O zaman benim bu belirtiler de smear örneği verdiğim içinBat 17 Nisan , belirtiler için çok erken bence dahailk gebeliğimi regl tarihime 4 gün kala silik testle öğrenmiştim bakalım neler bekliyor bizi
Sperm vücudunda 72 saate kadar yaşayabiliyormuş canım. İnşaallah tutmuştur.Kizlarrr benim yumurtam catladi oglen gibi hissettim sol yumurtalgimda hareketlenme oldu. Ve ovulasyon testinde aksam gordum catlamis. Ama bugun degerlendiremiyorum dun degerlendirdik. Insallah tutmusdur yaa
Insallah canimSperm vücudunda 72 saate kadar yaşayabiliyormuş canım. İnşaallah tutmuştur.Bekleyeceğiz artık
Ahahaha inşaallahInsallah canim. Esime diyorum insallah kaliteli spermler gondermissindirrl
Ahahaha inşaallahiçerde bir süre takılacak sonra yumurtasına kavuşacak kararlılıkta bir sperm yeter sana
Takibi bıraktım canım tekrar yumurtlama olur mu bilmiyorum. Silikleşmeye başlayınca bırakabilirsin dediler hep. 6sından bu yana değerlendirmiyoruz kuru döneme geçtim galiba artık dinleneyimhayirlisi ise olsun . Sende durumlar nasil degerlendirme tamamen bitti mi ? Ikinciye yumurtliyormus bazi hanimlar. Takipe devam mi
Ben takip yapicam galiba ya merak ediyorum yumurtlama olucak mi tekrar diye.. bir yerde okumusdum bilimsel bir aciklamasi yok Ama aklimda yer etti. Ikinci kez yumurtlamada ikiz olma sansi yukseliyormusTakibi bıraktım canım tekrar yumurtlama olur mu bilmiyorum. Silikleşmeye başlayınca bırakabilirsin dediler hep. 6sından bu yana değerlendirmiyoruz kuru döneme geçtim galiba artık dinleneyimbata bir kaç gün kala bir gebelik testi yapacağım ama zaman geçmiyor:)
İnşaallah bu ay olmazsa önümüzdeki ay teste başlıycam umarım sizde gebesinizdir56 günden sonra olmuşsun zaten bundan sonra düzenli gider diye düşünüyorum
Teşekkür ederim 2 ay oldu atlatalı umarım vücut ilaçların kalıntılarını atmıştrYa cok gecmis olsun canim keske bekleseydin bir kac ay vucudunun direncini geri kazansaydi
Kuzum moralini bozma yuksek tut. Ben yurtdisinda yasiyorum burda hemen gebe kalmayi onermiyor doktorlar. O yuzden acaba biraz dinlendirsemiydin kendi diye dusundum .Teşekkür ederim 2 ay oldu atlatalı umarım vücut ilaçların kalıntılarını atmıştrForumda birisi atlattıktan 1 yıl sonra çocuk düşünülmesi lazım demişti çok üzülmüştüm uzun bir süre
Yaa öyle mi dersinKuzum moralini bozma yuksek tut. Ben yurtdisinda yasiyorum burda hemen gebe kalmayi onermiyor doktorlar. O yuzden acaba biraz dinlendirsemiydin kendi diye dusundum .
Evet oyle zaten kesinlesmis bir durum Yok . Cunku her bunye farkli reaksiyon veriyor. Bazilari hafif bazilari agir geciriyor seninde bildigin uzere. Onlar bebegi riske atmamak adina tavsiyede bulunuyorlarr. Tabi ki bunun kararinu sen vericeksinYaa öyle mi dersinAma hamileyken olanlar var sağlıklı da doğum yapıyorlar hatta ilaçları bile kullananları duyuyorum
Ben grip gibi atlattım çok ağırlaşmadım da Rabbim bilir artık en doğru zamanda gelsin kimseyi aratmasınEvet oyle zaten kesinlesmis bir durum Yok . Cunku her bunye farkli reaksiyon veriyor. Bazilari hafif bazilari agir geciriyor seninde bildigin uzere. Onlar bebegi riske atmamak adina tavsiyede bulunuyorlarr. Tabi ki bunun kararinu sen vericeksin
Amin kuzum insallah hersey Cok guzel olur saglikla alirsin yavrunu kucaginaBen grip gibi atlattım çok ağırlaşmadım da Rabbim bilir artık en doğru zamanda gelsin kimseyi aratmasın
İkiz olmasını istiyorum ben deBen takip yapicam galiba ya merak ediyorum yumurtlama olucak mi tekrar diye.. bir yerde okumusdum bilimsel bir aciklamasi yok Ama aklimda yer etti. Ikinci kez yumurtlamada ikiz olma sansi yukseliyormus
Benimde kasık ağrılarım var neden acabaBenim bugün kasık ağrım var ve batmalar oluyor belimde. Ama smeardan sonra da oluyormuş bunlar dün smear örneği vermiştim. Sizde var mı ? Zaman geçmiyor ya
Benim esimde deli gibi ikiz istiyor. Ama bnde senin gibiyim korkuyorum. Karnim cok buyucek dogurabilcem mi filan diyeİkiz olmasını istiyorum ben degenetik yönü çok kuvvetli onun canım. Ailelerde varsa neden olmasın Bi de beşizlerin hikayesini izlemiştim tlc de ondan beri çoğul gebeliklerden de bi tık korkmuyor değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?