Gebeliğe Hazırlık Bat 16 nisan olanlar beni bulun:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bekliyorum da günler geçmiyor ki yaa hele de şu ağrılar yoruyor bazen, ben geçen ay regl öncesi ovulasyon testi gebelik testi yaptım o yüzden bu ay inat ettim yapmıcam diye
Çok iyi yapıyosun valla en güzeli. İyi dayanıyorsun maaşallah

yaa çok sevindim sizin adınıza tebrikler

Cnim bu kaniya nerden vardin, kac aydir deniyirsunuz?
Üç aydır ama ilk ay takip olmadı düzensizdi geçen ay ve bu ay ciddi ciddi yumurtlama dönemini takip edip değerlendirdik. Ben daha önce bir gebelik geçirdim düşükle sonuçlandı onunla kıyaslıyorum. Her gebelikte süreç farklı oluyormuş inşaallah öyledir ama ben kötü ihtimale hazırladım kendimi

bende 16 nisan daha test yapmadım baya bel ağrısı ve kasık sancım var regli olucakmışım gibi bakalım hayırlısı gecikme yasamadan test yapmayı düşünmüyorum

Kuzum benim daha cok yeni deniyorsunuz bu ay olmasa bile 1-2aya ikesinlikle olur. Insallah tez zamanda gebe kalip bu sefer saglik sihhatle kucagina alirsin

Bekliyorum da günler geçmiyor ki yaa hele de şu ağrılar yoruyor bazen, ben geçen ay regl öncesi ovulasyon testi gebelik testi yaptım o yüzden bu ay inat ettim yapmıcam diye
Keske ben de yapmasaydim ya dayanamadim suan umudumu tuketti negatif test. cikmak lazim bu psokolojiden ya boyle hic olmaz bence ama iste elde degil

bende 16 nisan daha test yapmadım baya bel ağrısı ve kasık sancım var regli olucakmışım gibi bakalım hayırlısı gecikme yasamadan test yapmayı düşünmüyorum
Yapma bence de canım. En güzeli. İnşaallah hayırlı haberleriniz alırız buradan çok istiyorum hepimizin de çift çizgileri görmesini

Kuzum benim daha cok yeni deniyorsunuz bu ay olmasa bile 1-2aya ikesinlikle olur. Insallah tez zamanda gebe kalip bu sefer saglik sihhatle kucagina alirsin
İnşaallah canım sen dua et bize. Duaların kıymetli Sabırsızlık işte ya. Hemen olsun istiyoruz olmayınca ds umutsuzluk, karamsarlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…