Bekliyoruz canım sabırsızlıklaKizlar eger gebelik cikarsa size hikayemi anlatirim.2007'den beri evliyim
Bence var tebriklerKizlar benimde bat 11 nisan bugun test yptim varmi yoksa kuruma cizgisimi bilmiyirum
BendeBen bugun test yaptim sabah koca bir NEGATİFOf ya cok umutluydum
Test siparis ettim pazartesi yapcam regl olmazsam.. ovulasyon da soyledim yine insallah ihtiyacim kalmaz ama
Bende aynı durumdayım malesef hem.erken hem kaset test yaptım yokBen bugun test yaptim sabah koca bir NEGATİFOf ya cok umutluydum
Yaaa var gibi evetttKizlar benimde bat 11 nisan bugun test yptim varmi yoksa kuruma cizgisimi bilmiyirum
Adetinize var daha bekleyin umutsuzluğa kapılmayınBende yaptım hem erken hem normal kaset test bendede kocaman bir negatif olsaydı mutlaka çıkardı bu ay olmadi malesef
Canım senle bekleyecektik ama dayanamadım yaptım ben negatif ;( psikolojik belirtiler falan bitsin artık diye yaptım olsaydı çıkardı hayalet çizgi vs. ;( benim bu ay geçti artık bence ;(Adetinize var daha bekleyin umutsuzluğa kapılmayın
Bende senin gibi düşünüyorum kuruma çizgisi çıkar başka zaman o bile çıkmadi okadar negatifCanım senle bekleyecektik ama dayanamadım yaptım ben negatif ;( psikolojik belirtiler falan bitsin artık diye yaptım olsaydı çıkardı hayalet çizgi vs. ;( benim bu ay geçti artık bence ;(
Ben zaten beliryi yaşamaktan da yorulmuştum dediğim gibi. Herşeyi hamileliğe yormak istiyordum. Artık öyle olmaz. Tabi günümüm geçmesini bunun yalancı negatif olmasını istiyorum ama nasip artık. Senin bat ı hatırlayamadım ben ama canım kaçıydıBende senin gibi düşünüyorum kuruma çizgisi çıkar başka zaman o bile çıkmadi okadar negatif
Kan verdiniz mi?Kizlar eger gebelik cikarsa size hikayemi anlatirim.2007'den beri evliyim
Cnim senin bat kacBen zaten beliryi yaşamaktan da yorulmuştum dediğim gibi. Herşeyi hamileliğe yormak istiyordum. Artık öyle olmaz. Tabi günümüm geçmesini bunun yalancı negatif olmasını istiyorum ama nasip artık. Senin bat ı hatırlayamadım ben ama canım kaçıydı
16 nisan canım. Bugün test yaptım negatifCnim senin bat kac
Canim benim gununuzden once niye ypip moralinizi bozuyorsunz ki bk bana bir gun gecikme ile bile zor cikti senin daha 3 gun var insaf yani16 nisan canım. Bugün test yaptım negatiya
Burada okuyorum sürekli onlar kafamı karıştırıyoCanim benim gununuzden once niye ypip moralinizi bozuyorsunz ki bk bana bir gun gecikme ile bile zor cikti senin daha 3 gun var insaf yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?