Bat 16 ağustos olanlar gelin birlikte bekleyelim

Aa bide bebe time artimed days doctor marka testler almayın pozitif çıkarıyor denendi onaylandı en iyisi Awox

Aa bide bebe time artimed days doctor marka testler almayın pozitif çıkarıyor denendi onaylandı en iyisi Awox
Bana da artımed pozitif verdi hamile arkadaşıma negatif verdi uzak durun o testten. elimde predictor var ama o kadar pahalı ki günüm gelmeden yapmak istemiyorum

Bana da artımed pozitif verdi hamile arkadaşıma negatif verdi uzak durun o testten. elimde predictor var ama o kadar pahalı ki günüm gelmeden yapmak istemiyorum
Kesinlikle alınmaz hele bebe time ve days doctor çok güzel pozitif veriyor. Ay evet predictor pahalı. Bende trendyoldan Awox almayı düşünüyorum uyguna geliyor eczaneye göre bide ovülasyon alıcam artık bu ayda gebe kalmazsam

Valla kızlar ben dun kaset test yaptım negatifti cıkmayacagını bılıyordum da işte insan tutamıyor kendını dun 11 gün vardı çünkü
Bağımlılık yapıyor bir süre sonra hahahhaha bende öyleyim biliyorum negatif olduğunu ama yapıyorum eşim eczaneye çalışıyoruz artık diyor napıyım bende böyle mutlu oluyorum diyorum

Canım yani herkesinki farklı farklı tabii ki uygulamaya bakıp ona göre karar vermek çok da doğru değil mesela benimki uygulamayla tamamen aynı ama arkadaşımın adetleri hemen bir kaç gün sonra yumurtladığıdını gördüm toplu Ovulasyon testleri satiliyor trendyoldan alabilirsin hemde uyguna

Aynen öyle yapmayı düşünüyorum bende. Ama sadece düşünüyorum strese sokar mı acaba diye endişeleniyorum. Doktor gün aşırı ilişki öneriyor bide folik asit verdi sizde kullanıyor musunuz

Aynen öyle yapmayı düşünüyorum bende. Ama sadece düşünüyorum strese sokar mı acaba diye endişeleniyorum. Doktor gün aşırı ilişki öneriyor bide folik asit verdi sizde kullanıyor musunuz
Bir ay kadar kullandim suan sadece demir ilacı kullaniyorum gun asiri yumurtlama dönemine kadar yumurtlama doneminde ard arda uc gun iliski oneriliyor ztn olursa bir tek o donemde olusursa bebek olusuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…