Gebeliğe Hazırlık Bat 16 nisan olanlar beni bulun:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Erkek kafasi bazen diyorum ne iciyorsan aynisindan bende istiyorum kismet yaBnde oyle onumuzdeki ayin testlerini siparis ettim bile
Hahahahaha bendensin daha hamilelik testi yapmadim ama ovulasyon bakiyorum senin bat ne zamandı? Ne zaman test yapcan

Adetine 7-8 gün kala silik de olsa öğrenenler var Belki de yerleşme kanaması değil,adetim sökülecek anca. Gerçi normalde hep bir gün öncesi lekelenme olur ertesi gün sabahtan yoğun şekilde başlardı kanama.

Tabi cnm modu olmuyormus planlayinca fln plansiz olacakmış ilişki. Çünkü hergun yumurtluyoruz biz tavuk gibi

Cnm ben yazmisim sana.. lekelenme basladi 3 gun max surdu beta hcg yukselmeye baslar. Ilk 2 oldugunu dusun 3. Gun..
4.gun 4
5.de 8
6.da 16 olur anca test gorur mesela.

Ama kan testinde daha cabuk görürsün. Yerlesme kanamasi da iliskiden 6. Gun ile 12. Gun arasi gorulur. Yani olabilir yerlesme kanamasi senin.

Son düzenleme:
Dün ve evelsi gün. Günlük pedi bile kirletmedi,anca peceteye silince geliyordu pembe gibi yavruağzı rengi gibi Bugün de bı tek öğlen sildiğmde gördüm ama bugünkü çok azdı diğerlerine oranla

Bende de tek test var bazen yapsam mı diyorum ama sonra kendimi durduruyorum garanti olsun üzülmek istemiyorum

Dün ve evelsi gün. Günlük pedi bile kirletmedi,anca peceteye silince geliyordu pembe gibi yavruağzı rengi gibi Bugün de bı tek öğlen sildiğmde gördüm ama bugünkü çok azdı diğerlerine oranla
Baska bir problem yoksa, evet yazdigim gibi 2 nisan olsa 8 gun sonra baslamis oluyor yerlesme kanamasi normal ilk defa sende gordum bu kdr bariz belirti suan. 17si regl ise sen de. Pers yaparsan pozitif cikar bence en gec cuma cikar hayirlisi olsun

Bende de tek test var bazen yapsam mı diyorum ama sonra kendimi durduruyorum garanti olsun üzülmek istemiyorum
Ahahaha ya senle evdeki test sayımız bile aynı ben de beklemek istiyorum ama bir yanım da duramıyor yap gitsin diyorum

Silik çizgiler kuruma çizgisi de oluyormuş. Bazıları bozulmaya başladığı için o şekilde çıkıyormuş vs. Bariz kan kırmızısı göremez miyiz 3 gün önce yaa(((

Ahahaha ya senle evdeki test sayımız bile aynı ben de beklemek istiyorum ama bir yanım da duramıyor yap gitsin diyorum
Ben yrn yapcam yaaa başlarım predictor dioki 6 gun önce %76 5 gun önce %99 dogruluk diyor. Benim 3 gun once oluyor app e gore zaten 2 gun gecikmis oluyo amaaaan

Bu ay hamiş olma ihtimalin yüksek canım Tabi Allah en doğru zamanı bilir. Biz elimizden geleni yapalım da Hayırlı haberlerini duyur bize de Belirtilerin olursa yaz. Haberleşelim inşallah

Ben yrn yapcam yaaa başlarım predictor dioki 6 gun önce %76 5 gun önce %99 dogruluk diyor. Benim 3 gun once oluyor app e gore zaten 2 gun gecikmis oluyo amaaaan
O zaman sen yap inşaallah çift çizgileri görürsün bize de atarsız senle birlikte mutlu oluruz

Kızlar umuyorum hepimizin gönlünce olur en yakın zamanda herşey Benim bir tane evladım var İkinciyi istiyoruz. Rabbim sizlerinde kucağını boş bırakmasın hayatta çıkarsız sevginin tek karşılığı evlat Sizlere de nasip olsun annelik duygusu en kısa zamanda

Kızlar test yaptım ikinci çizgi aşırı silik gün ışığında belli oluyor 2-3 dk da belirdi fotoğraşta çıkmamış aksama baska bi test yapıcammm
Canım tekrarladın mı testini?

İnşaallah canım anne duası da aldık çok şükür Senin yavruna da kardeş gelir inşaallah bekliyoruz

Benimde 16 nisan katılmak istedim aranıza henüz çok bir belirtim yok :)
Hoşgeldiiin batdaş mı oluyoruz ahahaha Belirti olmadan da oluyor canım. İnşaallah hayırlı haberlerini alırız Ne zaman test yapmayı düşünüyorsun adeti mi bekleyeceksin?

Bu arada ilk gebeliğmi adete 4 gün kala öğrenmiştim hala saklıyorum testi oğlum 5 yaşında Yani demem o ki varsa silik dahi olsa çıkıyor hemde en ucuz testle.

Bu arada ilk gebeliğmi adete 4 gün kala öğrenmiştim hala saklıyorum testi oğlum 5 yaşında Yani demem o ki varsa silik dahi olsa çıkıyor hemde en ucuz testle.
Sen öyle deyince bi test yapasım geldi yaaaa tam dört gün var. Yapsam mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…