Gebeliğe Hazırlık Bat 16 nisan olanlar beni bulun:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kızlar 17nisan bat. Bugün ilişkiden sonra pembe lekelenmem oldu. Neden olmuştr sizce başına gelen var mı

Valla benim de 17 nisan bat. Çok hevesle bekliyorum çünkü tüp bebek için transferimin başlamasına neden olacak bu ayki adetim Benim de ilişki sonrası aynen dün lekelenmem oldu. Pempe. Çok büyük ihtimalle hafif zorlanma çatlağı oldu vajinada ondan oldu diye düşünüyorum. Devam etmediği sürece doktora gitmeyi düşünmüyorum. Tekrarlarsa zaten tüp bebek için gittiğimde onu da söylerim.

Kizlar reglime 7 gün var yarın test yapsam çıkar mı acaba?

Benimde 8 bende istyrim kanda cikar ama idrarda cikmaz daha die dusunuyorum var mi belirtiler canim

Yok hoc bi belirtim yaaa olmayincada heveslenmiyorum hic maksat kendime ugras olsun iste dollenme olmus olsa ustunden 6 7 gun gecti mutlaka belirtisi olurdu die dusunuyorum

Merhaba kızlar 17nisan bat. Bugün ilişkiden sonra pembe lekelenmem oldu. Neden olmuştr sizce başına gelen var mı
İlişkiden hemen sonra değil de bir kaç gün sonra lekelenmem olmuştu smear verdiğim için olabilir ya da yerleşme kanaması dedikleri şeydir dediler. Senin de yerleşme kanaması olabilir canım.

Benim bat 17 Nisan fakat bu ay kendimden hiç umutlu değilim üstelik ev taşıma derken yorgunluk hat safa kendimle olan belirtileri sayamiyorum : ) Sizlerle Beraber Ben de Bekleyecem Sizden Gelecek Güzel Habere Umut Doğar İçime
Rabbim Kucaklarimizi Bol Bol Doldursun Bu Üç Aylar Hürmetine

Bnde bu ay kendimden umutlu degilim hiç belirtim yok

Umutlu olmadığın anda geliyor diyen çok canım inşaallah hepimizin sağlıklı, mutlu bebekleri olur hayırlısıyla

Açıkçası Çok İsterdim Fakat Leep Ameliyatı Oldum Bu Yüzden Rahmim Toparlana Kadar Beklemedeyim Gerçi Korunmuyorum da Neyse Kafam Çok Karışık Bat Beş Gün

Açıkçası Çok İsterdim Fakat Leep Ameliyatı Oldum Bu Yüzden Rahmim Toparlana Kadar Beklemedeyim Gerçi Korunmuyorum da Neyse Kafam Çok Karışık Bat Beş Gün
Beş gün geçsin haberleşelim inşallah canım. Ben umutluyum inşaallah buradaki herkes çift çizgileri görür

7 gun var adete ovulasyon 2. Cizgi 1. Cizgiye yakin ama ayni degil gebelik testi negatif belirtiler var ama bunlar adet yada usutumeden de olablir icim hamile olmadigimi soluyo ki bemce hamile olanlar heo iclerinde bisiler hissediyolar

Merhaba
Bat 19 nisan. Önceki aylarda klomen ve çatlatma iğnesi kullandım ama bu ay dr kendi haline bıraktırdı. Ovulasyon testi kullandım. Değerlendirdik bakalım heyecanla beklemedeyim
zaman nasıl geçecek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…