Gebeliğe Hazırlık Bat 16 nisan olanlar beni bulun:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende yaptım hem erken hem normal kaset test bendede kocaman bir negatif olsaydı mutlaka çıkardı bu ay olmadi malesef

Eklentiler

• 20210413_115730.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 31
Adetinize var daha bekleyin umutsuzluğa kapılmayın
Canım senle bekleyecektik ama dayanamadım yaptım ben negatif ;( psikolojik belirtiler falan bitsin artık diye yaptım olsaydı çıkardı hayalet çizgi vs. ;( benim bu ay geçti artık bence ;(

Canım senle bekleyecektik ama dayanamadım yaptım ben negatif ;( psikolojik belirtiler falan bitsin artık diye yaptım olsaydı çıkardı hayalet çizgi vs. ;( benim bu ay geçti artık bence ;(
Bende senin gibi düşünüyorum kuruma çizgisi çıkar başka zaman o bile çıkmadi okadar negatif

Bende senin gibi düşünüyorum kuruma çizgisi çıkar başka zaman o bile çıkmadi okadar negatif
Ben zaten beliryi yaşamaktan da yorulmuştum dediğim gibi. Herşeyi hamileliğe yormak istiyordum. Artık öyle olmaz. Tabi günümüm geçmesini bunun yalancı negatif olmasını istiyorum ama nasip artık. Senin bat ı hatırlayamadım ben ama canım kaçıydı

Evet regl olana kadar sansimiz drvam ediyor sonuçta umudu kaybetmemek lazim ama tabi insan hemen olsun istiyor o baska

Cnim senin bat kac

Canim benim gununuzden once niye ypip moralinizi bozuyorsunz ki bk bana bir gun gecikme ile bile zor cikti senin daha 3 gun var insaf yani
Burada okuyorum sürekli onlar kafamı karıştırıyo yumurtlamadan 12 gün sonra kesin demişler hep. Ne bileyim işte duramadım bi anlık gaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…