Hahahahaha bendensinErkek kafasibazen diyorum ne iciyorsan aynisindan bende istiyorum kismet ya Bnde oyle onumuzdeki ayin testlerini siparis ettim bile
Tabi cnm modu olmuyormus planlayinca fln plansiz olacakmış ilişki. Çünkü hergun yumurtluyoruz biz tavuk gibiEvet hepsi aynı cidden, biz her ay düzenli test yapalım yumurtlamayı bulalım sonrasında belirtileri dinle, dinlesen aman dinleme yoksa üzülürsün derler dinlemesen yok mu bişey olmadı mı derler biz kadınlar hep bir ileriyi düşünmek zorundayız
Cnm ben yazmisim sana.. lekelenme basladi 3 gun max surdu beta hcg yukselmeye baslar. Ilk 2 oldugunu dusun 3. Gun..Adetine 7-8 gün kala silik de olsa öğrenenler varBelki de yerleşme kanaması değil,adetim sökülecek anca. Gerçi normalde hep bir gün öncesi lekelenme olur ertesi gün sabahtan yoğun şekilde başlardı kanama.
Bende de tek test var bazen yapsam mı diyorum ama sonra kendimi durduruyorum garanti olsun üzülmek istemiyorumSeninexperla ile ayni.. Benim düzensiz işte 28 33 değişiyor. Appte bugün regl günüm ama ben son 3 aydaki en uzun 33 gun olmuş ona gore 16si diyorum. Evde 4 5 test olsa yarindan baslicam yapmaya da 1 erken 1 normal var şuan
Baska bir problem yoksa, evet yazdigim gibi 2 nisan olsa 8 gun sonra baslamis oluyor yerlesme kanamasi normalDün ve evelsi gün. Günlük pedi bile kirletmedi,anca peceteye silince geliyordu pembe gibi yavruağzı rengi gibiBugün de bı tek öğlen sildiğmde gördüm ama bugünkü çok azdı diğerlerine oranla
Iste o sirada ödüm kopuyo test yapmadan regl olcam dieBende de tek test var bazen yapsam mı diyorum ama sonra kendimi durduruyorum garanti olsun üzülmek istemiyorum
Hahahahaha bendensindaha hamilelik testi yapmadim ama ovulasyon bakiyorum senin bat ne zamandı? Ne zaman test yapcan
Ahahaha ya senle evdeki test sayımız bile aynıBende de tek test var bazen yapsam mı diyorum ama sonra kendimi durduruyorum garanti olsun üzülmek istemiyorum
Silik çizgiler kuruma çizgisi de oluyormuş. Bazıları bozulmaya başladığı için o şekilde çıkıyormuş vs. Bariz kan kırmızısı göremez miyiz 3 gün önce yaa(((Adetine 7-8 gün kala silik de olsa öğrenenler varBelki de yerleşme kanaması değil,adetim sökülecek anca. Gerçi normalde hep bir gün öncesi lekelenme olur ertesi gün sabahtan yoğun şekilde başlardı kanama.
Ben yrn yapcam yaaa başlarımAhahaha ya senle evdeki test sayımız bile aynıben de beklemek istiyorum ama bir yanım da duramıyor yap gitsin diyorum
Bu ay hamiş olma ihtimalin yüksek canımHoş buldum canım orda lan yazılmış ama telefonun sıkıntısı Allah kimsenin evini çocuksuz bırakmasın demek istedim amincanım ben 7 aylık evliyim 3 ay korunduk düşünmedik sonra ben çok istedim üç ayda arada eşimi ikna Edip korunmasız yaptık ve sonuç negatifti hep eşim pandemiden korkup istemiyordu birşey olacak bebeğe bana diye ama çok üzüldüğümü görünce başladık bu ay çalışmaya.. hiç kaybıb yok şükür. Geçen ay gebelik testinde iki kez silik çıktı ve doktora gittim kanda negatifti doktor yumurtalıklarıma baktı alttan ve üstten gayet iyi dedi gün aşırı ilişki ve ovulasyon testi önerdi bende başladım. 25 günde adet görüyorum 8. Gün olmak üzere testimi yaptım çift çizgiyi görünce değerlendirdik. Adetten beri gün aşırı yapıyoruz bakalım inşallah olur. Geçen ay o kadar umutlandım ki çizgileri görüp doktordan çıktığımda ağladığım için eşimle karar aldık düzenli yapmaya
O zaman sen yap inşaallah çift çizgileri görürsün bize de atarsız senle birlikte mutlu oluruzBen yrn yapcam yaaa başlarımpredictor dioki 6 gun önce %76 5 gun önce %99 dogruluk diyor. Benim 3 gun once oluyor app e gore zaten 2 gun gecikmis oluyo amaaaan
Canım tekrarladın mı testini?Kızlar test yaptım ikinci çizgi aşırı silik gün ışığında belli oluyor 2-3 dk da belirdi fotoğraşta çıkmamış aksama baska bi test yapıcammm
İnşaallah canım anne duası da aldık çok şükürKızlar umuyorum hepimizin gönlünce olur en yakın zamanda herşeyBenim bir tane evladım var İkinciyi istiyoruz. Rabbim sizlerinde kucağını boş bırakmasın hayatta çıkarsız sevginin tek karşılığı evlat Sizlere de nasip olsun annelik duygusu en kısa zamanda
Hoşgeldiiin batdaş mı oluyoruz ahahahaBenimde 16 nisan katılmak istedim aranıza henüz çok bir belirtim yok :)
Sen öyle deyince bi test yapasım geldi yaaaa tam dört gün var. Yapsam mı?Bu arada ilk gebeliğmi adete 4 gün kala öğrenmiştim hala saklıyorum testi oğlum 5 yaşındaYani demem o ki varsa silik dahi olsa çıkıyor hemde en ucuz testle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?