Gebeliğe Hazırlık Bat 16 nisan olanlar beni bulun:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim 1 haftadır kasıklarımda ağrı-batma, bel-sırt ağrısı, gaz bide midemde ekşime var düşünmek belirti aramak istemiyorum ama insan düşünmeden de edemiyor yaa

Bu ay hamiş olma ihtimalin yüksek canım Tabi Allah en doğru zamanı bilir. Biz elimizden geleni yapalım da Hayırlı haberlerini duyur bize de Belirtilerin olursa yaz. Haberleşelim inşallah
Tabikide yazarım yazmam mııı ah ah Allah nasip etsin herkese yazarım belirtileri

Benim 1 haftadır kasıklarımda ağrı-batma, bel-sırt ağrısı, gaz bide midemde ekşime var düşünmek belirti aramak istemiyorum ama insan düşünmeden de edemiyor yaa
Bende de hepsi var psikolojik ama ya bendeki. Geçen ay da vardı kendime psikolojik leke bile getirmiştim hatta netten ne okursam o belirti beliriyot bende

Kizlar yaa cok acayip hissediyorum suanda cok yorgun , gozlerim kapaniyor sanki acayip sirt agrim var Ve hep yemek istiyorum ya
Yaa hamiş misin acaba ilk gebeliğimde yorgunluk en belirgin belirtimdi. İnşaallah hormonların etkisidir

Kizlar yaa cok acayip hissediyorum suanda cok yorgun , gozlerim kapaniyor sanki acayip sirt agrim var Ve hep yemek istiyorum ya
Netten okuduğum tüm belirtiler bir anda ortaya çıkıyor bende. O yüzden kendimi dinlememeye çalışıyorum. Psikolojik akıntı getirmişliğim var benim sonuçta

Yaa kuzum hic hamis gibi degil ya ayni belirtiler benim esimde de war sanki . Covidden suphelendikboyle devam ederse teste gidicez
Yaaa ama Covidde iştah açılmasını hiç duymadım aksine hiçbir şey yiyemeyenler çok sayıda

Bende de hepsi var psikolojik ama ya bendeki. Geçen ay da vardı kendime psikolojik leke bile getirmiştim hatta netten ne okursam o belirti beliriyot bende
Ya hepimizde oluyor bence bi belirti görüp onu kendimizde aramak umut ediyoruz işte napalım

Ya hepimizde oluyor bence bi belirti görüp onu kendimizde aramak umut ediyoruz işte napalım
Öyle canım vücudu çok dinlememek lazım. Adetimiz gecikirse o zaman belirtiden bahsedebiliriz bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…