Benimde 16 si canım sipariş verdim erken gebelik testi yarın gelicek yapsammi bilmiyorum çıkarmı acaba kesin negatif olucağını düşünüyorum amaBuarada 16 nisan bat olan cok kişi var ne zaman test yapıyoruz erken mi normal mi hadi hep beraberyarın cok mu erken olur acaba yumurtlama uzerinden13 gun gecmis oluyor benim.. herkes yazsin bence catlama sonrasi kac gun geçtiğini
İnşallah dediğin gibidir canım yaAma ben hesapladim ya yine unuttum ondan negatif olmali.. pers ya da cuma yapmaniz lazim. Ya erken dedikleri 10 miu normal 20 miu olcuyor arada 1 gun fark var aslinda yani cok fark yok
Hahaha kuzum stres yapmayın bebiş düşünürken covit olmayın ya yok değildir. Bence eşinin iştah açılmasi yapılan mesailerdendir benimkisi de öyleYa bilmiyorum oyle Ama ikimizde hamis olamayiz ki
Ne çekiyoruz biz kadınlar yaaaİnşallah dediğin gibidir canım yawcye girince afedersiniz peceteyle oyuyorum resmen adet mi diye,ama yok sadece hafif bi pembelik
Canım aldım testi yapsammı yapmasammı ilk idrarlamı denesemCanım tekrarladın mı testini?
İlk idrarla daha kesin sonuç alırsın canım. İnşaallah çift çizgi görürsün. Haberdar et biziCanım aldım testi yapsammı yapmasammı ilk idrarlamı denesembilemiyorum
Hiç sormayın,tam dediğiniz gibi olsak bir türlü olmasak bir türlüNe çekiyoruz biz kadınlar yaaaadet mi diye sürekli wc ye koşmamız olmadık diye sevinmemiz ama yine de altında bişey aramamız offf offf
Bugünkü testi akşamüzeri yapmıştım negatif çıktıİlk idrarla daha kesin sonuç alırsın canım. İnşaallah çift çizgi görürsün. Haberdar et bizi
İnşallah canım sen tekrar test yaptın mıİlk idrarla daha kesin sonuç alırsın canım. İnşaallah çift çizgi görürsün. Haberdar et bizi
Regl günü negatif görüp iki gün sonra pozitif olan birini okudum az önce. Umut kaybetmek yok canım☺Bugünkü testi akşamüzeri yapmıştım negatif çıktı
Bir de albi marka bir testim var onu da yarın sabaha yapayım diyorum regle 4 gün kalmış oluyor çıktı çıktı çıkmadı uslu uslu oturur reglimi beklerim
Yok canım bekleme kararı aldım zor olsa daİnşallah canım sen tekrar test yaptın mı
İnsallah hamişizdir. Ben 4 aydır istiyorum bu ay ilkkez ovülasyon ile denedim umutluyum insllahYok canım bekleme kararı aldım zor olsa da
Bende aynı senin gibi 4. Ayım ama ilk kez ovulasyon testi aldım inşallah hepimiz hamişizdirİnsallah hamişizdir. Ben 4 aydır istiyorum bu ay ilkkez ovülasyon ile denedim umutluyum insllah
İnşallahh canımmBende aynı senin gibi 4. Ayım ama ilk kez ovulasyon testi aldım inşallah hepimiz hamişizdir
Yarin gelirse crs sabah yap cnm. Gun icinde yanıltıcı oluyormusBenimde 16 si canım sipariş verdim erken gebelik testi yarın gelicek yapsammi bilmiyorum çıkarmı acaba kesin negatif olucağını düşünüyorum ama
Pers cuma hesapladim ben sizin taktim size hamilesiniz erken gebelik yapin cikcaaaaak pers en gec cumaaaBugünkü testi akşamüzeri yapmıştım negatif çıktı
Bir de albi marka bir testim var onu da yarın sabaha yapayım diyorum regle 4 gün kalmış oluyor çıktı çıktı çıkmadı uslu uslu oturur reglimi beklerim
Haydi inşaallah o zaman. Hep birlikte bu topikten kurtulup gebelik süreciyle ilgili topiklerde buluşuruz inşallahİnsallah hamişizdir. Ben 4 aydır istiyorum bu ay ilkkez ovülasyon ile denedim umutluyum insllah
İlk idrarla deneseydin canım adet olmadığın sürece umut var. Adeti bekleyelim hep birlikte. Olmazsa da nasip deyip önümüzdeki aya bakacağız. Allah en doğrusunu bilirKızlar ben dayanamayıp yaptıım 2. Testi çizgi filan yokprodoctor marka beni 2.kez yanılttı çok üzgünm
Tabi ki canım bakalım bekleyelim bakalım. Aslında ovülasyon 4 nisan gördüm bugün 9. Günü. Eğer 14 gün sayarsam adetime 6 gün var. 30 gün sayarsam çarşamba olmam gerekiyor ovülasyonu yapınca kafam karıştı biraz hepimizin hakkında hayırlısı sağlıklı sihhatli evlatlar nasip etsin rabbimİlk idrarla deneseydin canım adet olmadığın sürece umut var. Adeti bekleyelim hep birlikte. Olmazsa da nasip deyip önümüzdeki aya bakacağız. Allah en doğrusunu bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?