Gebeliğe Hazırlık Bat 16 nisan olanlar beni bulun:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Olabilir canım. Ama olmayabilir de tabi.
Hassasiyet var mı? Daha çok o erken gebelik belirtisiymiş.
Aynen dokunduğunda ağrı var ilk gebeliğimde reglden 1 gün önce göğüs ucum da ağrı vardı şimdi ise göğüs çevremde ağrı var normalde regl olacağım zmn göğüs ağrım filan olmaz benim bat 5 gün var

Belirti olabilir o zaman canım haydi hayırlı haberlerin gelsin inşaallah

Merhaba canım belirtilerin nasıl sen de kendini dinlemekten helak oldun mu merak ettim M mavi_ylmz

Bat 17 Nisan... Akşamüstünden beri az az lekelenmem oluyor,adet mi oluyorum 6 gün var daha nedir anlayamadım normalde düzenli 28-30 günde bir adet olurum. Afedersiniz külota bulaşmayan ama sildikçe gelen bı pembelik
Bende de oldu canım o. Taaa çarşamba olmuştu ama. Daha koyu renkteydi bir de. İnşaallah belirtidir

Aritmetik ortalamasını alıyordur son ayların 16sı benim de. Birlikte bekleyelim belki birbirimize güzel enerjiler yollarız
Takvime yani programa gore mi 16si senin? Benim bugün ama son 3 ayda en uzun 33 gunmus ona gore benim 16si.. Carsamba yapayim diyorum tabi regl olmazsam yumurtlama 30u uzerinden 14 gun gecmis oluyor cikar mi acaba? Haydi bekle simdi 2 gün bekleyebilirsen

Sabah uyandım çamaşırımda 3-4 damla çok açık pembe kan lekesi vardı sanırım bu ayda nasip olmadı regl olcam Regl tarihim 13 Şubat 15 Mart bu ayda 12 si olcak herhalde

Sen yapsan mı acaba bi test

Sabah uyandım çamaşırımda 3-4 damla çok açık pembe kan lekesi vardı sanırım bu ayda nasip olmadı regl olcam Regl tarihim 13 Şubat 15 Mart bu ayda 12 si olcak herhalde
Canım en doğru zamanda olsun inşaallah. Allah büyüktür en iyisini o bilir.

Sabrimi zorluyorum bugün hakkımı kaybettim sabah yapılıyor ya test geçti artık
Haydı hayırlısı bende regl belirtileri var olacak gibiyim. Olmazsam yapıcam artık ama zannetmiyorum

Haydı hayırlısı bende regl belirtileri var olacak gibiyim. Olmazsam yapıcam artık ama zannetmiyorum
Ikisi birbirine benziyor iste belli olmaz bende de var oyle dusunursek senin yumurtlama ne zamandi? Kacinci gundu?

Ikisi birbirine benziyor iste belli olmaz bende de var oyle dusunursek senin yumurtlama ne zamandi? Kacinci gundu?
Yumurtlama ayın 1, çatlama 2si. Öyle tabi bakalım nasip artıl

Reactions: Mof
Hayırlısı inşallah burdada yerleşme kanaması olanları okudum belkide öyledir Allahtan ümit kesilmez
Doğru o da olabilir Bir kaç gün bekle bakalım lekelenme şeklinde devam ederse ya da kesilirse hamilesindir inşaallah

Benim de 30 31 2 gun var arada.. sen de aslinda crs yapabilirsin test o zaman regl olmazsan
Olacağım gibi. daha önce bir gebeliğim oldu düşükle sonuçlandı. Onda regl belirtileri yoktu. Bunda bariz var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…