Canım benim belirtilet adetle aynı. Kasık ağrısı. Ama daha önce bi kaybım oldu onda adet belirtisi gibi değildi. Yani bu ay benim tutmamış olabilir diye düşünüyorum.Merhaba kızlar bende yeni gördüm ve katılmak istedim, benim de bat 16 ... Eylül ayından beri takvime göre deniyoruz ama olmadı iki aydır da ovulasyon testi deniyorum geçen ay pik olan günleri değerlendiremedik o yüzden olmadı bu ay yumurtlama ve çatlama günlerini değerlendirdik bazı belirtilerim de var umarım bu ay hepimiz için hayırlısı olursizde belirtiler neler ??
Siz hamilesiniz bence şuan çok net geldi bana baska bir aksilik yoksa eğerBu arada ilk gebeliğmi adete 4 gün kala öğrenmiştim hala saklıyorum testi oğlum 5 yaşındaYani demem o ki varsa silik dahi olsa çıkıyor hemde en ucuz testle.
Yarin sabaaaah yaaaaaap 3 gun kalmis olcak, erken test di miSen öyle deyince bi test yapasım geldi yaaaa tam dört gün var. Yapsam mı?
Yoo normal test erken yok buralardaYarin sabaaaah yaaaaaap 3 gun kalmis olcak, erken test di mi
Baska test almiycaksan azcik daha beklesen mi acabaaaYoo normal test erken yok buralarda
Yaaa seninle anlaşsak bu kadar olmazAhahaha ya senle evdeki test sayımız bile aynıben de beklemek istiyorum ama bir yanım da duramıyor yap gitsin diyorum
Böyle duyunca da işte şeytan git yap şu testi diyorBen yrn yapcam yaaa başlarımpredictor dioki 6 gun önce %76 5 gun önce %99 dogruluk diyor. Benim 3 gun once oluyor app e gore zaten 2 gun gecikmis oluyo amaaaan
Seninki erken gebelik testi mi canım?Yaaa seninle anlaşsak bu kadar olmazinşallah güzel haberler de alırız hepimiz
Alırım ya o sorun değil de. negatif çıkmasından korkuyorum sadece.Baska test almiycaksan azcik daha beklesen mi acabaaa
Hiç belirtisi olmayıp hamile olanlarda var canım yada birçok belirtisi olup hamile olmayanlar da öyle düşünme sen iyi düşünelim hepimiz için hayırlısı diyelimCanım benim belirtilet adetle aynı. Kasık ağrısı. Ama daha önce bi kaybım oldu onda adet belirtisi gibi değildi. Yani bu ay benim tutmamış olabilir diye düşünüyorum.
Keşke... Ama erken gebelik testi negatif çıkınca umudum gitti bu ay daSiz hamilesiniz bence şuan çok net geldi bana baska bir aksilik yoksa eğerben de yrn yapacağım sabah sabır buraya kadarmış
Sesli güldümBöyle duyunca da işte şeytan git yap şu testi diyorkör şeytan
Yok canım normal testSeninki erken gebelik testi mi canım?
aynı gün yapalım bari ya
Ama ben hesapladim ya yine unuttum ondan negatif olmali.. pers ya da cuma yapmaniz lazim. Ya erken dedikleri 10 miu normal 20 miu olcuyor arada 1 gun fark var aslinda yani cok fark yokKeşke... Ama erken gebelik testi negatif çıkınca umudum gitti bu ay da
Ayy evet batdaşız galibaHoşgeldiiin batdaş mı oluyoruz ahahahaBelirti olmadan da oluyor canım. İnşaallah hayırlı haberlerini alırız Ne zaman test yapmayı düşünüyorsun adeti mi bekleyeceksin?
haydi bakalım.Ayy evet batdaşız galibaben geçen ay çok gaza geldim kan testi bile yaptırdım negatif çıktı Bu ay akışına bıraktım geçerse yapıcam test. İnşallah hepimiz hayırlı haberleri alırızz
Sabredip bekleyelim artık batı sevineceksek beraber sevinelim üzüleceksek de beraber üzülelim birbirimize destek oluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?