Merhaba kızlar 17nisan bat. Bugün ilişkiden sonra pembe lekelenmem oldu. Neden olmuştr sizce başına gelen var mı
Kasıklarımda ara ara ağrılar oluyo başkada bı belirtim yokBenimde 8 bende istyrim kanda cikar ama idrarda cikmaz daha die dusunuyorum var mi belirtiler canim
İlişkiden hemen sonra değil de bir kaç gün sonra lekelenmem olmuştu smear verdiğim için olabilir ya da yerleşme kanaması dedikleri şeydir dediler. Senin de yerleşme kanaması olabilir canım.Merhaba kızlar 17nisan bat. Bugün ilişkiden sonra pembe lekelenmem oldu. Neden olmuştr sizce başına gelen var mı
Ben yaptım çıkmadıKizlar reglime 7 gün var yarın test yapsam çıkar mı acaba?
Ben biraz daha bekleyim o zmnBen yaptım çıkmadı
Bence bekleyebildiğimiz kadar beklemeliyiz. Negatifi görünce üzüldüm modum düştü. Onun yerine heyecan, sabırsızlık güzeldir.Ben biraz daha bekleyim o zmn
Aynen doğru söylüyorsunBence bekleyebildiğimiz kadar beklemeliyiz. Negatifi görünce üzüldüm modum düştü. Onun yerine heyecan, sabırsızlık güzeldir.
Umutlu olmadığın anda geliyor diyen çok canımBenim bat 17 Nisan fakat bu ay kendimden hiç umutlu değilim üstelik ev taşıma derken yorgunluk hat safa kendimle olan belirtileri sayamiyorum : ) Sizlerle Beraber Ben de Bekleyecem Sizden Gelecek Güzel Habere Umut Doğar İçime
Rabbim Kucaklarimizi Bol Bol Doldursun Bu Üç Aylar Hürmetine
Belirti olmadan da olur. Benim düşükle sonuçlanan gebeliğimde hiçbir belirtim olmamıştı.Bnde bu ay kendimden umutlu degilim hiç belirtim yok
Beş gün geçsin haberleşelim inşallah canım. Ben umutluyum inşaallah buradaki herkes çift çizgileri görürAçıkçası Çok İsterdimFakat Leep Ameliyatı Oldum Bu Yüzden Rahmim Toparlana Kadar Beklemedeyim Gerçi Korunmuyorum da Neyse Kafam Çok Karışık Bat Beş Gün
Ama bugün göğüs çevrede ağrı var niye acaba gebelik belirtisi olabilir miBelirti olmadan da olur. Benim düşükle sonuçlanan gebeliğimde hiçbir belirtim olmamıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?