Olabilir canım. Ama olmayabilir de tabi.Sol göğsüm sanki sızılıyor gbi gebelik belirtisi olabilir mi
Aynen dokunduğunda ağrı var ilk gebeliğimde reglden 1 gün önce göğüs ucum da ağrı vardı şimdi ise göğüs çevremde ağrı var normalde regl olacağım zmn göğüs ağrım filan olmaz benim bat 5 gün varOlabilir canım. Ama olmayabilir de tabi.
Hassasiyet var mı? Daha çok o erken gebelik belirtisiymiş.
Belirti olabilir o zaman canımAynen dokunduğunda ağrı var ilk gebeliğimde reglden 1 gün önce göğüs ucum da ağrı vardı şimdi ise göğüs çevremde ağrı var normalde regl olacağım zmn göğüs ağrım filan olmaz benim bat 5 gün var
Bende de oldu canım o. Taaa çarşamba olmuştu ama. Daha koyu renkteydi bir de. İnşaallah belirtidirBat 17 Nisan... Akşamüstünden beri az az lekelenmem oluyor,adet mi oluyorum 6 gün var daha nedir anlayamadımnormalde düzenli 28-30 günde bir adet olurum. Afedersiniz külota bulaşmayan ama sildikçe gelen bı pembelik
İnşallah cnm hepimiz burda gzl haberler veririzBelirti olabilir o zaman canımhaydi hayırlı haberlerin gelsin inşaallah
Takvime yani programa gore mi 16si senin? Benim bugün ama son 3 ayda en uzun 33 gunmus ona gore benim 16si.. Carsamba yapayim diyorum tabi regl olmazsamAritmetik ortalamasını alıyordur son ayların16sı benim de. Birlikte bekleyelim belki birbirimize güzel enerjiler yollarız
Sen yapsan mı acaba bi testTakvime yani programa gore mi 16si senin? Benim bugün ama son 3 ayda en uzun 33 gunmus ona gore benim 16si.. Carsamba yapayim diyorum tabi regl olmazsamyumurtlama 30u uzerinden 14 gun gecmis oluyor cikar mi acaba? Haydi bekle simdi 2 gün bekleyebilirsen
Canım en doğru zamanda olsun inşaallah. Allah büyüktür en iyisini o bilir.Sabah uyandım çamaşırımda 3-4 damla çok açık pembe kan lekesi vardı sanırım bu ayda nasip olmadı regl olcamRegl tarihim 13 Şubat 15 Mart bu ayda 12 si olcak herhalde
Sabrimi zorluyorumSen yapsan mı acaba bi test
Haydı hayırlısıSabrimi zorluyorumbugün hakkımı kaybettim sabah yapılıyor ya test geçti artık
Ikisi birbirine benziyor iste belli olmaz bende de var oyle dusunursekHaydı hayırlısıbende regl belirtileri var olacak gibiyim. Olmazsam yapıcam artık ama zannetmiyorum
Hayırlısı inşallah burdada yerleşme kanaması olanları okudum belkide öyledir Allahtan ümit kesilmezCanım en doğru zamanda olsun inşaallah. Allah büyüktür en iyisini o bilir.
Yumurtlama ayın 1, çatlama 2si. Öyle tabi bakalım nasip artılIkisi birbirine benziyor iste belli olmaz bende de var oyle dusunurseksenin yumurtlama ne zamandi? Kacinci gundu?
Doğru o da olabilirHayırlısı inşallah burdada yerleşme kanaması olanları okudum belkide öyledir Allahtan ümit kesilmez
Benim de 30 31 2 gun var arada.. sen de aslinda crs yapabilirsin test o zaman regl olmazsanYumurtlama ayın 1, çatlama 2si. Öyle tabi bakalım nasip artıl
Amin inşallah dua et lütfenDoğru o da olabilirBir kaç gün bekle bakalım lekelenme şeklinde devam ederse ya da kesilirse hamilesindir inşaallah
Olacağım gibi.Benim de 30 31 2 gun var arada.. sen de aslinda crs yapabilirsin test o zaman regl olmazsan
Birbirimize dua edelim inşallah canım. Rabbim bebeklerimizi hayırla kucağımıza almayı nasip etsin tez vakitteAmin inşallah dua et lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?