Evet evet 30. Gun olcan diyordu program ama olmadim. Bugun 31. Gun test yaptim, yumurtlama 18. Gün oldu. Kafam karıştı ya en uzun 33 gun olmus döngü son 3 ayda. Yani en gec 16sinda olmam lazim olmazsam 17sinde test yapcam ins olmam ya. Normalde gecikti diye sevinmistim halbukiCanim sen adetin bitiminin ilk gununden itibarqn saymiyirmusun? Uygulamalara inanmiyirum.adet sancısı bende de var o belirtilere hic takilmayin gebelik varsada yoksada oluyor
Iste degil, neye gore bilcemki onu, en uzun gunu baz aliyorum son 3 aydaki ama..reglin düzenli değilse takvime güvenme bence de
Yani yanlış değilsem yumurtlamadan 14 gün sonra regl olunur diye hatırlıyorum.Iste degil, neye gore bilcemki onu, en uzun gunu baz aliyorum son 3 aydaki ama..
Simdi okudum diyorki kadinlarda adet tarihleri degisme sebebi yumurta olgunlasma suresi her kadinda değişiyormuş, ama yumurta catladiktan 14 gun sonra her kadin adet gorurmus gebelik olmazsa. Bu durumda benim 15inde regl olmam lazim olmazsam daaaans3 aydaki yumurtlama tarihlerini ve regl başlangıçlarını hatırlıyorsan bi karşılaştır bence ortalama bişey çıkar bence
Çatlama ne zaman oldu senin canımSimdi okudum diyorki kadinlarda adet tarihleri degisme sebebi yumurta olgunlasma suresi her kadinda değişiyormuş, ama yumurta catladiktan 14 gun sonra her kadin adet gorurmus gebelik olmazsa. Bu durumda benim 15inde regl olmam lazim olmazsam daaaans
Simdi baktim gercekten hep oyle olmus 31i catlama yani 15i regl gunu oluyor. Catlama ve regl arasi 14 gün. Poff demek gecmemis günüÇatlama ne zaman oldu senin canım
Canim cok tebrik ederim. Hayirlisi ile kucagina alirsin insallahCanim testi tekrarladim, bugun niyetli oldugum icin idrar kaynakli olsa gerek testim pozitif cikti dun ise cok su icmistim ondan silikti sonuc olarak hamileyim darisi sana, kardesimw ve tum isteyenlwre olsun ins
Cnim neyptiysam foto yukleyemedim surekli hata veriyor
Yarın regl olman gerek o zaman olmazsan yine yarından sonra bi test yap benceSimdi baktim gercekten hep oyle olmus 31i catlama yani 15i regl gunu oluyor. Catlama ve regl arasi 14 gün. Poff demek gecmemis günü
Neden yarin 15i oluyorYarın regl olman gerek o zaman olmazsan yine yarından sonra bi test yap bence
Yok normal gebelik testi;(Erken gebelik testi mi yaptın ??
Hayırlı olsun canımmm çok sevindim. İnşaallah sağlıklı ve kolay bir hamilelik süreci geçirir sağlıkla da kucağına alırsınCanim testi tekrarladim, bugun niyetli oldugum icin idrar kaynakli olsa gerek testim pozitif cikti dun ise cok su icmistim ondan silikti sonuc olarak hamileyim darisi sana, kardesimw ve tum isteyenlwre olsun ins
Cnim neyptiysam foto yukleyemedim surekli hata veriyor
Canım ben daha önceki gebeliğimde korunmasız ilişkiden iki hafta sonra test yapmışım negatif çıkmış. 30 gün sonra pozitif çıkmış. Belki öyledir bizimde. Bekleyelim artıkBu durumda gebelik olmuyor di mi erken testler 4 gun oncesine kadar kesin sonuc verdigi icin
Regl oldun mu sen?
Yok canım ama olucam %90Regl oldun mu sen?
Simdi de biz ayniyizYok canım ama olucam %90
Simdi de biz ayniyizben de oyle hissediyorum geliyo yani
Bekliyorum da günler geçmiyor ki yaa hele de şu ağrılar yoruyor bazen, ben geçen ay regl öncesi ovulasyon testi gebelik testi yaptım o yüzden bu ay inat ettim yapmıcam diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?