Sanki bar gibide yok gibi dehaydi bakalım.Az kaldı ama bundan sonrası geçmiyor.
Tabikide yazarım yazmam mııı ah ah Allah nasip etsin herkese yazarım belirtileriBu ay hamiş olma ihtimalin yüksek canımTabi Allah en doğru zamanı bilir. Biz elimizden geleni yapalım da Hayırlı haberlerini duyur bize de Belirtilerin olursa yaz. Haberleşelim inşallah
Doğru diyorsunSabredip bekleyelim artık batı sevineceksek beraber sevinelim üzüleceksek de beraber üzülelim birbirimize destek oluruz
Bende de hepsi var psikolojik ama ya bendeki. Geçen ay da vardı kendime psikolojik leke bile getirmiştim hattaBenim 1 haftadır kasıklarımda ağrı-batma, bel-sırt ağrısı, gaz bide midemde ekşime var düşünmek belirti aramak istemiyorum ama insan düşünmeden de edemiyor yaa
Yaa hamiş misin acabaKizlar yaacok acayip hissediyorum suanda cok yorgun , gozlerim kapaniyor sanki acayip sirt agrim var Ve hep yemek istiyorum ya
Netten okuduğum tüm belirtiler bir anda ortaya çıkıyor bende. O yüzden kendimi dinlememeye çalışıyorum. Psikolojik akıntı getirmişliğim var benim sonuçtaKizlar yaacok acayip hissediyorum suanda cok yorgun , gozlerim kapaniyor sanki acayip sirt agrim var Ve hep yemek istiyorum ya
Yaa kuzum hic hamis gibi degil ya ayni belirtiler benim esimde de war sanki . Covidden suphelendikYaa hamiş misin acabailk gebeliğimde yorgunluk en belirgin belirtimdi. İnşaallah hormonların etkisidir
Yaaa ama Covidde iştah açılmasını hiç duymadım aksine hiçbir şey yiyemeyenler çok sayıdaYaa kuzum hic hamis gibi degil ya ayni belirtiler benim esimde de war sanki . Covidden suphelendikboyle devam ederse teste gidicez
Ya bilmiyorum oyle Ama ikimizde hamis olamayiz kiYaaa ama Covidde iştah açılmasını hiç duymadım aksine hiçbir şey yiyemeyenler çok sayıda
Ya hepimizde oluyor bence bi belirti görüp onu kendimizde aramak umut ediyoruz işte napalımBende de hepsi var psikolojik ama ya bendeki. Geçen ay da vardı kendime psikolojik leke bile getirmiştim hattanetten ne okursam o belirti beliriyot bende
AhahahaYa bilmiyorum oyle Ama ikimizde hamis olamayiz ki
Öyle canım vücudu çok dinlememek lazım. Adetimiz gecikirse o zaman belirtiden bahsedebiliriz bence.Ya hepimizde oluyor bence bi belirti görüp onu kendimizde aramak umut ediyoruz işte napalım
Ahahaha tabi yaYa bilmiyorum oyle Ama ikimizde hamis olamayiz ki
Ahahahaseninki eş gibi eşmiş belirtilerde bile seni yalnız bırakmıyor
Cumayı dört gözle bekliyorum valla bir an önce cuma olsa da öğrenip rahatlasakÖyle canım vücudu çok dinlememek lazım. Adetimiz gecikirse o zaman belirtiden bahsedebiliriz bence.
Ahahaha tabi yaBende covidden iştah açıldığını duymadım ama canım hiç
İnşallah hamişsindir canımo kismindan uymuyor Ama digerleri bilemiyorum. Insallah hamislikdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?