O zmn belirtilerin olmusmuydu canim iki hamilelikte ayni mi olur acabaBat 17 Nisan , belirtiler için çok erken bence dahailk gebeliğimi regl tarihime 4 gün kala silik testle öğrenmiştim bakalım neler bekliyor bizi
Senden de smear alındı mıBenimde kasık ağrılarım var neden acaba
Yumurtlamadan iki gün önce yumurtlama ve çatlamayı değerlendirin deniyor şansı arttırmak için. Pik günü burada önemli.Merhaba kızlar, benim de bat 16 Nisan. Benim bu ay yine 2 gün ovulasyon pikim oldu. Ama ben sadece 1. pik gününü değerlendirebildim ve bu ilişkiden de 20 saat kadar sonra da yumurtam çatladı. Çatlama günü birliktelik olmadığı için de gebelik şansı düşük oluyor bu durumda değil mi kızlar ?
Yok cnmSenden de smear alındı mı
Tutunuyordur belki bebiş o zaman ağrıyormuşYok cnm
İnşallah cnm hayırlısıyla o duygu yasatsin HepimizeTutunuyordur belki bebiş o zaman ağrıyormuşHaydi hayırlısıyla inşaallah
Geçen ay reglim 3 gün gecikti test yaptım 2 çizgi oldu bi baktım 2 saat sonra regl oldum yıkıldım resmen inşallah bu ay olmuşturTutunuyordur belki bebiş o zaman ağrıyormuşHaydi hayırlısıyla inşaallah
Ovulasyon muydu gebelik miydi test? Çok acayip ama eğer gebelikseGeçen ay reglim 3 gün gecikti test yaptım 2 çizgi oldu bi baktım 2 saat sonra regl oldum yıkıldım resmen inşallah bu ay olmuştur
Cidden garip bir durum olmuşGebelik cnm
İnşallah cnm isteyen herkese nasip etsin AllahımCidden garip bir durum olmuşbu ay inşaallah kırmızıyı sadece çizgide görürsün canım
Selam hoşgeldinSelam kızlarBenim de bat 16 nisan ama bu ay erken yumurtlama oldu bende yani adetimden sonraki 14. Günlerde değil de 10. Günde falan oldu bu adet tarihini değiştirir mi bilmiyorum. Bi de yumurtlamadan beri göğüs ağrısı yaşıyorum hala devam ediyo onun dışında başka bi belirti de yok
Hoşbulduk canımSelam hoşgeldinKaç günde bir adet periyodun? Eğer 25-26 ise 10 11. günleri normal bence.
Ben de yeniyim bu işlerde. Pek bilgi ve tecrübe sahibi sayılmam.Hoşbulduk canımYok 30 günde bir oluyorum hiç şaşmaz günüm ama çatlatma iğnesi vurulduğum bi zaman da böyle 10. Günde vurulmuştum iğneyi ama yine adet günümde olmuştum mantıken 4 gün önce olmam gerekiyodu bende anlamadım valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?