Gebeliğe Hazırlık Bat 16 nisan olanlar beni bulun:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar test yaptım ikinci çizgi aşırı silik gün ışığında belli oluyor 2-3 dk da belirdi fotoğraşta çıkmamış aksama baska bi test yapıcammm

Kizlarrr benim yumurtam catladi oglen gibi hissettim sol yumurtalgimda hareketlenme oldu . Ve ovulasyon testinde aksam gordum catlamis. Ama bugun degerlendiremiyorum dun degerlendirdik. Insallah tutmusdur yaa
Canım ne yaptın hiç sesin çıkmamış yazıları okudum ve aranıza katılmak istedim aynı senin gibi bende bu ay ilk kez ovulasyon testine başladım denemede 4. Ayım ve ilk üç ay tek tük korunmasız yaşayıp olmayınca baya üzülüp bu ay gün aşırı olarak başladık. Bat 25 inşallah hayırlı haberlerinizi alırız hepimizin benim ilk yaptığım üç testte silik çıktı bir gün arayla değerlendirdim dördüncü gün iki koyu çıktı değerlendirdim diğer gun yani dün biraz siliklesti yapmadık sperm sayısı azalıyor üst üste diye bugünü değerlendirecegiz ve gün aşırı devam edeceğim dua edin lan kimsenin evini çocuksuz bırakmasın 7 aylık evliyim ve İstanbul'da oturuyorum bu arada

Öncelikle hoşgeldin canım. Hayırlı haberlerini bekliyoruz hiç kaybın oldu mu? Pcos falan yok sanırım inşaallah olur

Öncelikle hoşgeldin canım. Hayırlı haberlerini bekliyoruz hiç kaybın oldu mu? Pcos falan yok sanırım inşaallah olur
Hoş buldum canım orda lan yazılmış ama telefonun sıkıntısı Allah kimsenin evini çocuksuz bırakmasın demek istedim amin canım ben 7 aylık evliyim 3 ay korunduk düşünmedik sonra ben çok istedim üç ayda arada eşimi ikna Edip korunmasız yaptık ve sonuç negatifti hep eşim pandemiden korkup istemiyordu birşey olacak bebeğe bana diye ama çok üzüldüğümü görünce başladık bu ay çalışmaya.. hiç kaybıb yok şükür. Geçen ay gebelik testinde iki kez silik çıktı ve doktora gittim kanda negatifti doktor yumurtalıklarıma baktı alttan ve üstten gayet iyi dedi gün aşırı ilişki ve ovulasyon testi önerdi bende başladım. 25 günde adet görüyorum 8. Gün olmak üzere testimi yaptım çift çizgiyi görünce değerlendirdik. Adetten beri gün aşırı yapıyoruz bakalım inşallah olur. Geçen ay o kadar umutlandım ki çizgileri görüp doktordan çıktığımda ağladığım için eşimle karar aldık düzenli yapmaya

Merhaba kızlar bende yeni gördüm ve katılmak istedim, benim de bat 16 ... Eylül ayından beri takvime göre deniyoruz ama olmadı iki aydır da ovulasyon testi deniyorum geçen ay pik olan günleri değerlendiremedik o yüzden olmadı bu ay yumurtlama ve çatlama günlerini değerlendirdik bazı belirtilerim de var umarım bu ay hepimiz için hayırlısı olur sizde belirtiler neler ??

Canim bu surec sabir gerektiriyor malesef karamsarliga kapilma sakin . Kendi kendini motive etmelisin. Ki daha cok yeniyiz bu surecde. Bnim istahim cok acildi surekli yiyorum. Ve bir iki saat sonra yediklerim agzima geliyor. Midemde yanma eksime okuyor gibi Ama herzaman degil. Belirtiler icin erken oldgunun farkindayim. ve akıntım var . Bn sabirsiz bir insan olarakdan erken gebelik testi yaparım

Canım ne kadar kaldı senin bata belki erken değildir belirtiler için doğru söylüyorsun ediyorum işte eşim destek oluyor en çokta.. mide yanması genel olarak en büyük belirti takip ettiğim kadarıyla inşallah hamişsindir herkes ne zaman yapacaksın testi bizede haber ver

Teşekkür ederim canım insallah. Bat tarihim 22 nisan takvimde oyle diyor . . Ya Bilemiyorum ise donmeden once su bulanti kismini evde gecireyim diyordum Ama kismet tabiki

