Gebeliğe Hazırlık Bat 16 nisan olanlar beni bulun:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bat 17 Nisan , belirtiler için çok erken bence daha ilk gebeliğimi regl tarihime 4 gün kala silik testle öğrenmiştim bakalım neler bekliyor bizi
O zaman benim bu belirtiler de smear örneği verdiğim için bat 16 nisan. Çok az kahverengi leke gelmişti ve ardndan sancı belimde de batma

Kizlarrr benim yumurtam catladi oglen gibi hissettim sol yumurtalgimda hareketlenme oldu . Ve ovulasyon testinde aksam gordum catlamis. Ama bugun degerlendiremiyorum dun degerlendirdik. Insallah tutmusdur yaa

Kizlarrr benim yumurtam catladi oglen gibi hissettim sol yumurtalgimda hareketlenme oldu . Ve ovulasyon testinde aksam gordum catlamis. Ama bugun degerlendiremiyorum dun degerlendirdik. Insallah tutmusdur yaa
Sperm vücudunda 72 saate kadar yaşayabiliyormuş canım. İnşaallah tutmuştur. Bekleyeceğiz artık

Insallah canim. Esime diyorum insallah kaliteli spermler gondermissindirrl
Ahahaha inşaallah içerde bir süre takılacak sonra yumurtasına kavuşacak kararlılıkta bir sperm yeter sana

Ahahaha inşaallah içerde bir süre takılacak sonra yumurtasına kavuşacak kararlılıkta bir sperm yeter sana
hayirlisi ise olsun . Sende durumlar nasil degerlendirme tamamen bitti mi ? Ikinciye yumurtliyormus bazi hanimlar. Takipe devam mi

hayirlisi ise olsun . Sende durumlar nasil degerlendirme tamamen bitti mi ? Ikinciye yumurtliyormus bazi hanimlar. Takipe devam mi
Takibi bıraktım canım tekrar yumurtlama olur mu bilmiyorum. Silikleşmeye başlayınca bırakabilirsin dediler hep. 6sından bu yana değerlendirmiyoruz kuru döneme geçtim galiba artık dinleneyim bata bir kaç gün kala bir gebelik testi yapacağım ama zaman geçmiyor:)

Ben takip yapicam galiba ya merak ediyorum yumurtlama olucak mi tekrar diye.. bir yerde okumusdum bilimsel bir aciklamasi yok Ama aklimda yer etti. Ikinci kez yumurtlamada ikiz olma sansi yukseliyormus

Ya cok gecmis olsun canim keske bekleseydin bir kac ay vucudunun direncini geri kazansaydi
Teşekkür ederim 2 ay oldu atlatalı umarım vücut ilaçların kalıntılarını atmıştr Forumda birisi atlattıktan 1 yıl sonra çocuk düşünülmesi lazım demişti çok üzülmüştüm uzun bir süre

Kuzum moralini bozma yuksek tut. Ben yurtdisinda yasiyorum burda hemen gebe kalmayi onermiyor doktorlar. O yuzden acaba biraz dinlendirsemiydin kendi diye dusundum .

Kuzum moralini bozma yuksek tut. Ben yurtdisinda yasiyorum burda hemen gebe kalmayi onermiyor doktorlar. O yuzden acaba biraz dinlendirsemiydin kendi diye dusundum .
Yaa öyle mi dersin Ama hamileyken olanlar var sağlıklı da doğum yapıyorlar hatta ilaçları bile kullananları duyuyorum

Yaa öyle mi dersin Ama hamileyken olanlar var sağlıklı da doğum yapıyorlar hatta ilaçları bile kullananları duyuyorum
Evet oyle zaten kesinlesmis bir durum Yok . Cunku her bunye farkli reaksiyon veriyor. Bazilari hafif bazilari agir geciriyor seninde bildigin uzere. Onlar bebegi riske atmamak adina tavsiyede bulunuyorlarr. Tabi ki bunun kararinu sen vericeksin

Evet oyle zaten kesinlesmis bir durum Yok . Cunku her bunye farkli reaksiyon veriyor. Bazilari hafif bazilari agir geciriyor seninde bildigin uzere. Onlar bebegi riske atmamak adina tavsiyede bulunuyorlarr. Tabi ki bunun kararinu sen vericeksin
Ben grip gibi atlattım çok ağırlaşmadım da Rabbim bilir artık en doğru zamanda gelsin kimseyi aratmasın

Ben takip yapicam galiba ya merak ediyorum yumurtlama olucak mi tekrar diye.. bir yerde okumusdum bilimsel bir aciklamasi yok Ama aklimda yer etti. Ikinci kez yumurtlamada ikiz olma sansi yukseliyormus
İkiz olmasını istiyorum ben de genetik yönü çok kuvvetli onun canım. Ailelerde varsa neden olmasın Bi de beşizlerin hikayesini izlemiştim tlc de ondan beri çoğul gebeliklerden de bi tık korkmuyor değilim

Benim bugün kasık ağrım var ve batmalar oluyor belimde. Ama smeardan sonra da oluyormuş bunlar dün smear örneği vermiştim. Sizde var mı ? Zaman geçmiyor ya
Benimde kasık ağrılarım var neden acaba

Yerleşme kanaması reglden 4-5 gün önce oluyor. İlk gebeliğimden biliyorum. Bu ay benim ovulasyon günlerimde pembe lekelenmem oldu.

İkiz olmasını istiyorum ben de genetik yönü çok kuvvetli onun canım. Ailelerde varsa neden olmasın Bi de beşizlerin hikayesini izlemiştim tlc de ondan beri çoğul gebeliklerden de bi tık korkmuyor değilim
Benim esimde deli gibi ikiz istiyor. Ama bnde senin gibiyim korkuyorum. Karnim cok buyucek dogurabilcem mi filan diye evet genetic en buyuk etken. Ama esimin tarafinda ikiz var. bizde Yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…