruz kı erken yaptım ondan neqatıf yanı bosuna yıpratıyoruz kendımızı
Canım sonuç çıkmadı demi.Benim de bat 16 ve hiç belirtim yok.bugün sadece adet ağrım oldu.olcam zannettim sonra geçtiİlk defa hiçbir belirtim yoktu ya şimdi kan verdim henüz emin değilim bu testte çok yorum olmadığı için 2 saat sonra kan sonucu çıkacak bakalım
Canım ilk defa benimde belirtim yok 6.1 çıktı hamileyimCanım sonuç çıkmadı demi.Benim de bat 16 ve hiç belirtim yok.bugün sadece adet ağrım oldu.olcam zannettim sonra geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?