İnşallah gelmez kızlarinşaallah aynı oluruz ama gelmez ya
Cok cok tsk ederim Allah razi olsunHayırlı olsun canımmm çok sevindim. İnşaallah sağlıklı ve kolay bir hamilelik süreci geçirir sağlıkla da kucağına alırsın
Cnim bu kaniya nerden vardin, kac aydir deniyirsunuz?Yok canım ama olucam %90
Çok iyi yapıyosun valla en güzeli. İyi dayanıyorsun maaşallahBekliyorum da günler geçmiyor ki yaa hele de şu ağrılar yoruyor bazen, ben geçen ay regl öncesi ovulasyon testi gebelik testi yaptım o yüzden bu ay inat ettim yapmıcam diye
yaa çok sevindim sizin adınıza tebriklerCanim testi tekrarladim, bugun niyetli oldugum icin idrar kaynakli olsa gerek testim pozitif cikti dun ise cok su icmistim ondan silikti sonuc olarak hamileyim darisi sana, kardesimw ve tum isteyenlwre olsun ins
Cnim neyptiysam foto yukleyemedim surekli hata veriyor
Üç aydır ama ilk ay takip olmadı düzensizdi geçen ay ve bu ay ciddi ciddi yumurtlama dönemini takip edip değerlendirdik. Ben daha önce bir gebelik geçirdim düşükle sonuçlandı onunla kıyaslıyorum. Her gebelikte süreç farklı oluyormuş inşaallah öyledir ama ben kötü ihtimale hazırladım kendimiCnim bu kaniya nerden vardin, kac aydir deniyirsunuz?
Ins cnm yaaainşaallah aynı oluruz ama gelmez ya
Kuzum benim daha cok yeni deniyorsunuz bu ay olmasa bile 1-2aya ikesinlikle olur. Insallah tez zamanda gebe kalip bu sefer saglik sihhatle kucagina alirsinÜç aydır ama ilk ay takip olmadı düzensizdi geçen ay ve bu ay ciddi ciddi yumurtlama dönemini takip edip değerlendirdik. Ben daha önce bir gebelik geçirdim düşükle sonuçlandı onunla kıyaslıyorum. Her gebelikte süreç farklı oluyormuş inşaallah öyledir ama ben kötü ihtimale hazırladım kendimi
Benim 1 gunluk gecikmede bile varla yok arasindaydi. Bencede bkleyinbende 16 nisan daha test yapmadım baya bel ağrısı ve kasık sancım var regli olucakmışım gibi bakalım hayırlısı gecikme yasamadan test
Keske ben de yapmasaydim ya dayanamadim suan umudumu tuketti negatif test. cikmak lazim bu psokolojiden ya boyle hic olmaz bence ama iste elde degilBekliyorum da günler geçmiyor ki yaa hele de şu ağrılar yoruyor bazen, ben geçen ay regl öncesi ovulasyon testi gebelik testi yaptım o yüzden bu ay inat ettim yapmıcam diye
Hangi ağrılar?Bekliyorum da günler geçmiyor ki yaa hele de şu ağrılar yoruyor bazen, ben geçen ay regl öncesi ovulasyon testi gebelik testi yaptım o yüzden bu ay inat ettim yapmıcam diye
siz aralık sanırım ya da yeni yıl Ocak :)) Bebiş ne zaman isterseKizlar simdi hangi ay annelerine katilcaz? İns sizin gebeliklerde kesinlesip hep beraber katiliriz gerci ben daha kanda kesinlestirmedim
İnat ettim ama arada gerçekten çok zorlanıyorum testi alıp yapmamak içinÇok iyi yapıyosun valla en güzeli. İyi dayanıyorsun maaşallah
Kasıklarımda ağrı ve batma var 10 gündür bel sırt ağrısıHangi ağrılar?
İşte yapıp negatif olunca da insan iyice karamsarlığa kapılıyorKeske ben de yapmasaydim ya dayanamadim suan umudumu tuketti negatif test. cikmak lazim bu psokolojiden ya boyle hic olmaz bence ama iste elde degil
Yapma bence de canım. En güzeli.bende 16 nisan daha test yapmadım baya bel ağrısı ve kasık sancım var regli olucakmışım gibi bakalım hayırlısı gecikme yasamadan test yapmayı düşünmüyorum
İnşaallah canım sen dua et bize. Duaların kıymetliKuzum benim daha cok yeni deniyorsunuz bu ay olmasa bile 1-2aya ikesinlikle olur. Insallah tez zamanda gebe kalip bu sefer saglik sihhatle kucagina alirsin
Ben de ovulasyondan sonra agrilar baslayinca suphelenmistim hic olmamisti cunku, bir de asiri bas agrisi hergun arada ama iste test bos ciktiKasıklarımda ağrı ve batma var 10 gündür bel sırt ağrısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?