Gebeliğe Hazırlık Bat 16 nisan olanlar beni bulun:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım benim belirtilet adetle aynı. Kasık ağrısı. Ama daha önce bi kaybım oldu onda adet belirtisi gibi değildi. Yani bu ay benim tutmamış olabilir diye düşünüyorum.

Bu arada ilk gebeliğmi adete 4 gün kala öğrenmiştim hala saklıyorum testi oğlum 5 yaşında Yani demem o ki varsa silik dahi olsa çıkıyor hemde en ucuz testle.
Siz hamilesiniz bence şuan çok net geldi bana baska bir aksilik yoksa eğer ben de yrn yapacağım sabah sabır buraya kadarmış

Canım benim belirtilet adetle aynı. Kasık ağrısı. Ama daha önce bi kaybım oldu onda adet belirtisi gibi değildi. Yani bu ay benim tutmamış olabilir diye düşünüyorum.
Hiç belirtisi olmayıp hamile olanlarda var canım yada birçok belirtisi olup hamile olmayanlar da öyle düşünme sen iyi düşünelim hepimiz için hayırlısı diyelim

Reactions: Mof
Hoşgeldiiin batdaş mı oluyoruz ahahaha Belirti olmadan da oluyor canım. İnşaallah hayırlı haberlerini alırız Ne zaman test yapmayı düşünüyorsun adeti mi bekleyeceksin?
Ayy evet batdaşız galiba ben geçen ay çok gaza geldim kan testi bile yaptırdım negatif çıktı Bu ay akışına bıraktım geçerse yapıcam test. İnşallah hepimiz hayırlı haberleri alırızz

Ayy evet batdaşız galiba ben geçen ay çok gaza geldim kan testi bile yaptırdım negatif çıktı Bu ay akışına bıraktım geçerse yapıcam test. İnşallah hepimiz hayırlı haberleri alırızz
haydi bakalım. Az kaldı ama bundan sonrası geçmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…