Yine madan umudu kesmemek lazım cnm ya.. her seferinde farkli olabilir sonucta hayirlisi olsunOlacağım gibi.daha önce bir gebeliğim oldu düşükle sonuçlandı. Onda regl belirtileri yoktu. Bunda bariz var
Canım ne yaptın hiç sesin çıkmamış yazıları okudum ve aranıza katılmak istedim aynı senin gibi bende bu ay ilk kez ovulasyon testine başladım denemede 4. Ayım ve ilk üç ay tek tük korunmasız yaşayıp olmayınca baya üzülüp bu ay gün aşırı olarak başladık. Bat 25 inşallah hayırlı haberlerinizi alırız hepimizinKizlarrr benim yumurtam catladi oglen gibi hissettim sol yumurtalgimda hareketlenme oldu. Ve ovulasyon testinde aksam gordum catlamis. Ama bugun degerlendiremiyorum dun degerlendirdik. Insallah tutmusdur yaa
Öncelikle hoşgeldin canım. Hayırlı haberlerini bekliyoruzCanım ne yaptın hiç sesin çıkmamış yazıları okudum ve aranıza katılmak istedim aynı senin gibi bende bu ay ilk kez ovulasyon testine başladım denemede 4. Ayım ve ilk üç ay tek tük korunmasız yaşayıp olmayınca baya üzülüp bu ay gün aşırı olarak başladık. Bat 25 inşallah hayırlı haberlerinizi alırız hepimizinbenim ilk yaptığım üç testte silik çıktı bir gün arayla değerlendirdim dördüncü gün iki koyu çıktı değerlendirdim diğer gun yani dün biraz siliklesti yapmadık sperm sayısı azalıyor üst üste diye bugünü değerlendirecegiz ve gün aşırı devam edeceğim dua edin lan kimsenin evini çocuksuz bırakmasın 7 aylık evliyim ve İstanbul'da oturuyorum bu arada
Hoş buldum canım orda lan yazılmış ama telefonun sıkıntısı Allah kimsenin evini çocuksuz bırakmasın demek istedim aminÖncelikle hoşgeldin canım. Hayırlı haberlerini bekliyoruzhiç kaybın oldu mu? Pcos falan yok sanırım inşaallah olur
Canim bu surec sabir gerektiriyor malesef karamsarliga kapilma sakin . Kendi kendini motive etmelisin. Ki daha cok yeniyiz bu surecde. Bnim istahim cok acildi surekli yiyorum. Ve bir iki saat sonra yediklerim agzima geliyor. Midemde yanma eksime okuyor gibi Ama herzaman degil. Belirtiler icin erken oldgunun farkindayim.Canım ne yaptın hiç sesin çıkmamış yazıları okudum ve aranıza katılmak istedim aynı senin gibi bende bu ay ilk kez ovulasyon testine başladım denemede 4. Ayım ve ilk üç ay tek tük korunmasız yaşayıp olmayınca baya üzülüp bu ay gün aşırı olarak başladık. Bat 25 inşallah hayırlı haberlerinizi alırız hepimizinbenim ilk yaptığım üç testte silik çıktı bir gün arayla değerlendirdim dördüncü gün iki koyu çıktı değerlendirdim diğer gun yani dün biraz siliklesti yapmadık sperm sayısı azalıyor üst üste diye bugünü değerlendirecegiz ve gün aşırı devam edeceğim dua edin lan kimsenin evini çocuksuz bırakmasın 7 aylık evliyim ve İstanbul'da oturuyorum bu arada
Canım ne kadar kaldı senin bata belki erken değildir belirtiler içinCanim bu surec sabir gerektiriyor malesef karamsarliga kapilma sakin . Kendi kendini motive etmelisin. Ki daha cok yeniyiz bu surecde. Bnim istahim cok acildi surekli yiyorum. Ve bir iki saat sonra yediklerim agzima geliyor. Midemde yanma eksime okuyor gibi Ama herzaman degil. Belirtiler icin erken oldgunun farkindayim.ve akıntım var . Bn sabirsiz bir insan olarakdan erken gebelik testi yaparım
