Gebeliğe Hazırlık Bat 16 nisan olanlar beni bulun:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kasık karın ve bel ağrım var. Göğüslerimde acımaya başladı. Adete 9 gün var halbu ki. Kasıklarımda batmalarda var. Kendimi kaptırmakta istemiyorum. Sonuç hüsran oluyo

Kasık karın ve bel ağrım var. Göğüslerimde acımaya başladı. Adete 9 gün var halbu ki. Kasıklarımda batmalarda var. Kendimi kaptırmakta istemiyorum. Sonuç hüsran oluyo
Merhaba haydi inşaallah. Sizin gibi kendi haline bırakınca hamile kalanları çok okudum burda Kendimizi kaptırmadan, stres yapmadan ama umutsuzluğa da düşmeden geçirirsek zamanımızı en iyisi bence.
Allah zamanını biliyor biz isteyip gayret edelim. En doğru zamanda gelecektir bebeklerimiz

7 gun var adete ovulasyon 2. Cizgi 1. Cizgiye yakin ama ayni degil gebelik testi negatif belirtiler var ama bunlar adet yada usutumeden de olablir icim hamile olmadigimi soluyo ki bemce hamile olanlar heo iclerinde bisiler hissediyolar
Gebelik testinin negatif çıkması normalmiş bende de negatif çıktı. Daha önce bi kere hamile kaldım ben ama hiçbir belirti hissetmedim. Adetim gecikince şüphelenip test yapmıştım. Moralini yüksek tut yine de. İnşaallah çift çizgileri görürüz

Merhaba
Bat 19 nisan. Önceki aylarda klomen ve çatlatma iğnesi kullandım ama bu ay dr kendi haline bıraktırdı. Ovulasyon testi kullandım. Değerlendirdik bakalım heyecanla beklemedeyim
zaman nasıl geçecek

Aminnnnn kuzum insallh yaa nebikim belirti olmasada hisseder insan die dusunuyorum hep ole demisler hissdydum die senin kac gun var

Kizlar adetime yarın 5 gün kalmış olacak acaba gebelik testi yapsam çıkar mı

Aminnnnn kuzum insallh yaa nebikim belirti olmasada hisseder insan die dusunuyorum hep ole demisler hissdydum die senin kac gun var
Yok canım herkeste farklı oluyor. Bir de o belirtilerin ve hislerin psikolojik yönü fazla. Benim bat 16 nisan. 5 gün kaldı ama geçmiyoı

Kizlar adetime yarın 5 gün kalmış olacak acaba gebelik testi yapsam çıkar mı
Dur canım aman ha. Günün gelsin en azından. Yumurtlamadan 14-15 gün sonra kanda bhcg artıyor dediler. Beklemekte fayda var.

Ahhh inş inş beklemekte zor dimi. Daha önce 2 kaybım var malesef Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin

Ahhh inş inş beklemekte zor dimi. Daha önce 2 kaybım var malesef Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin
Beklemek hem güzel hem zor Benim de bir kaybım oldu. Bu kez nasip etsin rabbim ikimize de en sağlıklısından en güzelinden

Merhaba kizlar bat 14 nisan, yumurtlama 30 mart catlama 31. Ne zaman rest yapmalı acaba normal mi erken test mi yapmalı cok umutlu değilim ama olsun küçücük bir şans sumuksu akıntı oldu beyaz bi iki gun önce bugün de azcık ama pms ile çok benziyor ya... ağrı çok az regl gibi değil ama belli de olmuyor. Zaman çabuk geçse de bu kadar incelemesek ama işte

Merhaba kendi vücudumuzu dinlemekten bir hal olduk bekleyelim bence biraz daha.

Reactions: Mof
Valla yaaaa telefondaki program yarini gosteriyor bat icin benim 28 33 gün arasi gidip geliyor en gec 16sinda regl gunu.. kafamda deli matematik sorulari

Valla yaaaa telefondaki program yarini gosteriyor bat icin benim 28 33 gün arasi gidip geliyor en gec 16sinda regl gunu.. kafamda deli matematik sorulari
Aritmetik ortalamasını alıyordur son ayların 16sı benim de. Birlikte bekleyelim belki birbirimize güzel enerjiler yollarız

Bat 17 Nisan... Akşamüstünden beri az az lekelenmem oluyor,adet mi oluyorum 6 gün var daha nedir anlayamadım normalde düzenli 28-30 günde bir adet olurum. Afedersiniz külota bulaşmayan ama sildikçe gelen bı pembelik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…