Teşekkür ederim canım insallah. Bat tarihim 22 nisan takvimde oyle diyor . . Ya Bilemiyorum ise donmeden once su bulanti kismini evde gecireyim diyordum Ama kismet tabiki
Ahhh o psikolojik belirtiler insallah isteyen herkese nasip olur da kafayi kirmadan olur bu isler. Bulanti hcg hormonu yukselmesiyle yumurta yerlestikten sonra 5. Haftada basliyor. Ama tabi biz yumurtlama zamani iliskiyi yasayinca otomatikman umutlaniyoruz. Yani mide bulantisi hamilelikle alakaliysa testin negatif cikma ihtimali olmaz Bir kadinin her ay gunune denk gelse bile hamile kalma orani %25mis. Yani buradaki 4 kadindan en az 1i hamiledir umarim diye bir dilekte bulunayim

Bat 17 Nisan.. Daha önce de yazdığım gibi bir iki gündür günde bir iki kez silince hafif lekelenme oluyordu. Bugün yok. Hatta dün erken regl oluyorum sandım ama kesildi. Ovu günlerim 1-3 Nisan gibiydi. Az önce dayanamadım predictor early erken gebelik testi yaptım ve negatif daha 5 gün var erken gebelik testi diye yapmıştım ama silik bile olsa ikinci çizgi hiç çıkmadı ,bir de sabah idrarı da değildi yarım saat oluyor yapalı.

Buarada 16 nisan bat olan cok kişi var ne zaman test yapıyoruz erken mi normal mi hadi hep beraber yarın cok mu erken olur acaba yumurtlama uzerinden13 gun gecmis oluyor benim.. herkes yazsin bence catlama sonrasi kac gun geçtiğini

Cnm yerlesme kanamasi 3 gun suruyor max. Hergun hcg 2 katina ciktigi icin 2 3 gun daha beklemelisin bence. Bende yerlesme kanamasi olmadi ama beklemedeyim tutmadi belki de gerci yine 4 kadindan 1inde goruluyormus yerlesme kanaması poff

Evet bu bekleme sureci cok skintiliymis. Keske bende esim kadar rahat olsam . Aman olur elbet ... hersey olcagina varir... takilmana bak .. hep boyle ya . Evet matematiksell olarak dusununce 4 ayda mi olmasi gerek saka Bir yana Bn ztn hemen olmucaginin farkindayim. Yazin sonuna kadar zaman verdim kendime olmazsa doktora kontrole gidicem. Bisi var mi diye . Yerlesme kanamasi olayina gelince benm arkdsim gebe kaldigni hemen anlamisdi yerlesme kanamasi oldu gebeyim dedi. Nurtopu gibiil bir kiz dogurdudarisi basimiza

Buarada 16 nisan bat olan cok kişi var ne zaman test yapıyoruz erken mi normal mi hadi hep beraber yarın cok mu erken olur acaba yumurtlama uzerinden13 gun gecmis oluyor benim.. herkes yazsin bence catlama sonrasi kac gun geçtiğini
Yani senin için çok erken değilmiş aslında ama bence yine de bekle. Benim yumurtlama 1 nisan 2 nisanda da çatlama gördüm, batı beklemeye kararlıyım. Normalde günü gününe regl olurum o yüzden beklicem

Yemin ediyorum aynısı ya.. Olcak neden olmasın niye bu kqdar gunu gunune planlıyoruz akışına bırakalım diyor inanabiliyor musun? Ya ben testler yapiorum ayilip bayılıyorum adam olur diyor Şuan pozitif negatif mi ne olduğunu bilmiyorum ama simdiden ovulasyon testlerine bakıyorum hahahahahaaa

Yani senin için çok erken değilmiş aslında ama bence yine de bekle. Benim yumurtlama 1 nisan 2 nisanda da çatlama gördüm, batı beklemeye kararlıyım. Normalde günü gününe regl olurum o yüzden beklicem
Senin experla ile ayni.. Benim düzensiz işte 28 33 değişiyor. Appte bugün regl günüm ama ben son 3 aydaki en uzun 33 gun olmuş ona gore 16si diyorum. Evde 4 5 test olsa yarindan baslicam yapmaya da 1 erken 1 normal var şuan

Erkek kafasi bazen diyorum ne iciyorsan aynisindan bende istiyorum kismet yaBnde oyle onumuzdeki ayin testlerini siparis ettim bile

Reactions: Mof
Evet hepsi aynı cidden, biz her ay düzenli test yapalım yumurtlamayı bulalım sonrasında belirtileri dinle, dinlesen aman dinleme yoksa üzülürsün derler dinlemesen yok mu bişey olmadı mı derler biz kadınlar hep bir ileriyi düşünmek zorundayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…