Teşekkür ederim canım insallah. Bat tarihim 22 nisan takvimde oyle diyor .Canım ne kadar kaldı senin bata belki erken değildir belirtiler içindoğru söylüyorsun ediyorum işte eşim destek oluyor en çokta.. mide yanması genel olarak en büyük belirti takip ettiğim kadarıyla inşallah hamişsindir herkes ne zaman yapacaksın testi bizede haber ver
Ahhh o psikolojik belirtilerTeşekkür ederim canım insallah. Bat tarihim 22 nisan takvimde oyle diyor .. Ya Bilemiyorum ise donmeden once su bulanti kismini evde gecireyim diyordum Ama kismet tabiki
Cnm yerlesme kanamasi 3 gun suruyor max. Hergun hcg 2 katina ciktigi icin 2 3 gun daha beklemelisin bence. Bende yerlesme kanamasi olmadi ama beklemedeyim tutmadi belki deBat 17 Nisan.. Daha önce de yazdığım gibi bir iki gündür günde bir iki kez silince hafif lekelenme oluyordu. Bugün yok. Hatta dün erken regl oluyorum sandım ama kesildi. Ovu günlerim 1-3 Nisan gibiydi. Az önce dayanamadım predictor early erken gebelik testi yaptım ve negatifdaha 5 gün var erken gebelik testi diye yapmıştım ama silik bile olsa ikinci çizgi hiç çıkmadı ,bir de sabah idrarı da değildi yarım saat oluyor yapalı.
Evet bu bekleme sureci cok skintiliymis. Keske bende esim kadar rahat olsam . Aman olur elbet ... hersey olcagina varir... takilmana bak .. hep boyle yaAhhh o psikolojik belirtilerinsallah isteyen herkese nasip olur da kafayi kirmadan olur bu isler. Bulanti hcg hormonu yukselmesiyle yumurta yerlestikten sonra 5. Haftada basliyor. Ama tabi biz yumurtlama zamani iliskiyi yasayinca otomatikman umutlaniyoruz. Yani mide bulantisi hamilelikle alakaliysa testin negatif cikma ihtimali olmaz Bir kadinin her ay gunune denk gelse bile hamile kalma orani %25mis. Yani buradaki 4 kadindan en az 1i hamiledir umarim diye bir dilekte bulunayim
Yani senin için çok erken değilmiş aslında ama bence yine de bekle. Benim yumurtlama 1 nisan 2 nisanda da çatlama gördüm, batı beklemeye kararlıyım. Normalde günü gününe regl olurum o yüzden beklicemBuarada 16 nisan bat olan cok kişi var ne zaman test yapıyoruz erken mi normal mi hadi hep beraberyarın cok mu erken olur acaba yumurtlama uzerinden13 gun gecmis oluyor benim.. herkes yazsin bence catlama sonrasi kac gun geçtiğini
SeninYani senin için çok erken değilmiş aslında ama bence yine de bekle. Benim yumurtlama 1 nisan 2 nisanda da çatlama gördüm, batı beklemeye kararlıyım. Normalde günü gününe regl olurum o yüzden beklicem
Erkek kafasiYemin ediyorum aynısı ya.. Olcak neden olmasın niye bu kqdar gunu gunune planlıyoruz akışına bırakalım diyor inanabiliyor musun? Ya ben testler yapiorum ayilip bayılıyorum adam olur diyorŞuan pozitif negatif mi ne olduğunu bilmiyorum ama simdiden ovulasyon testlerine bakıyorum hahahahahaaa
Evet hepsi aynı cidden, biz her ay düzenli test yapalım yumurtlamayı bulalım sonrasında belirtileri dinle, dinlesen aman dinleme yoksa üzülürsün derler dinlemesen yok mu bişey olmadı mı derler biz kadınlar hep bir ileriyi düşünmek zorundayızYemin ediyorum aynısı ya.. Olcak neden olmasın niye bu kqdar gunu gunune planlıyoruz akışına bırakalım diyor inanabiliyor musun? Ya ben testler yapiorum ayilip bayılıyorum adam olur diyorŞuan pozitif negatif mi ne olduğunu bilmiyorum ama simdiden ovulasyon testlerine bakıyorum hahahahahaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?