- 28 Temmuz 2025
- 151
- 20
- 13
- 29
- Konu Sahibi prensesbiri
-
Tabi kiBenim 27 bat aranıza katılabilir miyim kızlar
Amin inşallah canım güzel haberler verelim birbirimizeValla anlamadım o zaman bu süreçte hep beraberiz kızlar hepimizin gönlünden geçen olsun inşallah
Aynen öyle inşallah şuan bu konuya yorum yapan herkes bu ay hamile olurValla anlamadım o zaman bu süreçte hep beraberiz kızlar hepimizin gönlünden geçen olsun inşallah
Bana da artımed pozitif verdi hamile arkadaşıma negatif verdi uzak durun o testten.Aa bide bebe time artimed days doctor marka testler almayın pozitif çıkarıyor denendi onaylandıen iyisi Awox
Kaç günün var reglineAynen öyle inşallah şuan bu konuya yorum yapan herkes bu ay hamile olurben de şuan herhangi bi kanama göğüs ağrısı yok. Herşey normal
5 ve ya 7 gün var. Her ay değişebiliyor tam emin olamıyorum. Ama en geç 16 ağustosta olmam lazımKaç günün var regline
Çok çok erken hatta ilişki olarak bile değerlendirmeye devam etmen gerek. Yumurtlama devam ediuo bile olabilirValla kızlar ben dun kaset test yaptım negatifti cıkmayacagını bılıyordum da işte insan tutamıyor kendını dun 11 gün vardı çünkü
Kesinlikle alınmaz hele bebe time ve days doctor çok güzel pozitif veriyor. Ay evet predictor pahalı. Bende trendyoldan Awox almayı düşünüyorum uyguna geliyor eczaneye göre bide ovülasyon alıcam artık bu ayda gebe kalmazsamBana da artımed pozitif verdi hamile arkadaşıma negatif verdi uzak durun o testten.elimde predictor var ama o kadar pahalı ki günüm gelmeden yapmak istemiyorum
Bağımlılık yapıyor bir süre sonra hahahhaha bende öyleyim biliyorum negatif olduğunu ama yapıyorumValla kızlar ben dun kaset test yaptım negatifti cıkmayacagını bılıyordum da işte insan tutamıyor kendını dun 11 gün vardı çünkü
Valla yumurtlamadan bir gün sonra ovulasyon testı yaptım ıkıncı çizgi çıkmadı bileÇok çok erken hatta ilişki olarak bile değerlendirmeye devam etmen gerek. Yumurtlama devam ediuo bile olabilir
Şey doğru mu acaba reglden sonra da yumurtlama olabiliyormuş yada regl e yakınÇok çok erken hatta ilişki olarak bile değerlendirmeye devam etmen gerek. Yumurtlama devam ediuo bile olabilir
Bu konu hakkında hiç bir fikrim yok malesef ben takvıme göre bakıyorum bu ayda ovulasyon testi kullandımŞey doğru mu acaba reglden sonra da yumurtlama olabiliyormuş yada regl e yakın
Bende takvime göre bakıyorum. Trendyoldan ovülasyon alıcam bu sefer de gebe kalmazsam kafaya koydum uğraşıcamBu konu hakkında hiç bir fikrim yok malesef ben takvıme göre bakıyorum bu ayda ovulasyon testi kullandım
Yanı şuanda da kasık ağrısı gibi de değil de rahimde batma var gibiBu konu hakkında hiç bir fikrim yok malesef ben takvıme göre bakıyorum bu ayda ovulasyon testi kullandım
Aynen öyle yapmayı düşünüyorum bende. Ama sadece düşünüyorum strese sokar mı acaba diye endişeleniyorum. Doktor gün aşırı ilişki öneriyor bide folik asit verdi sizde kullanıyor musunuzCanım yani herkesinki farklı farklı tabii ki uygulamaya bakıp ona göre karar vermek çok da doğru değil mesela benimki uygulamayla tamamen aynı ama arkadaşımın adetleri hemen bir kaç gün sonra yumurtladığıdını gördüm toplu Ovulasyon testleri satiliyor trendyoldan alabilirsin hemde uyguna
Bir ay kadar kullandim suan sadece demir ilacı kullaniyorum gun asiri yumurtlama dönemine kadar yumurtlama doneminde ard arda uc gun iliski oneriliyor ztn olursa bir tek o donemde olusursa bebek olusuyorAynen öyle yapmayı düşünüyorum bende. Ama sadece düşünüyorum strese sokar mı acaba diye endişeleniyorum. Doktor gün aşırı ilişki öneriyor bide folik asit verdi sizde kullanıyor musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?