- 8 Aralık 2007
- 8.110
- 2.248
- 698
Merhaba haydi inşaallah. Sizin gibi kendi haline bırakınca hamile kalanları çok okudum burdaKasık karın ve bel ağrım var. Göğüslerimde acımaya başladı. Adete 9 gün var halbu ki. Kasıklarımda batmalarda var. Kendimi kaptırmakta istemiyorum. Sonuç hüsran oluyo
Gebelik testinin negatif çıkması normalmiş bende de negatif çıktı. Daha önce bi kere hamile kaldım ben ama hiçbir belirti hissetmedim. Adetim gecikince şüphelenip test yapmıştım. Moralini yüksek tut yine de. İnşaallah çift çizgileri görürüz7 gun var adete ovulasyon 2. Cizgi 1. Cizgiye yakin ama ayni degil gebelik testi negatif belirtiler var ama bunlar adet yada usutumeden de olablir icim hamile olmadigimi soluyo ki bemce hamile olanlar heo iclerinde bisiler hissediyolar
Merhaba
Bat 19 nisan. Önceki aylarda klomen ve çatlatma iğnesi kullandım ama bu ay dr kendi haline bıraktırdı. Ovulasyon testi kullandım. Değerlendirdik bakalım heyecanla beklemedeyim
zaman nasıl geçecek
Gebelik testinin negatif çıkması normalmiş bende de negatif çıktı. Daha önce bi kere hamile kaldım ben ama hiçbir belirti hissetmedim. Adetim gecikince şüphelenip test yapmıştım. Moralini yüksek tut yine de. İnşaallah çift çizgileri görürüz
Aminnnnn kuzum insallh yaa nebikim belirti olmasada hisseder insan die dusunuyorum hep ole demisler hissdydum die senin kac gun varGebelik testinin negatif çıkması normalmiş bende de negatif çıktı. Daha önce bi kere hamile kaldım ben ama hiçbir belirti hissetmedim. Adetim gecikince şüphelenip test yapmıştım. Moralini yüksek tut yine de. İnşaallah çift çizgileri görürüz
Yok canım herkeste farklı oluyor. Bir de o belirtilerin ve hislerin psikolojik yönü fazla. Benim bat 16 nisan. 5 gün kaldı ama geçmiyoıAminnnnn kuzum insallh yaa nebikim belirti olmasada hisseder insan die dusunuyorum hep ole demisler hissdydum die senin kac gun var
Dur canım aman ha. Günün gelsin en azından. Yumurtlamadan 14-15 gün sonra kanda bhcg artıyor dediler. Beklemekte fayda var.Kizlar adetime yarın 5 gün kalmış olacak acaba gebelik testi yapsam çıkar mı
Ben ettim sen etmeKizlar adetime yarın 5 gün kalmış olacak acaba gebelik testi yapsam çıkar mı
Ahhh inş inşMerhaba haydi inşaallah. Sizin gibi kendi haline bırakınca hamile kalanları çok okudum burdaKendimizi kaptırmadan, stres yapmadan ama umutsuzluğa da düşmeden geçirirsek zamanımızı en iyisi bence.
Allah zamanını biliyor biz isteyip gayret edelim. En doğru zamanda gelecektir bebeklerimiz
Beklemek hem güzel hem zorAhhh inş inşbeklemekte zor dimi. Daha önce 2 kaybım var malesef Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin
Ewt hem heyecanlı hem gerginBeklemek hem güzel hem zorBenim de bir kaybım oldu. Bu kez nasip etsin rabbim ikimize de en sağlıklısından en güzelinden
Meraktan ölecem yaBen ettim sen etme
MerhabaMerhaba kizlar bat 14 nisan, yumurtlama 30 mart catlama 31. Ne zaman rest yapmalı acaba normal mi erken test mi yapmalıcok umutlu değilim ama olsun küçücük bir şans sumuksu akıntı oldu beyaz bi iki gun önce bugün de azcık ama pms ile çok benziyor ya... ağrı çok az regl gibi değil ama belli de olmuyor. Zaman çabuk geçse de bu kadar incelemesek ama işte
Aritmetik ortalamasını alıyordur son aylarınValla yaaaatelefondaki program yarini gosteriyor bat icin benim 28 33 gün arasi gidip geliyor en gec 16sinda regl gunu.. kafamda deli matematik sorulari
Sol göğsüm sanki sızılıyor gbi gebelik belirtisi olabilir miSabret kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?