Gebeliğe Hazırlık Bat 16 nisan olanlar beni bulun:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim tek belirtim çok aşırı mide yanmasıydı. Mide bulantısı ise 7haftadan sonra başladı.
Belirtiler her kişide farklı şekilde oluyor,biri birini tutmuyor açıkçası

Merhaba kızlar, benim de bat 16 Nisan. Benim bu ay yine 2 gün ovulasyon pikim oldu. Ama ben sadece 1. pik gününü değerlendirebildim ve bu ilişkiden de 20 saat kadar sonra da yumurtam çatladı. Çatlama günü birliktelik olmadığı için de gebelik şansı düşük oluyor bu durumda değil mi kızlar ?

Yumurtlamadan iki gün önce yumurtlama ve çatlamayı değerlendirin deniyor şansı arttırmak için. Pik günü burada önemli.
Bi de spermin bünyenizde ne kadar yaşadığına bağlı artık. Bence %50-50 ihtimal hamileliğiniz.

Tutunuyordur belki bebiş o zaman ağrıyormuş Haydi hayırlısıyla inşaallah
Geçen ay reglim 3 gün gecikti test yaptım 2 çizgi oldu bi baktım 2 saat sonra regl oldum yıkıldım resmen inşallah bu ay olmuştur

Geçen ay reglim 3 gün gecikti test yaptım 2 çizgi oldu bi baktım 2 saat sonra regl oldum yıkıldım resmen inşallah bu ay olmuştur
Ovulasyon muydu gebelik miydi test? Çok acayip ama eğer gebelikse

Bu ayda ovulasyon takibi yaptım yumurtlama günümü degerlendiremedim ama çatlama günümü degerlendirdim

Selam kızlar Benim de bat 16 nisan ama bu ay erken yumurtlama oldu bende yani adetimden sonraki 14. Günlerde değil de 10. Günde falan oldu bu adet tarihini değiştirir mi bilmiyorum. Bi de yumurtlamadan beri göğüs ağrısı yaşıyorum hala devam ediyo onun dışında başka bi belirti de yok

Selam hoşgeldin Kaç günde bir adet periyodun? Eğer 25-26 ise 10 11. günleri normal bence.

Selam hoşgeldin Kaç günde bir adet periyodun? Eğer 25-26 ise 10 11. günleri normal bence.
Hoşbulduk canım Yok 30 günde bir oluyorum hiç şaşmaz günüm ama çatlatma iğnesi vurulduğum bi zaman da böyle 10. Günde vurulmuştum iğneyi ama yine adet günümde olmuştum mantıken 4 gün önce olmam gerekiyodu bende anlamadım valla

Ben de yeniyim bu işlerde. Pek bilgi ve tecrübe sahibi sayılmam. diğer aylardan değişikse hayra yormak en güzeli.

Merhaba kızlar 17nisan bat. Bugün ilişkiden sonra pembe lekelenmem oldu. Neden olmuştr sizce başına gelen var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…