Yani söyle demek istedim mart 14 geçen ay ki reglim. Eğer ovülasyonsan sayarsam 18 inde olucam galibaTabi ki canım bakalım bekleyelim bakalım. Aslında ovülasyon 4 nisan gördüm bugün 9. Günü. Eğer 14 gün sayarsam adetime 6 gün var. 30 gün sayarsam çarşamba olmam gerekiyor ovülasyonu yapınca kafam karıştı biraz hepimizin hakkında hayırlısı sağlıklı sihhatli evlatlar nasip etsin rabbim
Evet canim ama hemen yapmak istiyorum kabızlıkta var hamilelikle ilgikimidir bilemem ama zaten denemede ilk ayımız bir oğlum var 3 yaşında oda aşılamayla olmuştu oyuzden ilk deneme ve kendi kendine biraz umutsuz geliyo banaYarin gelirse crs sabah yap cnm. Gun icinde yanıltıcı oluyormus
Evet 18 inde olabilirsin yumurtlamadan 14 gün sonra. Daha var yani ben bir kaç gün önce test yaptım negatifti. Şimdi moralimi bozmadan adet günümü bekliyorum artıkYani söyle demek istedim mart 14 geçen ay ki reglim. Eğer ovülasyonsan sayarsam 18 inde olucam galiba
Hepimize oyle geliyor ama negatif gorup uzulmek daha kötü en azindan sabah yapmış olursunuz hepimize sabiiiiiiirEvet canim ama hemen yapmak istiyorum kabızlıkta var hamilelikle ilgikimidir bilemem ama zaten denemede ilk ayımız bir oğlum var 3 yaşında oda aşılamayla olmuştu oyuzden ilk deneme ve kendi kendine biraz umutsuz geliyo bana
Vaaaar vaaaar bence vaaar kan testi yaptirin sabah saglik ocaginda beta hcgKizlar benimde bat 11 nisan bugun test yptim varmi yoksa kuruma cizgisimi bilmiyirum
Aayy gercekten oylemi diyorsunVaaaar vaaaar bence vaaar kan testi yaptirin sabah saglik ocaginda beta hcgbende sabah yapcam test dayanamayip hayirlisi olsun
Erken olduğu içindir yarın daha net cikar test yaptirin ama kan testiAayy gercekten oylemi diyorsunben hic inanamiyirum daha koyu cikmasi lazimdi ins vardir varsada darisi hepinzn basina olsun
Yaaaa var benceKizlar benimde bat 11 nisan bugun test yptim varmi yoksa kuruma cizgisimi bilmiyirum
Yaaaa var bencekan testi lazım sana Iki gun falan bklesemmi o arada test tekrari yparim.dedigim varsada ins darisi hepinizin basina
Ayy siz böyle yazdıkça içim bir hoş olduPers cuma hesapladim ben sizin taktim size hamilesiniz erken gebelik yapin cikcaaaaak pers en gec cumaaayani baska pir problem yoksa ara kanama yapacak oylesiniz
Canım bebiş el sallıyorAayy gercekten oylemi diyorsunben hic inanamiyirum daha koyu cikmasi lazimdi ins vardir varsada darisi hepinzn basina olsun
Ilk once lavoboda tek cizgi cikinca negatif dedim testle beraber odaya gittim bi bktim 2.cizgi olusmaya basladi max 3-5dkk sanirsam
Ayy ins vardir yarin ramazani şerifin ilk gunu hepinz icin dua edecegim ister olsun ister olmasinCanım bebiş el sallıyorBizim için de dua et kuruma çizgisi gri olur bu pespembee bariz çift çizgi
5 dk ile 10 dk arası gerçek sonuç diyorlar canım. Bence kan verIlk once lavoboda tek cizgi cikinca negatif dedim testle beraber odaya gittim bi bktim 2.cizgi olusmaya basladi max 3-5dkk sanirsam
Amin cnim insaAlllah5 dk ile 10 dk arası gerçek sonuç diyorlar canım. Bence kan verDuaların için de teşekkür ediyorum şimdiden ben de bol bol dua edeceğim hepinize. Rabbim yüzlerimizi güldürsün
sende net var kuruma çizgisi değil buu tebrikler canımKizlar benimde bat 11 nisan bugun test yptim varmi yoksa kuruma cizgisimi bilmiyirum
Ayy inş kuzumsende net var kuruma çizgisi değil buu tebrikler canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?