Gebeliğe Hazırlık Bat 16 nisan olanlar beni bulun:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim sen adetin bitiminin ilk gununden itibarqn saymiyirmusun? Uygulamalara inanmiyirum.adet sancısı bende de var o belirtilere hic takilmayin gebelik varsada yoksada oluyor
Evet evet 30. Gun olcan diyordu program ama olmadim. Bugun 31. Gun test yaptim, yumurtlama 18. Gün oldu. Kafam karıştı ya en uzun 33 gun olmus döngü son 3 ayda. Yani en gec 16sinda olmam lazim olmazsam 17sinde test yapcam ins olmam ya. Normalde gecikti diye sevinmistim halbuki

3 aydaki yumurtlama tarihlerini ve regl başlangıçlarını hatırlıyorsan bi karşılaştır bence ortalama bişey çıkar

3 aydaki yumurtlama tarihlerini ve regl başlangıçlarını hatırlıyorsan bi karşılaştır bence ortalama bişey çıkar bence
Simdi okudum diyorki kadinlarda adet tarihleri degisme sebebi yumurta olgunlasma suresi her kadinda değişiyormuş, ama yumurta catladiktan 14 gun sonra her kadin adet gorurmus gebelik olmazsa. Bu durumda benim 15inde regl olmam lazim olmazsam daaaans

Çatlama ne zaman oldu senin canım

Canim cok tebrik ederim. Hayirlisi ile kucagina alirsin insallah darisi basimiza amin

Bu durumda gebelik olmuyor di mi erken testler 4 gun oncesine kadar kesin sonuc verdigi icin

Simdi baktim gercekten hep oyle olmus 31i catlama yani 15i regl gunu oluyor. Catlama ve regl arasi 14 gün. Poff demek gecmemis günü
Yarın regl olman gerek o zaman olmazsan yine yarından sonra bi test yap bence

Hayırlı olsun canımmm çok sevindim. İnşaallah sağlıklı ve kolay bir hamilelik süreci geçirir sağlıkla da kucağına alırsın

Bu durumda gebelik olmuyor di mi erken testler 4 gun oncesine kadar kesin sonuc verdigi icin
Canım ben daha önceki gebeliğimde korunmasız ilişkiden iki hafta sonra test yapmışım negatif çıkmış. 30 gün sonra pozitif çıkmış. Belki öyledir bizimde. Bekleyelim artık

cimicimi canım senden haberler bekliyorum ben elendim galiba daha da gecikme olmadan test yapmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…